•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Jeg har fødselsdag i dag. Heldige mig. 51 år.

Tusind tak for alle jeres hilsner, der er strømmet ind dagen lang. Hvor er I altså bare søde ved mig <3

Jeg har stornydt at læse hver eneste fødselsdagshilsen. Tusind tak til alle jer der har taget jer tid til at skrive til mig 🙂

Jeg er et rigtigt jule-decemberbarn der hele mit liv har fået mine fødselsdagsgaver indpakket i julepapir og fået lykønskningskort hvor der står “Du ønskes tillykke med fødselsdagen og SAMTIDIG også en glædelig jul”.

Nisser alle steder også i blomsterne 🙂

Da jeg var barn, huede det mig ikke. Det var som om jeg blev snydt for noget? Som om jeg allerhelst ville fordele opmærksomheden – og gaverne – så de ville komme drypvis hele året rundt, så jeg kunne være lige så heldig som alle andre?

Skønne mærkedage vil vi jo gerne have flest mulige af, ikke? Ideen om det smarte i at slå tingene sammen kunne jeg slet ikke få øje på som barn og det gruelige, når en børnefødselsdag blev slået sammen med en julefrokost. Oh skræk og ve 🙂Som voksen er det en helt anden sag.

Nu synes jeg jo faktisk at det er super hyggeligt at have fødselsdag i december.

Tænk sig, at det glade fødselsdagsbarn faktisk kan blive fejret en glad og rar julet december? En klart mere tillokkende fødselsdagsmåned end en mørk, trist og skummel november.

Jul er farver, lys, stemninger, gode dufte, sød julemusik og forventningens glæde.

Når man fylder år i december kan man bage pebernødder eller ingefærkager til de søde kolleger og der er jubel. Lækre krydrede småkager smager sjovt nok allerbedst i december. På den måde er det også et plus at fylde i december 🙂

I dag har jeg fejret min fødselsdag helt alene hjemme i selskab med Kallehunden og et julepyntet hus med en masse nisser. Der har været lys i juledekorationerne. Lyskæderne stråler i haven.

Min mand er i Luxemborg og min fødselsdagsmiddag blev derfor risengrød lavet i mikroovnen – helt efter eget valg. Vi tager revanche på søndag hvor vi og vores børn skal spise både fødselsdagsfrokost og kagebord sammen. Vi skal fejre dagen på kro og DET glæder jeg mig bare SÅ meget til!

En fødselsdag helt efter fødselarens hjerte og helt efter eget valg. Alle ønsker blev opfyldt.

Jeg har haft den fineste fødselsdag i dag, selvom det var en ganske almindelig onsdag og jeg har hygget mig meget i mine gode kollegers selskab. Mine søde kolleger har fejret mig på allerfornemste vis med krammere, hilsner og flag på skrivebordet.

Familien har ringet og skrevet. Jeg er ikke blevet glemt. Heldige mig, selvom jeg nu godt synes at Kallehunden kunne have sunget fødselsdagssang <3

Man bliver aldrig for gammel til at være glad for og glad på sin fødselsdag og som voksen sætter jeg faktisk nu pris på, at det er i december jeg fylder.

Da jeg var barn/ung var jeg tit frustreret over at mine gæster ikke havde tid til at komme til min fødselsdag, fordi de skulle til julefrokost og/eller havde tømmermænd efter en julefrokost.

Nu kan jeg faktisk finde på at tilvælge en julefrokost i stedet for at holde min egen fest og jep nu kan jeg faktisk også finde på at holde min fødselsdag som en julefrokost i juledagene og glæde mig til det. Vildt 🙂

Det glade voksne fødselsdagsbarn sætter nu pris på helt andre ting og slapper klart mere af med fødseldags-fejringen end mit barnlige jeg gjorde dengang.

Nu sér jeg ikke engang hvis/når fødselsdagsgaverne er indpakket i julepapir, men det kan du tro jeg gjorde da jeg var barn. På mange måder er det nu alligevel rart at blive voksen 🙂

Den lille fede nisse er da selvfølgelig med 🙂

Jeg har haft den fineste fødselsdag i selskab med Kalle, den gamle kat og så en løssluppen mus, der endnu ikke er gået i musefælden på 1. sal. Håber ikke fødselsdagsgaven ender med at blive en fyldt musefælde? 🙂

Dagen har jeg også nydt i selskab med alle husets fine julenisser der gemmer sig rundt omkring i huset. De små julehyggelige glimt fra vores hus, kan du se her på siden. Håber du har lyst til at kigge med?

Du ser også et glimt af vores juledekorationer min mand tryllede i søndags. Ja her i huset er det nemlig min mand der laver dekorationerne. Klart den bedste løsning at lade den bedste mand være på posten her 🙂

De sødeste hjemmelavede strømenisser, som en kær gammel kollega har lavet <3

Jeg spurgte jer på bloggens Facebook-side om I også havde lyst til at dele et billede af jeres juledekorationer og det havde mange af jer heldigvis.  Der er ved at være tradition for at I også deler julehyggelige glimt af jeres dekorationer derhjemme på Facebook, når det er december.

Tak for det og for alle jeres flotte og hyggelige bidrag. Jeg kommer da bare totalt i julestemning, når jeg ser alle jeres dekorationer og du vimmer, hvor er I altså bare dygtige derude! 🙂

Så skønt når I er med til at lave “liv” på på bloggens Facebook-side og herligt når kommunikationen går begge veje: jeg nyder når I deler billeder ellers kommentarer, så fortsæt endelig med det 🙂

De tre vise mænd? 🙂

Dette indlæg var såmænd bare en lille hilsen fra det glade december-fødselsdagsbarn med et julehyggeligt hjem. Fødselaren har haft den dejligste fødselsdag. Alt vel. Nu kryber jeg snart til køjs og lige om lidt runder vi kl. 24. 00 og så er det nogle andres tur til at blive fejret? Måske dig?

Jeg er glad og taknemmelig for hver eneste fødselsdag jeg har haft og hver eneste jeg får. Eneste ulempe er at man bliver ældre, men alternativet er jo klart værre, så ja tak til flere fødselsdage forude 🙂

Min mands adventskrans. Er han ikke bare dygtig?


  •  
  •  
  •  
  •  
  •