Kyllingelår i ovn - opskrift på marinerede kyllingelår
Nemme lækre marinerede kyllingelår i ovn
Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid40 minutter min
Samlet tid45 minutter min
Ret: Kyllingelår i ovn marinerede kyllingelår opskrift
Servings: 4 pers.
- 1 kg kyllingelår ca. Andre kyllingestykker kan bruges
- ½-1 dl. olie solsikke- eller rapsolie
- 1 spsk paprika/ røget paprika eller barbecuekrydderi andre krydderier kan bruges.
- 1 tsk hvidløgspeber eller alm. peber
- 1 tsk. groft salt.
Rør marinaden sammen og vend kyllingelårene rundt i den i en skål.
Lad gerne kyllingelårene trække i marinaden i 1 time (gerne længere tid), men har I travlt, kan dette punkt godt springes over.
Fordel kyllingelårene i et ildfast fad og dryp/pensl kyllingestykkerne med resten af marinaden fra skålen
Steg kyllingelårene 35-40 minutter i ovnen v. 175 grader varmluft. (200 grader alm. ovn) Kan også tilberedes på grill eller i airfryer. De er færdige, når de er sprøde og kødsaften er klar.