Lasagnesuppe. Uhm i dag får du opskriften på en rigtig lækker suppe med hakket oksekød.
En skøn suppe, som du godt kan glæde dig til at få opskriften på.
Hvorfor hedder det lasagnesuppe?
Tjo det gør det, fordi suppen er lavet af en ganske tynd lasagne kødsovs og lasagneplader, brækket i småstykker.
En genial oksekødssuppe, der mætter godt. Suppen vil helt sikkert blive et hit hjemme i din familie.
Lasagnesuppen smager nemlig næsten som lasagne, den er bare meget hurtigere og nemmere at lave.
I stedet for lasagneplader, kan du selvfølgelig også sagtens bare bruge pastaskruer eller penne i suppen, du bestemmer.
Lasagnepladerne gjorde suppen lasagne-agtig i udseendet, så vi skulle da prøve med lasagneplader. 🙂Hvis du har en yndlings-lasagne opskrift, kan du bare bruge den og så fortynde kødsovsen, til du synes, den har en passende konsistens.
Du kan også bare bruge min opskrift nedenfor, den er nemlig super god. 🙂
Lasagnesuppen var en kæmpe succes i min familie. En ny livret. Den må du altså prøve.
Det bliver en stor portion, så I vil have suppe nok til flere dage og måske til fryseren også?
Rart med noget nemt og lækkert mad i fryseren, man hurtigt kan varme, på travle dage. Især, når det er en livret suppe som denne 🙂
Der er en masse hakket oksekød i min lasagnesuppe, men også grøntsager, nemlig både revet squash og revet gulerod.Jep, du får også gode grøntsagsvitaminer med denne suppe. 🙂
Måske du er vant til at bruge bladselleri i din lasagne-kødsovs? Så tilsæt endelig gerne det. Du bestemmer.Jeg har også brugt bacon i suppen, da det giver en rigtig god smag. Suppe smager faktisk lidt som en god minestrone suppe. Bare spring på. 🙂
Uhm, jeg elsker bare supper med oksekød, de får nemlig en god kraftig smag.
Smagen er du selv også lidt herre over. Du smager jo bare suppen til, til sidst, så du kan få den smag du lige ønsker.
Jeg brugte oregano, fordi jeg synes det passer godt til pastaretter, men du kan også sagtens bruge andre krydderurter, helt efter eget valg.
Lasagnesuppe kan du lave på ½ time, så det er en rigtig nem og populær ret at lave som hurtig aftensmad.
Alle vil elske suppen, både børn og voksne. Det bliver en ny favorit-suppe, med garanti! 🙂 Jeg har glædet mig meget til at dele opskriften med dig – du får den lige her:
Lasagnesuppe – få en god nem opskrift på suppe med lasagne smag hér
Ingredienser
- 2 løg revet
- 1 rødløg revet (kan erstattes med alm. løg)
- 1 kg hakket oksekød kan erstattes med f.eks. hakket kyllingekød eller svinekød
- 125 gramq bacon
- 2 oksebouillonterninger
- 3 dåser flåede tomater
- 140 gram koncentreret tomatpuré en stor dåse
- 1 squash fintrevet. Kan udelades eller erstattes med f.eks. bladselleri
- 3 gulerødder revet. Du kan tilsætte flere, hvis du ønsker en mere fyldig suppe
- 2 spsk oregano tørret eller frisk
- salt/peber
- 1 liter kogende vand du kan tilsætte mere, hvis du ønsker en tyndere suppe
- 14 lasagneplader (ca. 250 gram) gerne fuldkorns. Kan erstattes med skruer eller penne
- Drys: Revet ost kan udelades
Sådan gør du
- Svits bacon. Svits bouillonterningerne med. Tilsæt løg og svits med, til de er klare
- Tilsæt hakket oksekød. Lad det brune med, til det har skiftet farve. Tilsæt salt/peber og oregano (eller andre krydderurter)
- Riv squash'en og tilsæt
- Tilsæt kogende vand, flåede tomater og koncentreret tomatpuré. Skyl dåserne, så du får det sidste med
- Riv gulerødderne og tilsæt.
- Bræk lasagnepladerne i små stykker - gerne på 2-2 cm. De må gerne være mindre end mine.
- Tilsæt lasagne stykkerne i kødsovsen lidt efter lidt, så de ikke klæber for meget sammen. Lad suppen simre under låg, til lasagnepladerne er færdige.
- Smag suppen til og tilsæt evt. ekstra kogende vand, til du synes suppen har en passende konsistens
- Servér suppen, gerne med flutes eller hvidløgsbrød til. Drys gerne revet ost på toppen af osten
Noter
Suppen kan fint holde sig på køl i 2-3 dage. Fryseegnet.
En evt. rest kan jævnes til kødsovs dagen efter. Prøv også denne one pot lasagne.Tilsæt gerne ekstra vand til suppen dagen efter, da den godt kan blive lidt fast i det.
En lækker oksekødssuppe med hakket oksekød, der smager næsten som lasagne. Klar på ½ time
Jeg er sikker på, at din familie finder sig en ny livret, hvis de prøver denne suppe.
Dine børn vil elske den og resten af familien også.
En nem og lækker One Pot ret, hvor alt laves færdigt i én og samme gryde. Super smart også når der skal vaskes op bagefter 🙂
Suppen mætter godt, men det vil også være et hit at servere et madbrød til suppen.
Prøv f.eks. med et lækkert hvidløgsbrød eller hjemmelavede flutes?
Det er perfekt at dyppe brød i lasagne suppe og andre supper også.
En genial måde at få suget det sidste suppe med op på og så giver brødet også lidt mere mæthed i maven.
Du får nogle gode opskrifter på lækre madbrød, perfekte til suppe her. Find mange flere på nogetiovnen.dk:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Måske du synes denne lasagnesuppe er lidt snyd, for hvad nu med bechamelsovsen og osten?
Bare rolig. Fortvivl ej.
Drys lidt revet ost på suppen før servering og voila!
En lækker suppe med smeltet ost på toppen. Et kæmpe hit og du glemmer næsten helt, at bechamelsovsen mangler 🙂
Konsistensen på suppen bestemmer du lidt selv.
Vores suppe var ret fyldig og vi kunne sagtens have tilsat lidt mere kogende vand. Det er nemlig det smarte ved denne suppe. Du bestemmer helt selv både smag og konsistens.
Smag til med det du lyster og brug de grøntsager du synes om, eller udelad grønt. Jeg kan dog klart anbefale at putte grøntsager i.
De gør både suppen sundere, giver smag, fylde og tilfører vitaminer. Hvis du har grøntsags-kræsne børn, så vil de aldrig opdage de revne gulerødder og den revne squash! Skal vi vædde? 🙂
De vil helt sikkert også blive vilde med denne One Pot lasagne i gryde.
Spring du bare på en grydefuld lasagnesuppe. Jeg er sikker på, at suppen også bliver et hit hjemme hos jer. Rigtig god fornøjelse.
Få flere One pot eller suppe opskrifter med oksekød her:
1.
2.
3.
4.