•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Boller nem opskrift uden æltning hurtige bollerI dag får du opskriften på nogle nemme lækre boller, der er meget hurtige at lave.

Bollerne kan røres bare med en røreske og dejen skal bare sættes på bagepladen med to skeer. Dejen skal ikke æltes og bollerne hverken formes eller trilles. Nemmere bliver det ikke.Boller nem opskrift uden æltning hurtige boller

Jeg laver tit dejen når vi er i sommerhuset – dejen er hurtig at røre sammen og det er nemt med denne opskrift at trylle hurtige boller til morgenmad, frokost eller som brød til tapas.

Man kunne også kalde bollerne ske-boller eller klat-boller? Bollerne er de nemmeste boller og du får opskriften lige her: Boller nem opskrift uden æltning hurtige boller

Boller opskrift – nemme hurtige uden æltning:

Boller nem opskrift uden æltning hurtige boller
Nemme lækre boller lavet med ske
Print opskrift Del på Pinterest
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 1 time 20 minutter
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Ret: Boller opskrift - nemme hurtige uden æltning
Kategori: Brød og boller
Keyword: boller, klat-boller, ske-boller
Portioner: 16 stk.
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 6 dl mælk lunkent
  • 25 gram gær
  • 1 tsk sukker eller honning
  • 4 dl havregryn
  • ½ tsk salt
  • 8 dl hvedemel ca.

Sådan gør du

  • Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt sukker
    Boller nem opskrift uden æltning hurtige boller
  • Rør havregryn, salt og hvedemel i. Dejen kan røres bare med ske. Dejen må godt være klistret og du skal bare røre mel i, til røreskeen kan stå selv i skålen.
    Boller nem opskrift uden æltning hurtige boller
  • Dæk skålen med et klæde og stil dejen til hævning et lunt sted i ½ time (eller 20 minutter i ovnen v. 50 grader)
  • Beklæd en bageplade med bagepapir og sæt bollerne på bagepladen med 2 spiseskeer. Jeg fik 16 boller af denne portion. Tildæk pladen med et klæde og stil bollerne til hævning et lunt sted i ½ time (eller 20 minutter i ovnen v. 50 grader)
    Boller nem opskrift uden æltning hurtige boller
  • Varm ovnen op til 175 grader varmluft og bag bollerne 15-20 minutter. De er færdige, når de er sprøde og gyldne
    Boller nem opskrift uden æltning hurtige boller
  • Nyd bollerne lune med smør, ost eller syltetøj på.
    Boller nem opskrift uden æltning hurtige boller

Noter

Bollerne er fryseegnede
Bollerne kan laves som koldhævede boller, men så skal du nøjes med 5 gram gør og stille dem til hævning natten over i køleskabet
Få tips om flere opskrifter fra BagenørdenFølg bloggen på Facebook @Nogetiovnen

Boller nem opskrift uden æltning hurtige bollerNemme boller, der hverken skal æltes eller trilles. Hurtige ske-boller

Dejen må godt føles lidt klistret og du skal kun lige røre mel nok i til røreskeen kan stå selv. Det er så nemt med en dej man ikke skal have fingrene i. Boller nem opskrift uden æltning hurtige bollerMåske vi skulle kalde bollerne ske-boller?

Det er super nemt at de bare kan sættes på bagepladen med to skeer. Boller nem opskrift uden æltning hurtige bollerBollerne bliver en lille smule flade i det, men bløde og luftige.

Vi nyder dem både til morgen og frokost og de vil også være fine som nemme burgerboller eller som tapasbrød. En aften smurte vi bollerne med grøn pesto og puttede chorizopølse på.

Det smagte skønt og det var nem aftensmad på få minutter. Boller nem opskrift uden æltning hurtige boller

Bollerne smager også skønt som eftermiddagsboller med smør på, honning, syltetøj, Nutella eller hvad der nu ellers er din favorit?

Bare spring på en portion af de super nemme boller – det er næsten hurtigere at trylle en portion end at køre en tur til bageren 🙂
Boller nem opskrift uden æltning hurtige boller


  •  
  •  
  •  
  •  
  •