•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Åh skønne vinterferie! Solskin, fregner på næsten, dybblå himmel, frost, is og sne. Komplet tyst. Balsam for sjælen.

Jeg har snuppet mig en vinterferie og havde jo tilsyneladende fået det clearet ordentligt af med vejrguderne inden. Solen har braget ned fra en næsten skyfri himmel de sidste par dage.Den vintertunge overfrakke har vi kunnet kaste af os for en stund og i dag blev det ovenikøbet til et par timers “solbadning” på terrassen i sommerhusets lækrog. Skønt! Euforisk, pragtfuldt, vidunderligt! Jeg strøer gerne om mig med endnu flere tillægsord og alligevel dækker det ikke. Wow! Sikke et vinterferie-vejr! Jeg kan jo slet ikke få armene ned 🙂 
Jeg stornyder ferien og havde jo slet ikke turdet drømme om at vejret ville blive så storslået. Himlen er så blå og havet så blikstille. Jeg går bare stille omkring og stornyder det hele og tager 1000 fotos, alle med det mest “sublime motiv”. Åh så smukt har der da ALDRIG været før her!? Jo…… <3Åh hvor solen pynter på landskabet, på naturen, på menneskene. Jeg suger solens stråler til mig, tørstig som en svamp. Har jo ventet en hel lang vinter, men nu er er jeg kommet ud af mit vinterhi. I morgen venter også en solskinsdag og jeg har fundet havemøbler og -hynder frem. Jeg er SÅ klar! Håber også solen skinner/har skinnet på dig, dér hvor du er?

Jeg fik læst næsten en hel bog i dag lige dér i solen. Den nye af Sara Blædel. Anderledes og ikke en krimi. Forvent ikke det. Bogen var fin og let underholdning, perfekt til en vinterdag i en solskinsstribe.Billedresultat for bedemandens datterHar du forresten hørt om udtrykket “læsehund?” Nå men sådan én har jeg altså og den hedder Kalle og den tilraner sig altid den bedste plads – lige der midt på skødet, i solskinnet. Klog hund. Totalt afslappende med en lun og lækker lille hund på skødet  🙂
Nå, men hvis du følger med på bloggens side på Facebook og på Instagram vil du vide, at vi i går var på turisttur til Ebeltoft. Amanda og jeg mødtes med min søster og hyggede os i den solskinssmukke by. Vi spiste en god frokost og travede byen tynd med shopping, krokaffe/krokringle og besøg hos op til flere keramikere. Sikke en skøn dag! 🙂I Ebeltoft, og på resten af Mols, vrimler det med keramikere og det er jo et scoop for mig, der er totalt keramik-fan. Jeg elsker at kigge, beundre og købe smukt keramik og benytter enhver chance. Du kan læse mere om mine keramik-visitter rundt i det ganske land her. Dybblå keramikskatte - solskins vinterferie i sommerhusetI dag har jeg euforisk postet billeder af mine nye keramikskatte. Åh de passer bare så fint til sommerhusets fine blå stil. Den blå farve må og skal dominere i et sommerhus tæt på havet og hvor der er panoramaview til både hav og himlen blå.Jeg spurgte på Facebook om I havde lyst til at kigge med på alle skattene og det skal jeg da lige love for at I havde. Du  får også muligheden her. Måske du også er keramik-fan? Måske du bare er æstetiker og godt kan lide smukke ting?Dybblå keramikskatte - solskins vinterferie i sommerhusetHvis du bliver inspireret til at komme på keramik-visit i Ebeltoft, skal jeg starte med at beklage, at jeg ikke fik navnene på keramikerne. Du skal bare vandre gågaden tynd, så kommer du til dem begge. De ligger i hver sin ende af gågaden 🙂

Jeg håber du har lyst til at kigge med nedenfor? Mig? Jeg kan slet ikke få nok af “nydningen” og sidder bare stille her og beundrer <3

Det fine, lille saltkar pynter så fint på vores spisebord. Dybblå keramikskatte - solskins vinterferie i sommerhusetDenne fine lille vase var et 2.sorterings-kup. Wow den er fin og den kan lige præcis stå i vores vindueskarme. Onde tunger joker med, at vi snart er nødt til at få sat flere vinduer i, så vi kan få flere vindueskarme til al den keramik. Visse, vasse 😉Dybblå keramikskatte - solskins vinterferie i sommerhuset Her ser du alle keramikskattene plus lidt af det “gamle guld”. Lysesagen er fra vores yndlingskeramiker Pottehuset i Nørager, tæt på sommerhuset. Den store turkis skål med prikker er fra dygtige Giebelhausen keramik i Lønstrup.

Vores spisebordsstole er, som du kan se, i den fineste blå farve og det virker jo næsten som om der er totalt stil over det og hvor alt passer sammen á la Bo Bedre-stilen. Sådan plejer det bestemt ikke at være hjemme hos os, men i sommerhuset får den blå farve altså lov til at styre. Det er ikke Bo Bedre-stil, men sommerhusstil. I love it <3Dybblå keramikskatte - solskins vinterferie i sommerhusetGemalen har kastet håndklædet i ringen. Han bliver lidt tom i blikket, når jeg fascineret ytrer mine kærlighederklæringer om og til de smukke ting. Han har til gengæld sørget for chromecast TV i sommerhuset. Sådan er vi så forskellige, med helt forskellige prioriteringer. Hvad hjertet er fuldt af 🙂

NÅ men den lille blåprikkede samling i vindueskarmen blev fordoblet, nu ligner det snart en hel karavane? Åh jeg elsker at sidde og nyde, beundre og sukke henført 🙂
Dybblå keramikskatte - solskins vinterferie i sommerhusetDejligt du havde lyst til at kigge med – og at du følger trop uanset hvad jeg finder på. Mon der snart serveres lidt mad på bloggen igen? Det håber vi da! 🙂 

Et nyt blogdesign er lige på trapperne og jeg burde have travlt med at rette alle mine opskrifter til, så de vil fremstå toptrimmede og harmonere så fint med det “Nye look” . Solen er dog en hård konkurrent og så længe den skinner med sådan en overflod, holder jeg altså solskinsfri i ferien. Arbejdet må vente til gråvejrsdage. Jeg er sikker på du forstår mine prioriteringer 🙂

Rigtig god vinterferie – hvis du også er en heldig kartoffel ligesom jeg 🙂

0 0 vote
Article Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •