Kontakt og samarbejde:

Lidt om Gitte og bloggen: Noget i ovnen hos Bagenørden:

Bloggen Noget i ovnen hos Bagenørden drives af bibliotekaren Gitte, der er en passioneret skribent og som på 8. år blogger om et liv med mad og kager. Bloggen rummer over 2000 artikler og madopskrifter og den opdateres på daglig basis.

Bloggen er en mad og kageblog, hvor der dagligt serveres nem og lækker hverdagsmad, simremad, mormormad, weekendmad, grillretter, godt brød og nemme kager, der er lette og hurtige at bage. Alle kan være med og ingredienserne er overskuelige og nemme at få fat på.

Bloggen er fyldt med personlighed, glimt i øjet og en positiv tilgang til livet og køkkensyslerne. Opskrifterne er trinvise og med mange billeder der step-by-step gør opskrifterne lette at gå til.

Bloggen – og den mad og de kager der serveres – er ægte og ligetil og der er plads til et personligt strejf. Man inviteres tit med om bag facaden, med på restaurant, på udflugter, på ferier og i sommerhus.

Bloggen blev grundlagt i 2012 og har med årene fået en stor og trofast og loyal læserskare, både på bloggen og på de sociale medier.

Bloggens primære læserskare er kvinder i alderen 25-75 år, der interesserer sig for madlavning, bagning, familieliv, nyheder, rejser og gode bøger.

Bloggen i tal – lidt statistik:

Bloggen har i gennemsnit ca. 700.000 månedlige besøg fordelt på ca. 445.000 unikke besøgende. Der er hver måned over 1 million sidevisninger på bloggen.

Kilde: Google Analytics, Tal for perioden  1.1.2020 -8.6. 2020Blogstatistik

 

 

 

På årsbasis bliver det 5  mio. besøg med ialt 2.3 mio. unikke besøgende og 6.7 mio. sidevisninger. (Google Analytics juni. 2020)

Sponsoreret samarbejde og bannerannoncering:

Ønsker du at annoncere på bloggen, så skriv gerne til mig på gitte@mohrhansen.dk eller kontakt annonceringsbureauet Concept direkte: info@concept.dk

Jeg laver enkelte sponsorerede indlæg men omtaler kun produkter jeg kan stå inde for og som det giver mening at formidle på min blog. Har du en ide, så kontakt mig gerne. 🙂

Jeg har f.eks. samarbejdet med firmaet Scanpan  og du kan se eksempler på delvist sponsorerede artikler her:

Du kan se et eksempel på en sponsoreret artikel her

og endnu én her

og her:

Svinemørbrad på grillpande - nem opskrift
Grillet marineret svinemørbrad på grillpande
Se opskriften her

Noget i ovnen hos Bagenørden på de sociale platforme:

I alt følger følger næsten 40.000 bloggen på de sociale platforme (Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter)

Facebook: +29.000

Pinterest: +9000

Instagram: +2350

På  bloggens side på Facebook kan man følge livets gang i Bagenørdens køkken, komme med på tur i sommerhus,  eller med på udflugter og restaurant. Du vil også kunne blive inspireret til gode bøger.

Der er livlig debat, smil, kommentarer og vi udveksler tit mange gode fif og fiduser. Hver dag deler jeg nye opskrifter og deler inspiration til hverdagsmad, weekendkager eller grilltilbehør på Facebook. Der er p.t. over 25.000 der synes godt om bloggen på Facebook – og der er også plads til dig 😉Facebook

 

Du kan også følge bloggen på Instagram  – kig forbi. Lige nu følger over 2000 med her.

Bloggen har også vokset sig stor på Pinterest – hvor man kan følge alle Bagenørdens opslagstavler, der nemt guider til bloggens indhold via billeder.

Hvis du vil følge bloggen på Pinterest, så kig med her.  Bloggen har over 9000 følgere på Pinterest (juni. 2020)

Noget i ovnen app

I 2019 blev Noget i ovnen app’en lanceret – app’en kan downloades fra dette link

Brugerne er meget begejstrede for app’en der kan downloades til både ios og Android.

Noget i ovnen app

 

Spørgsmål og kommentarer?

Har du spørgsmål til opskrifter eller kommentarer til indlæggene, så skriv gerne en kommentar nederst på opskriftsiderne. Alle kommentarer bliver nemlig synlige for alle der kigger med, når du skriver hér og flere kan få gavn af dine spørgsmål og mine svar. 🙂

Jeg bliver glad for hver eneste hilsen og svarer taknemmeligt tilbage til alle.

Teknikere i kulissen: 

Jeg står selv bag en del af det tekniske på bloggen, men når jeg er på dybt vand, har jeg de gode folk fra Lazzaweb ryggen. Det er meget betryggende, både for dig og mig 😉

Cookie- og privatlivspolitik:

Vil du vide noget om bloggens cookie og privatlivspolitik, så klik og læs med her 

Bloggen drives af:

Gitte Hansen

Randers, DK

CVR-nummer: 37531146 (momsregistreret siden 2017)