Bland alle ingredienser til marinaden sammen. Bliver marinaden for fast, så tilsæt mere olie/lidt vand
Pensl/marinér kyllingestykkerne i marinaden, så alle sider bliver dækket. Du kan lade kødet marinere i lidt tid, men du kan også bare pensle kødet og tilberede det straks.
Grill kyllingestykkerne ca. 5-6 minutter på hver side afhængigt af størrelse. Kernetemperaturen skal være ca. 68 grader. Pensl gerne grillen med olie først, så slipper kødet bedre. Pensl kødet undervejs med evt. overskydende marinade
Kødet kan også tilberedes på stegepande, grillpande, i airfryer eller ovn. Kødet skal steges, til kødsaften er klar og kødet er gennemstegt. Pas på ikke at stege kødet for længe/ved forhøj temperatur så kan det blive tørt
Jeg tilberedte kun kylling til 2. Er I flere omkring middagsbordet, så fordobl marinademængden. Størrelsen på kyllingebryst kan variere meget, så tilbereden skal måske justeres
Så er der serveret. Nyd gerne frisk pasta til