Kokoskager - nem opskrift på kokos småkager
Kokos småkager - nem opskrift på kokossmåkager
Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid8 minutter min
Samlet tid18 minutter min
Ret: Biscotti, kanelsnegle og cookies, muffins
Servings: 30 stk.
- 75 g smør
- 125 g kokosmel kan erstattes med havregryn
- 1 æg
- 125 g sukker
- 3 spsk mel
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk vanillesukker
Smelt smørret i en gryde. Tag gryden af blusset og rør sukker og vaniljesukker i. Tilsæt æg
Rør kokosmel i
Bland mel med bagepulver og rør det i. Rør til dejen kan samles. Du kan fint nøjes med bare at røre dejen med en spiseske.
Læg småkager på en bageplade med to teskeer. Der skal være god afstand imellem kagerne.
Jeg fik plads til 30 små kager på en bageplade, men brug gerne to bageplader, mine voksede lidt sammen. Tryk kagerne lidt flade med en gaffel
Bag kagerne 7-8 minutter v. 175 grader varmluft (200 gr. alm. ovn). Kagerne er færdige når de er gyldne, sprøde og brune i kanten.
Lad kagerne afkøle helt, før de puttes i kagedåse. De kan afkøle på bagerist eller bare på bagepladen
Dyp evt. chokoladekagerne i smeltet chokolade.
Kan også lægges sammen med en lækker smørcreme
Minimum holdbarhed 1-2 uger. Læg et stykke køkkenrulle imellem hvert kagelag, så bliver de ikke så nemt bløde.