Vask rabarberne og befri dem for bladene. Lad den nederste del af rabarberstænglen blive på
Skær rabarberne i små stykker
Drys 2 spsk sukker over rabarberne og lad dem trække i sukkeret imens du laver dejen
Smelt smørret i mikroovnen
Hæld mælk/fløde i en skål og tilsæt smeltet smør, sukker og vaniljesukker
Pisk æggene i og tilsæt herefter melet. Sigt evt. melet i.
Pisk dejen. Den føles næsten som en pandekagedej
Smør en bageform - Brug en firkantet form eller en tærteform. Min form målte ca 20x20 cm
Hæld 1/3 af dejen i bageformen
Bag bunden ca. 5 minutter eller til massen er stivnet let
Fordel rabarberstykkerne på dejen
Hæld resten af dejen ovenpå
Bag nu kagen i yderligere 35-40 minutter v. 150 grader varmluft. Kagen er færdig, når den er gylden og gennembagt
Kagen kan nydes lun eller afkølet. Drys lidt flormelis på toppen af kagen før servering. Servér gerne flødeskum eller vaniljeis til.