Skær et snit igennem hinderne på osso buco kødstykkerne. Krydr kødet godt med salt og peber. Brun kødstykkerne i smør
Steg kødet til det har fået farve på begge sider. Jeg stegte kødet direkte i min slow cooker. Tilsæt de 2 bouillonterninger
Snit grøntsagerne og tilsæt, sammen med friskpressede hvidløg og rosmarin
Bland kød og grøntsager godt
Tilsæt flåede tomater, koncentreret tomatpure, rød balsamico og ½ liter kogende vand
Lad nu retten simre ca. 4-5 timer i slow cookeren ved high eller 7-8 timer ved low. Retten kan også laves i stegegryde på komfuret. Tilberedningstid i alm. gryde minimum 3 timer eller til kødet er mørt
Smag sovsen til evt. med ekstra balsamico, salt/peber. Jævn retten med Maizenajævning.
Servér gerne retten med kartoffelmos, pasta eller ris. Fjern evt. knoglestykkerne først