Bland mel, sukker og bagepulver. Smuldr smørret i. Tilæsæt æggeblommer
Saml dejen til en kugle. Fugt evt. hænderne med vand
Beklæd en bageform med bagepapir. Min form målte 22x32 cm
Pres dejen ud i kageformen og forbag nu kagebunden 15 minutter v. 175 grader varmluft (200 grader alm. ovn). Dejen kan også rulles ud med kagerulle
Klargør fyldet imens. Riv marcipanen fint og bland den med flormelis og æggehvider (æggehviderne skal ikke piskes)
Rør marcipanmassen sammen med en ske
Tag kagebunden ud af ovnen
Fordel blåbærrene kagebunden.
Fordel marcipanenfyldet på toppen af kagen i små klatter. Sukkermassen fordeler sig under bagningen. Sæt ovnen og bag den ny 15-20 minutter igen v. 175 grader varmluft (200 grader alm. ovn).
Kagen er færdig, når den er sprød og gylden på toppen. Marengsen krakelerer lidt på toppen, men den "flader" lidt ud, når den køler, så makronsnitterne skal nok komme til at ligne bagerens
Lad kagen afkøle lidt, før du skærer den ud i små snitter