Pastaret med ost. Uhm her får du opskriften på en nem og lækker pastaret med hvidløg, basilikum, tomat og ost.
I dag skal du høre om den lækreste pastaret med ost. Familiens yndlings pastaret som vi nyder at spise med en masse hvidløg.
Du bestemmer helt selv hvor mange hvidløg du vil tilsætte. Denne ret er familiens ubetingede yndlingspastaret.
Retten er med tomater og ost og basilikum. Den er lynhurtig at lave og kræver ganske få armbevægelser.
Den kræver dog gerne, at du går i gang dagen før eller om morgenen, før retten skal serveres om aftenen. Så får retten mest smag.
Tomaterne skal nemlig gerne marinere et døgns tid, men så får du til gengæld også den lækreste smagfulde tomat/basilikum/hvidløgsret.
Opskriften er rigtig nem og du får den lige her:
Pastaret med ost, hvidløg, basilikum og tomat – få en god nem opskrift her
Ingredienser
- 10 tomater eller flere. Jo flere, jo bedre
- 2-3 håndfulde frisk grofthakket basilikum eller 2 spsk tørret
- 2-4 fed friskpressede fed hvidløg du afgør selv hvor kraftig du ønsker hvidløgssmagen skal være
- 4-5 spsk olie f.eks. solsikke- eller rapsolie
- 500 gram pasta gerne frisk pasta.
- 200 gram ost havarti, revet mozzarella, danbo eller hvad du nu ellers har
- Groft salt
Sådan gør du
- Snit tomaterne og bland dem med grofthakket basilkum, friskpressede hvidløgsfed og olie.Krydr med groft salt. Bland godt.
- Tildæk skålen og opbevar i køleskab gerne i minimum 1 time. Jo længere tid, jo bedre.
- Kog pasta
- Snit osten i tern eller riv
- Hæld vandet fra pastaen og hæld tomatblandingen ned til pastaen i gryden. Sænk temperaturen.
- Tilsæt osten og rør godt rundt, til tomatpastaen har en cremet og lækker konsistens. Smag evt. til.
Noter
Familiens yndlings pastaret med tomater, hvidløg, basilikum og ost
Dag 1
Skær tomaterne i både. Pres hvidløgsfeddene. Vend tomaterne med olie, hvidløg og tørret basilkum. Tilsæt salt. Voila. 2 minutters anstrengelser? Det var da ikke så slemt?
Sæt skålen i køleskab godt tildækket med film. Har du en Margretheskål med tætsluttende låg vil det være det allerbedste. Hvidløgene kan godt afgive luft, så dæk skålen godt til.
Dag 2:
Kog frisk pasta og vend bagefter tomatblandingen i. Jeg skar skiver af “familieosten” i køleskabet. Det er meget billigere end at købe revet ost. Vend godt et par gange. Servér, når osten er smeltet.
Det var da nemt ikke? Familiens yndlingspastaret, der samtidigt er verdens nemmeste ret at tilberede? Ja tak!
Måske den også kan blive din families yndlingspastaret? Den har vinderchancer! Prøv også denne pastaret med soltørrede tomater. Den er også et hit. Prøv også denne pastaret med tomat og chorizo – uhm.
Vi spiste pastaretten til en kødrest. Den lækre nakkefilet som vi stegte i Römertopfen i weekenden.
Stegen smager altså også godt kold. I går stegte vi skiver på panden af stegresten, det smagte også godt. Jamen gudfrimigvel en nakkesteg på 2,2 kilo? Her er der jo kød til MANGE dage?!
Dagens lækre pastaret med ost og tomater kan dog sagtens nydes uden kød også. Du bestemmer.
Tror resten bliver brugt på madpakkerne i morgen. Stop kødspild – stop madspild.:-)
Hvis du gerne vil se flere opskrifter på nemme pastaretter så klik her
Få flere opskrifter på nemme retter med pasta og tomater her:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Haha! Hvor her han ret – smager det godt, så er det USUNDT! Jeg vil med fornøjelse følge din kamp med/mod de 5 kg, eller rettere slutte mig med i kampen, da jeg står i samme situation som dig – efter et ret stort vægttab, er der liiiige røget 5-6 kg på igen, og tøjstørrelsen er 40/42 istedet for 38/40 🙁 Men POSITIVE tanker – husk på lyset og foråret kommer lige om lidt! 🙂 Jeg har 300 g gulerødder med på jobbet i dag (og resterne af den lækre mandeltærte jeg serverede for veninderne i aftes – men dén… Læs mere »