Svits bacon, løg, hvidløg og bouillonterninger sammen i en stor gryde. Tilsæt evt. lidt olie. Brun til løgene er klare.
Tilsæt hakket kyllingekød og brun kødet. Krydr godt med salt, peber, oregano, basilikum, timian og rosmarin.
Skræl gulerødderne og skær dem i små tern eller riv dem på et rivejern. Svits gulerødderne med i gryden sammen med peberfrugt i tern.
Hæld de flåede tomater ved. Skyl gerne dåsen med lidt vand, så du får det sidste med.
Hæld kogende vand ved og lad retten simre 10 minutter, gerne længere tid. Hæld mælk/fløde ved og jævn retten med meljævning. Smag til med sukker og ketchup og evt. med ekstra salt/peber og krydderier.
Din kyllinge bolognese er nu klar til servering.
Server gerne retten med revet ost /parmesanost og evt. friske krydderurter.