•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Der er tyst på bloggen. Hvad er der mon fat? Pjækker hun den mon hende Gitte? Storbager hun kager eller hvorfor er hun så stille her på bloggen? Det ligner hende jo ikke?Lige en hilsen fra mig her fra sommerlandet.

Vi har stornydt pinsen i sommerhuset og jeg er blevet hængende her i sommerhuset, da familien kørte hjemad. Det føles som om jeg pjækker lidt fra hverdagen, men næh, jeg kører skam på arbejde, blot fra sommerhuset.

Jeg har før skrevet om hvor lykkelig jeg bliver, når jeg på denne måde trækker ferien med ind i hverdagen. Jeg elsker det. Er storfan!
Pinsen har været SKØN! Jeg kan slet ikke få armene ned. Helt perfekt vejr. 3 dages arbejdsfri føles som 2 ferieuger med det vejr. Totalt sommerferieagtigt og rig mulighed for at stornyde på alle tangenter. Blomster, fugle, bier, dufte, solnedgange, lune vinde, søde mennesker, godt selskab og alle måltider der kunne nydes i det fri.

Sommeren gør noget ved os. Vi bliver alle gladere og mere imødekommende. Bliver mere aktive. Overskudsagtige. Får lyst til hinandens selskab – ja mere lyst til livet.Alle mennesker er kommet ud af deres vinterhi og her i sommerhusområdet er vi rendt sammen på kryds og tværs. Forleden gik jeg på tur med en stor skål rabarbertrifli og pludselig var vi en flok naboer samlet til improviseret kaffe på hos de søde mennesker på naboterrassen.I dag kom andre sommerhusnaboer på besøg hos os og i går havde vi en fortryllende dag med gamle venner, som vi længe havde prøvet at få en social aftale med. Pludselig tog de os på ordet og vi havde en eventyrlig god dag sammen. Vi er totalt ladet op på venne-batterierne. Herligt. Vi spiste fisk fra fiskemanden og friske pil-selvrejer. Den skønneste frokost.Vi gik en lang gåtur på stranden og soppede sommerligt. Da vi kom hjem spiste vi rabarberroulade med hjemmelavet kompot og rigeligt flødeskum imens vi stornød udsigten på den malerisk flotte dag. Åh skønne søde sommerfornemmelser 🙂

Om aftenen grillede vi kyllingebryst med bacon og spiste bulgursalat og tomatsalat til. Vi grillede flutes og serverede dressinger og min mand var eventyrlysten under måltidet ( det plejer han ellers ikke at være. Han synes det er rigeligt udfordrende at koge pasta).

Måske det var fridagene og solskinsvejret? 5 minutter før spisetid udbrød han hjerteligt: “Jeg tror lige at jeg steger nogle østershatte til os”. Whaat?

En sjældent set eventyrlyst og fedt han havde tid og overskud til den slags nye køkken-eventyr.Min mand var ikke til at skyde igennem bagefter. De smørstegte østershatte smagte perfekt på en skive frisk flute. En virkelig skøn forret. Uhm.

Jeg stemmer for at han må godt være eventyrlysten i køkkenet lidt oftere 🙂

Vi har stornydt hinandens og gode mennesker selskab, gåture ved stranden og i skoven. Vi har stornydt at sove længe, læse krimi eller løbe ture, eller hvad hjertet nu ellers lige brændte for.

Om aftenen har vi hængt ude til solen gik ned. Der er fortryllende solnedgange over vandet, her hvor sommerhuset ligger og vi holder næsten vejret de sidste minutter, før solen forsvinder helt. Det er næsten åndeløst smukt, som et maleri.Vi har småklippet buske og beskåret og klippet lidt ned, når vi har gidet. Faktisk har vi levet udenfor og det er først efter 22 at vi er trukket indenfor.

TV og computer er blevet forsømt og du er blevet snydt for dagens blogindlæg. Kald mig bare sommerferie-ramt. Jeg har haft  ferie-laissez-faire-stemning i kroppen. “Vi når det nok”-følelse i kroppen. Jeg har slet ikke kigget på uret og “to-do-lister” har været gemt væk.

Jeg HAR haft lyst til at skrive til dig, men indrømmet: Solen, naturen og det gode selskab omkring mig gjorde, at bloggen for en gangs skyld kom i 2. række. Det har jeg det rigtigt fint med. Jeg er sikker på du forstår.

Man skal følge sin passion og “hvad hjertet er fuldt af”. Huske at nyde livet. Ikke 10 vilde heste har kunnet trække mig indenfor. Alt det skønne dragede og holdt mig fanget.

Jeg er sikker på du har haft det helt på samme måde disse fortryllende pinse-sommerdage?

Sommerstemmingen har indfundet sig, men det er et par måneder for tidligt. Mit indre ur kan slet ikke forstå det. Jeg er indstillet på “uendeligt” og laaaangt nede i gear efter denne pinse.

Vejret har været bedre de sidste 14 dage end det har været de sidste 2 somre tilsammen, sådan føles det ihvertfald.

Jeg er fuldt opmærksom på, at man ikke skal udskyde udelivet, når vejret endeligt er godt. Man ved aldrig hvornår det vender igen. Måske er sommeren hurtig overstået. Hvorfor dog holde sig inde? Nej vel?

Jeg ved godt at jeg på bloggens side på Facebook forleden kom til at love jer opskriften på rabarbertrifle en aften og det gik da bare fløjten. Note to self. Lov aldrig noget, hvis solen, sommeren og søde naboer kan konkurrere og det kunne det her – siger Gitte, den sommerramte 🙂

PC og TV kan og må tage revanche en regnvejrsdag, som der med garanti kommer en del af fremover (selvom det lige nu virker komplet utænkeligt).

Imorgen venter en hverdag og jeg må tidligt til køjs. PC’en fik jeg alligevel startet for at skrive et lille sommer-pip til dig.

Nej jeg er ikke faldet af pinden, men trives i bedste velgående.

“Intet nyt er godt nyt” må man vist sige her fra mig 🙂Vi må se hvad de næste dage bringer. Vejrudsigten ser i den grad lovende ud, men skulle der komme en sky, kan det være jeg får skrevet den rabarbertrifli-opskrift til dig, om aftenen, når jeg er retur fra job. Vi må se, jeg lover intet 🙂

Jeg er sikker på du forstår og mon ikke også du disse dage har haft det helt som jeg? Dine sædvanlige gøremål sat ud af spillet? De huslige pligter gemt af vejen og fokus indstillet på terrassenydelse, koldskål og et ur der stod stille?

Sommerstemning har ramt bloggen – og mig – og med garanti også dig ?! :-).

0 0 vote
Article Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •