•  
  •  
  •  
  •  
  •  

One pot pasta med koteletter i tomatsauce - nemt og lækkert Mad til to dage, med kun et kvarters forberedelse?

Jo det kan faktisk lade sig gøre, hvis du laver One Pot Pasta. 🙂

Det er SÅ smart en ret, især på sene og travle hverdage. Alt laves færdigt i ét og samme fad, både kød, grøntsager og tilbehør. Selv opvasken går som en leg 🙂

Kort fortalt blandes pasta og grøntsager og kødet lægges på toppen hvorefter der hældes fløde, bouillon eller tomatsauce over. En tur i ovnen og voila, så er der serveret.

På bloggen finder du efterhånden mange forskellige”One Pot Retter”  men jeg er slet ikke færdig med at finde på nye varianter. I dag skal du høre om endnu en: One pot pasta med koteletter i tomatsauce - nemt og lækkert One Pot med pasta og koteletter i tomatsauce.

Så nem en ret og den smager super lækkert. Jeg har brugt køleskabets forhåndenværende grøntsager, og du kan bruge lige dem der er på lager i dit. Brug bare opskriften nedenfor som inspiration 🙂

One pot pasta med koteletter og tomat i ovn

One pot pasta med koteletter - nemt og lækkert hverdagsmad
One pot pasta med koteletter i tomatsauce - nemt og lækkert
Print opskrift Del på Pinterest
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Ret: Billig hverdagsmad
Kategori: Mad til de travle
Keyword: Koteletter i ovn, One Pot Pasta
Portioner: 4 pers.
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 4 svinekoteletter gerne marinerede ellers må du krydre dem ekstra godt. Du kan også bruge kyllinge- eller kalkunbryst. Brug 8 koteletter, hvis I spiser 2 pr. mand
  • 2 løg i tern
  • 1-2 peberfrugter i tern
  • 6 gulerødder i tern
  • 500 gram fuldkornspasta skruer
  • 1 dåse dåse flåede tomater
  • 250-500 gram ocktailtomater
  • dl fløde gerne kaffefløde
  • 1 liter bouillon
  • Salt/peber

Sådan gør du

  • Hvis du har et støbejernsfad, så svits løg, koteletter og grøntsager direkte i fadet, ellers kan du også bare blande alle tingene sammen: løg i tern, peberfrugt, gulerodstern og pasta.
  • Tilsæt pasta,
  • Hæld bouillon, flåede tomater og fløde ved
  • Læg koteletterne på toppen af fadet
  • Steg One Pot fadet ca. 30-40 minutter v. 175 grader varmluft, Vend koteletterne undervejs og prop også pastaskruerne ned, så de ikke udtørrer på toppen.
  • Fadet er færdigt, når koteletterne er sprøde og al væden er opsuget Hold øje med at det ikke branker.

Noter

Du kan lægge kyllingelår på toppen i stedet for koteletter.
Du kan bruge andre grøntsager til retten
Retten er fryseegnet
Få tips om flere opskrifter fra BagenørdenFølg bloggen på Facebook @Nogetiovnen

One Pot Pasta med grøntsager er nemt, sundt og lækkert aftensmad

One pot pasta med koteletter i tomatsauce - nemt og lækkert

En rigtig nem og lækker servering.

Se billeder af den nemme fremstilingsproces her:

Sådan laver du One Pot Pasta med koteletter og tomat, se billederne her:

One Pot er en perfekt ret, når det skal gå stærkt i køkkenet.One pot pasta med koteletter i tomatsauce - nemt og lækkert Det smarte er, at alt laves færdigt på én og samme tid.

Ovnen klarer arbejdet, og du slipper for at holde øje med gryder, potter og pander. Måske du funderer over om pastaen ikke koger ud, af de mange minutter i ovnen? Det gør den slet ikke. Pastaen gratinerer nærmest og saft, kraft og smag fra kød og grønt bevares i retten.

One Pot er et genialt koncept – jeg er fan. Bon appetit – håber retten smager dig 🙂One pot pasta med koteletter i tomatsauce - nemt og lækkert


  •  
  •  
  •  
  •  
  •