Flæskestegssandwich – uhm her får du opskriften på lækre sandwich med flæskesteg i burgerboller. Du kan bruge både flæskesteg og ribbensteg til denne sandwich.
Jeg indrømmer det! Jeg er noget vild med foccaciaboller som burgerboller! Uhm. Olie, salt og oregano på toppen er bare helt perfekt.
Mine foccacia bliver store, bløde, flotte. Ja jeg blærer mig gerne, for når der er noget der lykkes for mig, så generer det mig ikke at være glad for resultatet! 🙂 Prøv lige engang og se her.
Helt perfekte burgerboller.
Opskriften på burgerbollerne, en saftig flæskesteg og tilbehør, du kan bruge til flæskestegssandwich, får du nedenfor
1.
2.
De lækre burgerboller var fænomenale som sandwichboller til dagens flæskestegssandwich.
Vildt lækre sandwich. Du kan sagtens bruge andet fyld til dine sandwich, men flæskesteg i en sandwich er altså bare et hit.
Flæskestegssandwich i burgerboller – få gode opskrifter på sandwichboller og flæskesteg her
Ingredienser
- 8 foccaciaboller eller andre burgerboller
- 8 tykke skiver flæskesteg eller ribbensteg
- Syltede agurker
- Peberfrugt
- Rødbeder eller rødkål
- evt. syltede rødløg
Sådan gør du
- Flæk en foccaciabolle og smør med smør eller god mayonnaise f.eks. Hellmanns eller hjemmelavet mayonnaise rørt med salt og peber
- Vi puttede syltede agurker i, strimler af peberfrugt og rødbeder og prikken over i'et: flæskesvær
- Du kan også bare putte rødkål i, det er vist den klassiske version
Noter
Du kan også stille forskelligt fyld på bordet og så lade dine gæster fylde deres sandwich, med et fyld de synes bedst om
Du kan nøjes med rødkål men rødbeder, syltede agurker, eller peberfrugt synes jeg var en rigtig fin kombi.Prøv også med syltede rødløg - de er et scoop i en flæskestegssandwich
Du kan bruge både flæskesteg og ribbensteg til dine flæskestegssandwichHalløj nogle lækre sandwich med flæskesteg i de bedste burgerboller
Har denne sommerferie gang i et “tøm fryserprojekt” og skulle i denne forbindelse have brugt en ribbensteg.
For første (men ikke sidste) gang har vi nu så hermed prøve at lave ribbensandwiches. Øj det var især lækkert med farmors syltede agurker i.
Ribbenstegen blev stegt 1½ time ved 175 grader varmluft, men det afhænger meget af stegens størrelse. Brug gerne opskriften ovenfor.
Jeg foretrækker altid ribbensteg uden meget fedt i, eller allerhelst en flæskesteg eller svinekam, men du bestemmer 🙂
Du kan bruge alle slags lækkerier til dine flæskestegssandwich og fyldet bestemmer du også selv.
Prøv det! Vi puttede også peberfrugt og rødbeder i ribburgerne. En lidt utraditionel blanding, men det smagte bare skønt og sikke et skævt grin den burger fik 🙂
En portion syltede rødløg ville være et scoop til dine flæskestegssandwich, så sådan en portion skulle du da næsten også prøve at lave?
Flæskestegssandwich vil være et hit at servere til gæster, til fødselsdagen, til børnefødselsdagen eller som “skrub-af-mad” efter en god fest.
Er du vimmer, hvor vil dine gæster juble!
Du kan også putte hakkebøffer i foccacierne eller ost, pate, chorizo, laks, parmaskinke, hønsesalat eller hvad du nu ellers foretrækker?
De egner sig også godt til strand/-skovtursboller?
Prøv dem med ribbenssteg. DET var lækkert 🙂
Få flere gode opskrifter på flæskestegssandwich og burgerboller her:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.