Rør gæren ud i den lunkne mælk. Tilsæt smeltet smør, salt og æg. Tilsæt melet i lidt efter lidt, og brug kun lige så nok at dejen ikke klæber for meget itil fad/fingre.
Stil dejen til hævning et lunt sted f.eks. i ovnen på 50 grader. Skal hæve til dobbelt størrelse. Imens forbereder du fyldet. Lav en vaniljecreme eller pisk en op fra pulver og tilsat 1 spsk Maizena og smagt til med lidt flormelis.
Bland alle ingredienser til marcipanremoncen og rør godt.
Rul dejen ud i 2-3 mm tykkelse. Jeg fik 16 fastelavnsboller af denne portion. Tip . Skær f.eks. firkanterne ud med en pizzaskærer. Læg en stor teske-fuld marcipan-masse på hver firkant og en spsk. creme. Nip hjørnerne og enderne sammen.
Bollen placeres med samlingen nederst på en bageplade med bagepapir eller endnu bedre i muffins- eller siliconeforme.Lad fastelavnsbollerne efterhæve ca. et kvarter et lunt sted eller i en 30 grader lun ovn
Bag fastelavnsbollerne 13-14 minutter ved 175 varmluft (200 grader alm. ovn). De er færdige, når de er sprøde og gyldne Læg lidt nougat på toppen af hver fastelavnsbolle, og lad den smelte på bollerne, imens de køler af
Fastelavnsbollerne kan skubbes ud af formene, når de er afkølet lidt.