Madanmeldelse : Gigantisk stjerneskud med fiskefileter og et kæmpestort bjerg rejer.

Dagen idag gik ikke helt som forventet.

Herren og fruen i huset skulle have været til candlelightdinner i byen. Dinner for two.

Så gik det sådan, at det ene barn blev syg og at fruen i huset også i løbet af dagen begyndte at føle sig syg. En kombineret hals/mavevirus har drillet matriklen det meste af ugen og er nu brudt ud for alvor. Slatne, sløje ugidelige, trætte kroppe har bredt sig i sofaer og stole.

Der måtte en plan B til rent madmæssigt.

Fruen alias bagenørden havde sat næsen op efter mad i byen / forkælelse / fri for kødgryder for en dag.

Det insisterede hun på at holde fast i selvom candlelight dinneren i byen blev forvandlet til en candle light dinner hjemme på matriklen. Ups. Og så glemte vi endda at få tændt de stearinlys.

Sikke en redelighed og sikke en elendighed. Øv.

Appetitten var begrænset, men tanken om at en god middag skulle gå i vasken gjorde, at god mad måtte der til, appetit eller ej. Man skal passe på med at sige nej til nemme madchancer. Hvornår kommer der mon sådan en igen?

Maden blev bestilt. Fra vi tog telefonen til maden stod klar på bordet gik der under et kvarter. Det er da fantastisk!

Vi fik fantastisk lækre stjerneskud fra den lokale madmor HosAnneMarie der laver “gammeldaws” mad, hvor der ikke er sparet på noget. Sådan lidt a la brdr. Price. Masser af smør og fløde, hvis det er det der skal til.

Hun er lidt berømt/berygtet for sine gigantiske stjerneskud der er et overflødighedshorn af stegte fisk, smørstegt franskbrød og GIGANTISK mange store rejer. Lidt citron, kaviar og karse. Berygtet fordi portionerne er overdrevent store og betyder at man nemt passerer grænsen for “overmæt”.

Der er ikke meget finanskrise der afspejles i AnneMaries stjerneskud. De sidste 10 år har mængden af rejer været konstant lige stor, og prisen er kun steget en bitte smule.

Det er flere år siden vi sidst har fået et stjerneskud, men idag skulle det være.

Vi fortrød det ikke, selvom de halvsløje kroppe nu kæmpede noget med de store portioner. Man skal være STORSULTEN hvis man kan spise et stjerneskud til den sidste reje.

Rejerne er friske, dressingmængden tilpas, det smørstegte brød helt sprødt og fiskene friskfangede.

Den sløje søn på 13 sagde faktisk at han nu foretrækker stjerneskud fremfor en burger, og det er virkeligt en anbefaling da burgere ellers rangerer ret højt i hans verden.

Fastfood af den kaliber kan anbefales! Topklasse. SÅ meget  bedre end en flad pizza, durumruller eller hvad man ellers kunne finde på at lokke i sin slappe krop en dag hvor energien er sluppet op.

72 kroner for et overdådigt måltid. Kan spises i restauranten eller tages med hjem.

Stjerneskud fra HosAnneMarie kan anbefales 🙂

Mere inspiration

Læg en kommentar