Avisinterview hjemme i mit køkken – ja så har jeg også prøvet det 🙂

Der sker aldrig noget i livet, hvis man ikke tør springe på. Hmm men pas alligevel på, for det kan føre til, at du ender på forsiden af en avis med et oplagstal på 55.000 😀

Avisinterview med Randers Onsdag hjemme i mit eget køkken

Avisinterview hjemme i mit køkken

Kilde: Fotograf og journalist: Frank Pedersen Randers Amtsavis

Hver uge bliver der bragt en opskrift fra nogetiovnen.dk i Randers Onsdag. Avisen udgives af Randers Amtavis, der er en dél af de Jysk Fynske medier.

Jeg har haft et rigtigt godt samarbejde med avisen siden 2018 og samarbejdet har været godt for alle parter.

For mig har det affødt kontakt med et publikum, der måske ellers ikke ville finde vejen ind til bloggens opskrifter.

Mange stopper mig på gader, stræder og på biblioteket. Jeg har haft mange gode snakke med avislæsere, der med stor interesse følger mine opskrifter her.

Flere fortæller mig, at de trofast klipper alle opskrifterne ud hver uge og sætter i mapper. Ej jamen det gør mig da både stolt og glad og . 🙂

I anledning af, at jeg pr. 1.8.2022 går fuldtid med min blog, så var jeg lidt frisk, da journalist Frank Pedersen spurgte, om jeg ville være med til et interview hjemme i mit eget køkken.

Altså sådan ét interview med billeder, hvor man kan se mig stå og røre i dejskålen. Madbloggeren i private omgivelser.

Jeg sprang på og det er der kommet et rigtigt fint interview ud af – du kan læse interviewet i sin fulde længde her

Det var jo lige lidt grænseoverskridende, sådan at have en fotograf i eget køkken. Jeg blev pludselig opmærksom på hvordan vores køkken egentlig så ud. Hvad med rod i krogene?

Indrømmet. Det er noget ganske andet at bevæge sig rundt i køkkenet til hverdag og pludselig se omgivelserne præsenteret på forsiden.  🙂

Her et af journalistens billeder hjemme fra mit køkken. 🙂

Avisinterview hjemme i mit køkken

Kilde: Fotograf og journalist: Frank Pedersen Randers Amtsavis

Journalisten og jeg havde et par hyggelige timer sammen, og han havde forberedt en masse gode spørgsmål.

Det var spændende for mig, for jeg synes nemlig altid det er godt at stoppe op og reflektere.

For mig var interviewet derfor en god anledning til at se tilbage på de sidste 10 år som blogger.

Det fik mig til at tænke på hvad det har givet mig, hvad der har været fedt og hvad der har fået mig til at træffe beslutningen om at arbejde fuldtid med bloggen. Det er altid sjovt at komme op i helikopteren og anskue det man gør i et lidt bredere perspektiv.

Ellers er nu’et og dagen i dag jo altid i fokus, ihvertfald for mig 🙂

Mange af jer der følger bloggen, bor jo ikke i Randers området og får derfor ikke avisen og interviewet at se.

Derfor dette lille indlæg, med link til interviewet, hvis du skulle have lyst til at læse med 🙂

Har du spørgsmål til mig, til interviewet i artiklen eller til min beslutning, så skriv gerne spørgsmålen i en kommentar til mig herunder. 🙂


author avatar
Gitte Hansen
Elsker at lave nem mad, bage lækre kager, udvikle nye opskrifter og formidle til bloggens næsten 80.000 følgere på sociale medier. Arbejder nu fuld tid med nogetiovnen.dk efter 30 år som bibliotekar. Med over 1 mio. månedlige visninger og over 3000 nemme opskrifter, er Nogetiovnen.dk én af Danmarks største madblogs.