Bland mel og hjortetaksalt
Smuldr fedtstoffet i
Tilsæt kokosmel og sukker og æt dejen sammen. Brug gerne en røremaskine
Rul dejen til 3 lange stænger og tryk dem lidt flade med håndroden eller en kagerulle
Bag fedtebrøds-stængerne ca. 10 minutter v. 175 grader varmluft. Stængerne er færdige, når de er gyldne og brune i kanten.
Rør romglasuren imens stængerne bager
Hæld flormelis i en skål og tilsæt romessens og evt. vand. Du kan smage til undervejs og røre glasuren færdig med enten vand eller romessens. Glasuren skal være lidt tyk.
Fordel straks romglasuren på stængerne, imens de stadig er varme
Skær straks fedtebrødene ud i snitter på ca. 1½ cm tykkelse
Brug en skarp kniv og tør den af undervejs, hvis glasuren klæber for meget
Lad fedtebrødene afkøle helt af, før du putter dem i en kagedåse. Læg lidt køkkenrulle i bunden af kagedåsen, det opsuger noget af fugten