Coleslaw med skyr - nem opskrift med gulerødder
Nem fedtfattig coleslaw med gulerødder
Forb. tid15 minutter min
Tilb. tid5 minutter min
Samlet tid20 minutter min
Ret: Coleslaw med skyr - nem opskrift med gulerødder
Servings: 4 pers.
- 1 kilo revne gulerødder kan suppleres med fintsnittet hvidkål eller spidskål
- 2 dl skyr creme fraiche ell. lign. kan også bruges
- ½ dl. mayonnaise kan erstattes af ekstra skyr
- 1-2 spsk citronsaft eller hvidvinseddike
- 1 spsk. dijonsennep
- 1 tsk. akaciehonning
- Salt/peber
Riv gulerødderne (groft eller fint, du bestemmer)
Bland skyr med citronsaft, sennep og honning.
Smag til med salt og peber.
Bland gulerøddderne i dressingen.
Lad gerne din coleslaw trække 1 times tid før den skal serveres. Smag din coleslaw til igen evt. med ekstra honning, citronsaft og salt/peber.
Denne coleslaw kan også laves med f.eks. hvidkål, spidskål eller rødbeder. Mix gerne f.eks. gulerødder og hvidkål/spidskål.
Salaten kan holde sig på køl i 1-2 dage i tætsluttende beholder