•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Jeg sidder her i bloggens maskinrum og kan næsten slet ikke være i min krop af bare begejstring.

Jeg har siddet og gravet lidt dybt i bloggens besøgstal og jeg har bare sådan lyst til at dele en god og glad nyhed med dig.

Bloggen spurter afsted og besøgstallene stiger og stiger! 🙂

Den seneste måneds opgørelse viser, at der har været 350.000 besøg på siden i oktober. Det er giga mange, når man tænker på hvor mange der bor i Danmark! Imponerende mange og for tiden er der dagligt lige så mange besøgende på bloggen, som der plejer at være på en god juleaften. Næsten ½ mio. sidevisninger pr. måned. Wow! 🙂

Hvad sker der lige der?

Siden jeg gik ned i tid på mit arbejde pr. 1. september har jeg knoklet på med at søgemaskineoptimere bloggen, rette ældre opskrifter, fjerne døde links og rugbrødsarbejdet lønner sig, kan jeg se nu!

Det er bare så fedt og jeg er simpelthen nødt til at have nogen at dele glæderne med og nu bliver det altså lige dig. Håber du bærer over med mig – og al min begejstring! 🙂

Seo-optimering med kyndige rådgivere i kulissen

Det er næsten på skæringsdatoen 1. september at man kan se fremgang i tallene. Jeg klør på med rettearbejdet og har – under kyndige rådgivning fra det professionenelle SEO-firma Lazzaweb – kastet mig ud i store optimeringsopgaver. Jeg fikser tingene selv, og det tager tid, men det lønner sig, kan jeg se på tallene nu.

Grafen begynder at stige netop pr. 1. september, så noget af mit arbejde må virke. Bloggen – og alle opskrifterne – bliver nu i endnu større stil fundet på Google og det er bare så fedt!

Som blogger har jeg hidtil koncentreret mig om at kigge fremad mod næste opskrift, men SEO-arbejdet (søgemaskineoptimering) har lært mig at det er mindst lige så vigtigt at kigge tilbage og optimere på allerede eksisterende indhold.

Lidt ligesom det er nødvendigt at tjekke klædeskabet igennem engang imellem, og sortere ud i gammelt og nyt – og måske køre en pose til genbrugen. Pludselig kan der dukke glemte skatte op dér, efter lidt finpudsning, kan få et nyt liv og som faktisk bliver en ny og uventet succes ved at komme frem i lyset igen.

Denne lækre cookieopskrift er et eksempel på en ældre opskrift jeg har givet nyt liv med nyt opdateret indhold og et nyt topbillede. Siden jeg delte opskriften igen, er den eksploderet på Facebook og Pinterest med sindssygt mange delinger. Gammel vin på nye flasker kunne man sige, ja men det virker 🙂

I skrivende stund har over 53.000 set opslaget om de lækre cookies på Facebook og opskriften fortsætter sin himmelflugt og det er bare så interessant – for opskriften har ligget på bloggen længe, bare under en anden opskrift og med et andet – og måske knap så inspirerende – billede.

Opskriften bliver delt i vildskab og det har også givet en masse nye likes på bloggens Facebook-side – succes avler succes, hvor er det bare herligt 🙂

Det er vildt at følge og super spændende når anstrengelserne giver pote! Tusind tak til dig der klikker og kigger med. 🙂

På Pinterest går det også strygende med næsten 300.000 månedlige seere.

Bagenørdens opslagstavler er et hit og mange “pinner” opskrifterne her, så de nemt vil kunne findes frem til senere brug.

Vil du læse mere om hvad Pinterest er for noget og har du fået lyst til at følge bloggen på Pinterest, så kig med her

Denne glade hilsen til dig fra bloggens maskinrum – et rum der er mega sjovt at være i, især når arbejdet giver pote.

Jeg stornyder at kunne bruge min frimandage på blogarbejdet men derudover bruger jeg også al min fritid på arbejdet med at optimere bloggen og jo mere tallene stiger, jo mere blod får jeg på opgaven.

Måske det er iværksættertrangen – den fede fornemmelse at se noget man selv står bag spire og gro? Jeg tror det. Timerne forsvinder og det føles slet ikke som arbejde men nærmere som en god og gylden hobby-stund.

Tænk at det kan have så stor effekt, at jeg sidder her i stolen og trykker på tasterne aften efter aften – det virker virkelig og man kan faktisk påvirke søgbarheden på Google, helt selv. Arbejdet gør en forskel.

Skønne efterårsglimt

Jeg troede faktisk at Google var en urokkelig mastodont, der lever sit eget liv, men næh nej, laver man godt kvalitetsindhold OG kigger bagud og retter eksisterende indhold, efter gode anvisninger, så belønnes man faktisk med flere besøgende. Mange flere besøgende. Tak for det til Google og til de gæve folk Daniel og Frederik hos Lazzaweb. 🙂

Det fedeste er jo at der er læsere til det indhold man producerer og jeg skal da love for at I er ekstra mange der nu finder vejen ind til bloggen for tiden. I er bare så velkomne hver og én – både til jer trofaste og til I sidst ankomne 🙂
Altså jeg synes at det er vildt, at der siden juli har været over  1.2 mio. besøg på bloggen på bloggen og prøv lige at se her hvordan grafen stiger pr. 1. september. Det kribler for at rette endnu mere på bloggen nu og jeg ser meget frem til de mandage der venter forude og de lange mørke vinteraftener også. 🙂

Gud ved hvor vi ender? Det bliver spændende at følge og jeg er fuld af pep, gode ideer og engagement. Ideer til nye opskrifter, temaer, indgange, udvikling. ALT er med i overvejelserne og jeg nyder hvert et sekund.

Herligt du har lyst til at læse med 🙂

Jeg er vild med at skrive, blogge, udvikle og finde på og har været det altid, men arbejdet med søgemaskineoptimering har givet mig – og bloggen – et ekstra “gear” at køre på. Det handler ikke længere kun om opskrifter, men ligeså meget om at drive en virksomhed fremad på Google.

Jeg lærer bare SÅ meget og lærer også ting som jeg kan bruge i mit arbejde som digitalt formidlende bibliotekar på Randers Bibliotek. Mine to verdener smelter sammen og alt går op i en højere enhed for mig <3

Det er en mega spændende tid lige nu i forhold til min tekniske og faglige “kompetenceudvikling”. Det kan jeg også bruge bloggen til. Jeg griber hver en bold.

Jeg er vild med de faglige udfordringer det giver og jeg synes det er sjovt at tage imod alle de tekniske fif og fiduser jeg får af mine seo-rådgivere. Jeg lærer så meget og når tallene flytter sig til det bedre, ja så er det alene mine anstrengelser der bærer frugt dine mange klik og dit kolossale engagement ikke mindst.Skønne efterårsglimt

Uden dig var der jo slet ikke nogen at skrive til. En ting er tørre tal, men at der er et levende menneske som dig at skrive til, derude bag skærmen, et menneske der læser med i virkeligheden, er bare det allerbedste for mig.

Tusind tak for din store opbakning. Jeg elsker dine små hilsner, kommentarer, fotos og din altid søde feedback 🙂

Jeg har blod på tanden remt blogmæssigt og glæder mig til årene der venter på bloggen. Både maden, kagerne og teknikken. Håber du har lyst til at  følge med? 🙂

Hilsen en glad Gitte BagenørdSkønne efterårsglimt


  •  
  •  
  •  
  •  
  •