Her kommer der en Dagens Ret der sagtens ville kunne egne sig til en weekendmenu. Og nu er det weekend! Faktisk har jeg så meget weekend nu, at jeg har weekend i FEM UGER! Der er FERIE. I FEM UGER!! Wee!
Ugen har været så travl at det knap er gået op for mig at ferien ligger lige om hjørnet. Ferien har ramt nu. Skrivebordet er ryddet og jeg er så TRÆT at jeg pønser på at lægge hårdt ud og starte ferien med at SOVE i 100 år. Vildt ikke? (ok det går jeg så alligevel ikke. I morgen er der familiefødselsdag på sy’fyn, så der skal vi tidligt op)
Ugen har været travl hvilket I sikkert også har bemærket på bloggen. Indlæggene er ikke kommet i så lind en strøm som sædvanligt. Vi har spist mad, javist, men hurtigt mad og enkelte sølle serveringer. Heldigvis har jeg indlæg på lager med lækkert mad der kan skrives om. Der har været alt for lidt tid til skriveri, men NU er der tid! Skønt! 🙂
Her kommer et indlæg om en tykstegsbøffer og pestopasta med bacon og parmesanost. Er du klar? Her kommer opskriften 🙂
Bagsiden af en pakke fuldkornspasta blev brugt som inspiration. En nem opskrift på pestopasta med bacon og parmesan. Kan du mon læse hvad der står? Jeg ændrede lidt i opskriften.
1 pakke kogt fuldkornspasta.
1 pakke bacon
1 bøtte pesto (jeg havde en rest og en ny bøtte, derfor ser du to på billedet)
3 fed hvidløg
1 bakke cherrytomater
½ parmesanost
Et par håndfulde basilikumblade
Fremgangsmåde:
Kog pasta.
Svits bacon og hvidløg
Tilsæt kogt pasta og pesto. Jeg bruger allerhelst Løgismoses pesto. Det er den ALLERBEDSTE købepesto, hvis man spørger mig! Tilsæt cocktailtomater
Tilsæt parmesanost.
Tilsæt basilikumblade. Hvor er det dog en NEM pastaret for nu er den allerede færdig! 🙂
Jeg stegte nogle hurtige tykstegsbøffer til pastaretten på min nye grillpande.
Stegetid : Et par minutter på hver side og 2-4 minutters hviletid.
Anret og servér straks. Jeg serverede en lille klat guacomole til. Opskrift kommer en af de nærmeste dage. Så er der serveret. Nem pestopastaret og lækker bøf.
Velbekomme! 🙂
Og god ferie kan jeg måske også sige til dig???
Hej Sus
Tak for din hilsen. Øj du er heldig at have et bugnende krydderurtebed. 🙂 Mine udendørsbasilikum er alle døde p.g.a. kulden, hvordan holder du liv i dine? Ja hvis man har et bjerg krydderurter, er det da oplagt at lave sin egen pesto. Er sikker på at din kommer på højde med Løgismoses 😉
Vi må vente på sommeren. Foreløbigt frysende kolde sommerhilsner herfra 🙂
Mange hilsner
Gitte