Smuk salat med vindruer, peberfrugt og vinaigrette

DSC_4264

 Hov! Pludselig var der lige en miniferie der kom snigende! Det er da ikke så ringe. :-DD

Kr. himmelfartsferien skal tilbringes med familiebesøg, kagebag og pandekagebag, krammere, læsning (læser Jussi Adler-Olsens Marco-effekten. Grum læsning), madlavning og så måske lige det uafsluttede terrasseprojekt? Solen eller mangel på samme, må bestemme over mig disse dage. Er det godt vejr, vil jeg stryge ud på terrassen med bog eller skovl i hånden. 😉

DMI sætter jeg ikke min lid til længere.

Jeg vil kaste et blik ud af vinduet, kigge lidt på himlen og lade dagens vejrgud råde og bestemme over mig i Kr. Himmelfartsferien. Den store indflydelse på vejrsituationen har jeg jo alligevel ikke…;-)

DSC_4272

Dagens indlæg er en hurtig lille salat tryllet med grøntsagsskuffens forhåndenværende ressourcer. Iceberg, en rød peberfrugt, lidt vindruer, et drys hvidløgspeber og ikke mindst et godt skvæt Løgismose Vinaigrette. Henført suk…

DSC_4261

Vinaigrette er en færdigblandet salatolie der består af olivenolie, hvid balsamico og citron og hold da op for en lækker Vinaigrette, Løgismose har fået tryllet her!

Syrlig, frisk og smagfuld vinaigrette. Jeg vil ikke kunne lave den bedre selv. Sådan har jeg det også med pestoerne fra Løgismose. Dem kan jeg heller ikke lave bedre selv og nogen gange skal man måske bare købe sig fra det så?

DSC_4263Jeg kaster ihvertfald gerne håndklædet i ringen og bekender, at Løgismose slår mine egne evner på mange måder og dyrere er det ikke nødvendigvis at købe sig til nemmere (og bedre?) løsninger?

Denne Vinaigrette kostede 25 kroner (og tja, tjo hvad koster god olivenolie, god balsamico og en frisk citron? Langt mere end 25 kroner ihverfald!).

Det samme med pestoen til en tyver. Hvad koster pinjekerner f.eks.? En formue!

Nå men nej jeg er ikke sponsoreret af Løgismose, selvom man godt kunne tro det!  😉

DSC_4265 Vinaigretten peppede i den grad salaten op.

Iceberg på bunden, peberfrugt og vindruer drysset let hen over. Salaten vendes med hvidløgspeber (jeg bruger den fra Santa Maria, den er jeg helt vild med) og vinaigretten. DSC_4270Oh la la en smuk og lækker salat!

Klar på under 10 minutter og en fryd for øjet. Find gerne dit smukke fad frem og servér salaten heri. Når øjet behages får maven lyst til at spise mere,. Særligt vigtigt for det sunde grønne, at tage sig præsentabelt ud. Af disse fade skal der jo spises allermest! (hvis man altså vil balancere på den rigtige side af vægtskålen, og hvem vil ikke det?). 
DSC_4274 Vi spiste den smukke salat til en ret du skal høre om i morgen. En lækker lille krydret skinkesteg med sesamkartofler. Et glimt får du lige her.

En let og lækker ret hvor alle kan være med. Nem at lave og en ret der vil behage de allerfleste smagsløg. Mere herom i morgen 🙂

DSC_4322

God fornøjelse med salaten.

Måske du lige skulle en tur omkring Netto/Føtex og købe en Løgismose Vinaigrette? ….

Så kunne du jo prøve også lige at snuppe en bøtte grøn pesto med hjem, og nej, jeg er altså ikke sponsoreret 😉

P.S.: For en god ordens skyld skal jeg nævne, at du sagtens kan lave vinaigrette selv. Test lige om du kan stikke den fra Løgismose…Jeg kan ikke..:-)

Mere inspiration

Læg en kommentar