Lun evt. smørret 15 sekunder i mikroovn eller vent til det har stuetemperatur. Læg smørret i en skål og tilsæt sukker, vaniljesukker, salt, havregryn og solsikkekerner
Rør ægget i og tilsæt mel og bagepulver
Dejen kan røres bare med gaffel. Tilsæt sirup. Rør dejen godt. Det bliver en fast klistret dej
Beklæd 2 bageplader med bagepapir og sæt nu dejen på i små klatter, med 2 teskeer. Kagerne flyder meget ud, så lav god afstand. Jeg fik plads til 16 kager på den ene plade og 20 på den anden
Bag nu kagerne ca. 10 minutter v. 175 grader varmluft (200 grader alm. ovn). Hvis du bruger varmluft, kan du bage begge plader på samme tid. Kagerne er færdige, når de er gyldenbrune, og mest brune i kanten. Pas på de ikke bliver for mørke.
Lad kagerne afkøle helt på bagepladerne, før du evt. putter dem i kagedåse. Kagerne bliver sprøde efter afkøling.