Go Back Email Link
+ servings
Kyllingelår i ovn marinerede kyllingelår opskrift
Udskriv
5 fra 1 stemme

Kyllingelår i ovn - opskrift på marinerede kyllingelår

Nemme lækre marinerede kyllingelår i ovn
Forb. tid5 minutter
Tilb. tid40 minutter
Samlet tid45 minutter
Ret: Kyllingelår i ovn marinerede kyllingelår opskrift
Servings: 4 pers.
Author: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 1 kg kyllingelår ca. Andre kyllingestykker kan bruges
  • ½-1 dl. olie solsikke- eller rapsolie
  • 1 spsk paprika/ røget paprika eller barbecuekrydderi andre krydderier kan bruges.
  • 1 tsk hvidløgspeber eller alm. peber
  • 1 tsk. groft salt.

Sådan gør du

  • Rør marinaden sammen og vend kyllingelårene rundt i den i en skål.
    Kyllingelår i ovn marinerede kyllingelår opskrift
  • Lad gerne kyllingelårene trække i marinaden i 1 time (gerne længere tid), men har I travlt, kan dette punkt godt springes over.
    Kyllingelår i ovn marinerede kyllingelår opskrift
  • Fordel kyllingelårene i et ildfast fad og dryp/pensl kyllingestykkerne med resten af marinaden fra skålen
    Kyllingelår i ovn marinerede kyllingelår opskrift
  • Steg kyllingelårene 35-40 minutter i ovnen v. 175 grader varmluft. (200 grader alm. ovn) Kan også tilberedes på grill eller i airfryer. De er færdige, når de er sprøde og kødsaften er klar.
    Kyllingelår i ovn marinerede kyllingelår opskrift

Noter

Kylling skal gennemsteges helt. Når saften er klar, er kyllingen gennemstegt.
Kan nydes varme og kolde og kan også laves i airfryer. 
Få opskrift på kyllingeoverlår eller en hel kylling her. Andet kød kan bruges til marinaden også, f.eks. koteletter.