•  
 •  
 •  
 •  
 •  

Jeg gik den skønneste søndagstur i sommerhus-plantagen i dag.

Trak vejret ned i maven. Nød den friske vind på kinden og den klare duft i næsen.

Der var sprækker i skyerne og en syngende forvirret fugl, der havde forvildet sig ind i vinteren. Fuglen var den skønneste forårsbebuder og den sang de smukkeste strofer, der straks varmede min sjæl.

Fuglesang er balsam for sjælen og om vinteren er min sjæl som en tørstig svamp, der bare venter på at blive fyldt op af glad fuglelykke, varme solskinsstriber, farvestrålende blomster og næsefregner på spring. Ting der gør mig glad og lykkelig lige nu

Nogle gange er det så små ting der skal til for at hjernen klares, låget løftes af og skuldrene sænkes. En stille gåtur der starter skridt for skridt med det ene ben foran det andet. Lyde, dufte, åbne vidder, høj himmel og en lille lykkelig hund allerforest.Ting der gør mig glad og lykkelig lige nu På min gåtur gik jeg og blev så glad og taknemmelig for livet.

Jeg gik og fik idé til en liste over ting der gør mig særligt lykkelig lige nu, både på det overordnede plan og på det lidt mere jordnære. De allerstørste lykkefølelser er nemlig for mig dem penge ikke kan købe <3Ting der gør mig glad og lykkelig lige nuListen har jeg lyst til at dele med dig og du får den her.Ting der gør mig glad og lykkelig lige nu

Ting der gør mig glad og lykkelig lige nu, på det mere overordnede plan:

 • Jeg er sund, rask og har det godt
 • Jeg har verdens bedste børn og den sødeste mand og de har det godt alle
 • Jeg har begge mine forældre endnu
 • Jeg har et spændende udfordrende job, med søde engagerede kolleger og dejlige brugere
 • Jeg har en ro indeni mig, og hviler godt i mig selv, selvom jeg har travlt med 1000 ting.
 • Jeg bruger min tid på det jeg har lyst til og har speederen i bund, med det jeg selv synes er fedt
 • Jeg bor et dejligt sted, i et hus der har været mit hjem i snart 24 år. Home sweet home <3
 • Jeg har verdens bedste naboer, både i sommerhuset og derhjemme.
 • Jeg har en masse søde mennesker i mit liv, jeg godt kan lide at være sammen med
 • Foråret lurer lige om hjørnet og det gjorde mig svimmel af lykke at høre fuglen syngeTing der gør mig glad og lykkelig lige nu

Det er en god øvelse at lave med sig selv, at lave sådanne “lykke-lister”

Når man spørger sig selv:”Hvad er du allermest lykkelig for lige nu?”, så kan man næsten altid finde på en masse ting, også selvom man kan stå et svært sted i livet.Ting der gør mig glad og lykkelig lige nu

Selvom man synes at livet byder på modgang, at vinteren kan være mørk og tung at komme igennem og at  tingene i perioder kan være lidt op af bakke, så ender man – på forunderlig vis – altid med at have en liste over ting man er særligt glad for, jordnære som overordnede lykke-ting. Ting der gør mig glad og lykkelig lige nu

Når man går i gang med at skrive/fundere over listen sker det forunderlige nemlig, at man pludselig er meget gladere end da man startede sit lille lykkeliste-projekt. Man kan vende bøtten og pludselig kan glasset virke halvt fuldt fremfor halvtomt.Ting der gør mig glad og lykkelig lige nu

Jeg var mega-glad før gåturen også, men turen hjalp mig til at kunne sætte ord på min lykke. Det er vigtigt, at vi husker at påskønne LIVET imens vi har det, i stedet for altid at have travlt med at bevæge os videre måske optaget af det svære nu.

Det er sundt at stoppe op og lave lykke-lister. Vi skal være glade for hver eneste dag vi har og hver eneste dag, der går godt <3Ting der gør mig glad og lykkelig lige nu

Nedenunder får du lige lige endnu en liste over ting der gør mig glad på det lidt mere håndgribelige plan:

Ting der gør mig glad og lykkelig på det jordnære plan:

 • Januar er næsten halvvejs og dagen er blevet 30 minutter længere
 • Jeg får krammere hver dag af både to- og firbenede venner 🙂
 • Sommerhuset har gjort det meget nemmere for mig at slappe af bl.a. ved at komme ud og nyde livet i naturen
 • Jeg er inde i et godt læseflow og læser den ene gode bog efter den anden
 • Der var over 3 mio. besøgende på bloggen sidste år, ½ mio. mere i forhold til sidste år
 • Der er æblekage til kaffen, ild i brændeovnen og en god playliste spiller ud i rummet
 • Kallehunden er verdens bedste lille hund og den ubetingede kærlighed er stærk og gensidig
 • Lige bortset fra et par skoindkøbs-svipsere mestrer jeg “Køb ingenting januar” og det går godt!
 • Jeg er inde i en god film-stime og ser en masse gode film på Filmstriben
 • Jeg så en smuk gul rose, der var sprunget ud, og synet gjorde mig glad og euforiskTing der gør mig glad og lykkelig lige nu

Måske du også skulle prøve at lave din egen lykke-liste eller måske du også får brug for at tage to i brug som jeg?  Der er plads til uendeligt mange lykke-lister i livet 🙂 Del gerne den/dine lister i en kommentar herunder, hvis du har lyst. Jeg er sikker på at vi vil kunne inspirere hinanden positivt på denne måde, tror du ikke?

Lykkelige glade hilsner fra mig til dig / Kærlig hilsen Gitte
Ting der gør mig glad og lykkelig lige nu

0 0 vote
Article Rating

 •  
 •  
 •  
 •  
 •