•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Minestronesuppe – en lækker oksekødssuppe, der kan varme vinterkolde kroppe <3

Minestronesuppe - opskrift på oksekødssuppe

Onsdag, regnvejr, mørke, kulde…november… Hvordan overlever vi denne tunge, kolde, triste måned?

Jeg har løsningen……Suppe, suppe og mere suppe…:-)

I dag skal du høre om verdens bedste minestronesuppe, fyldt med kraft og smag, bacon, grøntsager og andre gode sager.

Hvis du er vild med gullashsuppe, vil du også elske denne.

Denne suppe er med hakket oksekød og er meget nemmere at lave end gullashsuppe. Den skal koge langt kortere tid, men alligevel er den bare super god.

Den smagte VILDT godt – springer nærmest ind som min favoritsuppekandidat nummer 1.

Min livret er nu denne oksekødssuppe og der er er rigeligt nok til i morgen også og i overmorgen, og dagen efter. Genialt! Jeg glæder mig allerede 🙂Minestronesuppe - opskrift på oksekødssuppeHerligt, når der er suppe nok til flere dage. Det elsker vi bare i en travl hverdag.

Suppen vil være genial at lave til gæster, som forret, til frokostbuffet eller som lunt indslag, til natmad eller “skrub-af-mad”

Lækker minestronesuppe med hakket oksekød er min nye yndlingssuppe!

Hvis du foretrækker gullashsuppe, så erstat bare det hakkede oksekød med gullashkød i opskriften nedenfor.Minestronesuppe - opskrift på oksekødssuppe

Minestronesuppe – opskrift på god oksekødssuppe

Lækker gullashsuppe med hakket oksekød, bacon, porrer og peberfrugt
Print opskrift Del på Pinterest
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Samlet tid: 50 minutter
Ret: Dagens ret
Kategori: Mad til to dage
Portioner: 14 pers.
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 1 kilo hakket oksekød gullashkød kan også bruges
  • 1 pk bacon
  • 3 fed hvidløg
  • 2 løg i tern
  • 1 rødløg i tern
  • 4 laurbærblade
  • 2 porrer i små skiver
  • 10 gulerødder i små stykker
  • 1 rød peberfrugt i små tern
  • 3 oksebouillonterninger rigtig oksefond er bedst
  • 1 ds. tomatkoncentrat
  • 2 dåser flåede tomater
  • 3 spsk paprika
  • 1 spsk hvidløgspeber
  • 2 tsk salt
  • liter kogende vand
  • dl. fløde jeg brugte Milda light
  • 1 dl ketchup
  • Jævning

Sådan gør du

  • Klip bacon i strimler og svits i din største suppegryde
    Minestronesuppe - opskrift på oksekødssuppe
  • Svits oksekødet og bouillonterningerne med
  • Tilsæt løg og hvidløg
  • Snit porrerne og tilsæt også dem
    Minestronesuppe - opskrift på oksekødssuppe
  • Tilsæt paprika, salt og peber
  • Skræl gulerødderne og skær dem i små stykker og tilsæt.
    Minestronesuppe - opskrift på oksekødssuppe
  • Tilsæt tomatkoncentrat og flåede tomater. Skyl dåserne og tilsæt også vandet.
    Minestronesuppe - opskrift på oksekødssuppe
  • Tilsæt kogende vand og laurbærblade.
    Minestronesuppe - opskrift på oksekødssuppe
  • Lad suppen simre så lang tid som muligt, min simrede ½ time.
    Minestronesuppe - opskrift på oksekødssuppe
  • Tilsæt fløde og ketchup
    Minestronesuppe - opskrift på oksekødssuppe
  • Jævn suppen, til du synes den har en passende konsistens.
    Minestronesuppe - opskrift på oksekødssuppe
  • Smag suppen til mere salt, peber og evt. ketchup.

Noter

Hvis du bruger gullashkød i stedet, kan du lave den lækreste gullashsuppe
Suppen kan forberedes i forvejen og opbevares på køl, til den skal serveres.
Suppen er fryseegnet
På dag 2 kan du putte ekstra jævning i suppen og derved nemt trylle en lækker kødsovs
Få tips om flere opskrifter fra BagenørdenFølg bloggen på Facebook @Nogetiovnen

Prøv en lækker oksekødssuppe – minstronesuppe med hakket oksekød og bacon

Minestronesuppe - opskrift på oksekødssuppeDer er bacon, porrer og peberfrugt i suppen og det giver en rigtig god smag.

Lader du suppen koge i timevis, tror jeg godt du kan skære ned på bouillonterningerne. Det er jo selvfølgelig bedst at bruge rigtig oksefond – så har du sådan en portion på lager, vil det være bedst. En sen onsdag tyede jeg til bouillonterninger – og har sluttet helt fred med det. Suppen smagte rigtigt fint. 🙂 
Minestronesuppe - opskrift på oksekødssuppePorrer er rigtigt fine i suppe og den røde peberfrugt går rigtigt godt i spænd med oksekød. Gulerødder er altid godt suppefyld også.

Har du andre grøntsager i din grøntsagsskuffe, så fyld også gerne dem i din suppegryde. Tænker de fleste kan bruges?

Suppeurter som selleri og persillerod er jo nummer ét. Laurbærrene må du endelig ikke springe over, de er med til at give suppen den rigtigt gode smag.Minestronesuppe - opskrift på oksekødssuppeSikke en lækker suppe altså og faktisk var den rimeligt nem og hurtig at lave. Suppen tog under ½ time at lave og du skal tænke på, at du jo så har mad til hele familien i 2-3 dage. Samlet set er det jo fastfood du laver så 😉 Minestronesuppe - opskrift på oksekødssuppe

Sådan laver du minestronesuppe – se billederne her:

Minestronesuppen var kraftig, velsmagende og fyldig

Minestronesuppe - opskrift på oksekødssuppeHvis du er vild med kødsauce, vil du også elske denne oksekødssuppe. Faktisk er det jo bare en meget lind version af en kødsauce, fyldt med lutter gode sager.

Har du en favoritopskrift på kødsauce, så prøv du gerne at eksperimentere med den. Du vil nemt kunne trylle den lækreste minestronesuppe. 
Minestronesuppe - opskrift på oksekødssuppe

Vi spiser altid suppebrød til suppe, men jeg tror faktisk ikke det var nødvendigt, da der var meget “fyld” i denne suppe. Brød til fik vi nu alligevel.

Hvidløgsbrød i bradepande - nem grov opskrift
Lækkert hurtigt hvidløgsbrød med havregryn
Se opskriften her

Et lynhurtigt bradepandebrød med havregryn, salt og oregano. Opskriften på det lækre brød får du lige her.

DSC_9297 Hermed en kæmpe skålfuld suppe klar til dig – med den skal vi nok overleve november sammen os to.  🙂Minestronesuppe - opskrift på oksekødssuppe


  •  
  •  
  •  
  •  
  •