Go Back Email Link
+ servings
Fuglereder med rabarberkompot & flødeskum
Udskriv
5 fra 1 stemme

Fuglereder med rabarberkompot & flødeskum

Nem marengsdessert med rabarberkompot og flødeskum
Forb. tid10 minutter
Samlet tid10 minutter
Ret: Fuglereder med rabarberkompot & flødeskum
Servings: 4 pers.
Author: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 4 marengsfuglereder
  • 4-6 spsk rabarberkompot Få opskrift på rabarberkompot i noten. Kan erstattes af f.eks. jordbær- eller hindbærpuré
  • 1-1½ dl fløde kan erstattes af tynde skiver vaniljeis
  • 1 Daim Grofthakket. Kan udelades eller erstattes af anden chokolade eller friske bær f.eks. ribs?

Sådan gør du

  • Anret marengsfuglerederne på et fad. Læg 1-1½ spsk kompot i hver fuglerede
    Fuglereder med rabarberkompot & flødeskum
  • Pisk fløden til skum og top fuglerederne med flødeskum. Drys hakket Daimchokolade på toppen
    Fuglereder med rabarberkompot & flødeskum
  • Servér straks

Noter

Fuglerederne kan du bage selv. Få inspiration i opskriften her
Få opskrift på rabarberkompot lavet i gryde her
Få opskriften på rabarberkompot lavet i mikroovn her
Desserten er ret sød, så sød ikke din kompot for meget. 
Du kan også vende rabarberkompotten i flødeskummet
Flødeskum kan med fordel erstattes med tynde skiver vaniljeis
Daimchokolade på toppen kan med fordel erstattes med friske bær f.eks. blåbær eller ribs måske?