Tykstegsbøffer og pestopasta med parmesan og bacon

DSC_5315

Her kommer der en Dagens Ret der sagtens ville kunne egne sig til en weekendmenu. Og nu er det weekend!  Faktisk har jeg så meget weekend nu, at jeg har weekend i FEM UGER! Der er FERIE. I FEM UGER!! Wee!

Ugen har været så travl at det knap er gået op for mig at ferien ligger lige om hjørnet. Ferien har ramt nu. Skrivebordet er ryddet og jeg er så TRÆT at jeg pønser på at lægge hårdt ud og starte ferien med at SOVE i 100 år. Vildt ikke? (ok det går jeg så alligevel ikke. I morgen er der familiefødselsdag på sy’fyn, så der skal vi tidligt op)

Ugen har været travl hvilket I sikkert også har bemærket på bloggen. Indlæggene er ikke kommet i så lind en strøm som sædvanligt. Vi har spist mad, javist, men hurtigt mad og enkelte sølle serveringer. Heldigvis har jeg indlæg på lager med lækkert mad der kan skrives om. Der har været alt for lidt tid til skriveri, men NU er der tid! Skønt! 🙂

Her kommer et indlæg om en tykstegsbøffer og pestopasta med bacon og parmesanost. Er du klar? Her kommer opskriften 🙂

DSC_5283

Bagsiden af en pakke fuldkornspasta blev brugt som inspiration. En nem opskrift på pestopasta med bacon og parmesan. Kan du mon læse hvad der står? Jeg ændrede lidt i opskriften.

DSC_5284

1 pakke kogt fuldkornspasta.

1 pakke bacon

1 bøtte pesto (jeg havde en rest og en ny bøtte, derfor ser du to på billedet)

3 fed hvidløg

1 bakke cherrytomater

½ parmesanost

Et par håndfulde basilikumblade

Fremgangsmåde:

Kog pasta.

Svits bacon og hvidløg

DSC_5288 Tilsæt kogt pasta og pesto. Jeg bruger allerhelst Løgismoses pesto. Det er den ALLERBEDSTE købepesto, hvis man spørger mig! DSC_5289 Tilsæt cocktailtomaterDSC_5295

Tilsæt parmesanost.

DSC_5308

Tilsæt basilikumblade. Hvor er det dog en NEM pastaret for nu er den allerede færdig! 🙂

DSC_5305

Jeg stegte nogle hurtige tykstegsbøffer til pastaretten på min nye grillpande.

DSC_5302 Stegetid : Et par minutter på hver side og 2-4 minutters hviletid. DSC_5303
DSC_5311 Anret og servér straks. Jeg serverede en lille klat guacomole til. Opskrift kommer en af de nærmeste dage. DSC_5313Så er der serveret. Nem pestopastaret og lækker bøf.

Velbekomme! 🙂

Og god ferie kan jeg måske også sige til dig???
DSC_5316

 

 

 

 

Mere inspiration

1
Skriv en kommentar

1 Kommentar tråde
0 Tråd svar
0 Følgere
 
Mest reagerede kommentar
Hotteste kommentar tråd
1 Kommentar forfattere
  Tilmeld mig notifikationer  
Nyeste Ældste Flest stemmer
Underret mig om
Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse af websitet.  Se vores cookies- og privatlivspolitik. Jeg accepterer