•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hov, en 4-års-fødselsdag, kan man da ikke bare lige sådan lade passere? 4-årige kan jo ikke sove om natten af bare spænding over dagen der venter. Drømmen er stor og den største drøm er at blive 5 år. Gaverne, kagerne, kram og lykke og børnehaven på besøg?kage

Det er en stor dag- Bagenørdens blog fylder 4 år!

I 4 år har du fulgt mig i tykt og tyndt. Læst om vores aftenmenuer, weekendkager, simreretter og hurtige impulsive hverdagscookies. Du har fulgt med os på ferier, på sommerhuskøb, på arbejde og er altid med, når jeg rører i kødgryderne eller spiser kage.

Du har båret over med mine fjollede ordpuslerier, når jeg til lejligheden har opfundet ord der ikke findes. Du har ladet min pen få frit løb og ladet den skrive løs, når den har været ustoppelig og utæmmelig.

Nogle gange er dagens opskrift blevet droppet, hvis en anden og mere vigtig historie har presset sig på. Du har båret mig igennem når jeg har været fuld af glæde og fest i kroppen, solskinsfryd, hundehvalpe-forelskelse, terrasselykke, men også været med når jeg har haft det svært. I medgang og modgang – du og jeg <32016-04-10 13.55.034 år med mad, kage, brød og godter og kilden er stadigvæk uudtømmelig.

Pennen er stadigvæk rødglødende og lysten til at skrive og formidle til dig er lige stor. På kameraets hukommelseskort ligger 1000 fotos og venter på at blive forvandlet til opskrifter på skrift til dig. I skuffen ligger 100 siders notater med ting der kan skrives, emner der kan berøres og madretter eller kage du stadigvæk har til gode at prøve af. 2016-03-20 15.39.58Bloggen er blevet en del af mit liv, en del af mig.

Bloggen fylder stadigvæk som et ekstra barn for mig – og jeg ofrer den lige så meget kærlighed og omsorg. Jeg pines når den er “syg” og teknikken driller. Jeg frydes, når “barnet” klarer sig godt og har succes og lykke i livet. Når bloggen spurter afsted med høje besøgstal, mange kommentarer, kort indlæsningstid og reklamekroner der triller ind.

Det er livskvalitet for mig at have et frirum at skrive i, men bloggen er også blevet  et arbejde nu. Det har jeg det helt fint med. Jeg arbejder fuld tid i mit civile liv stadigvæk, og har da også nogle gange lidt svært ved at få enderne til at mødes, men jeg hænger på, selvom mit ambitionsniveau er højt.

Jeg er omhyggelig, pligtopfyldende og ihærdig, med bloggen og med alt hvad jeg foretager mig. Vigtigst er dog, at jeg stadigvæk har kærlighed til det jeg laver og brænder med engagement for sagen, og det gør jeg. Både i mit blogliv, privat- og arbejdsliv. Døgnet har jo bare for få timer! 🙂

Det går så godt – også i tal!

Det forpligter at have dig med på sidelinien sammen med de 200.000 andre månedlige besøg. Tilsammen kigger I en halv million sider på bloggen – om måneden! – og vi er nu næsten 8000 der synes godt om bloggen på Facebook. Helt vildt! Et uopnåeligt scenarie – in my dreams!2016-03-20 15.47.03

Du fortjener det bedste – og jeg elsker at formidle til dig.

Jeg elsker når du skriver søde ord til mig og sender roser i min retning – som tak for en lækker ret du har lavet eller en skøn kage du har bagt, med inspiration fra mig. Jeg elsker når du skriver, at en af mine historier har rørt og berørt dig dybt.

Jeg besvarer glad og tålmodigt på dine spørgsmål om hvornår stegen skal ud, eller hvor stort tærtefadet skal være, hvor høj temperatur der mon skal til eller hvor mange personer kagen rækker til. Jeg er glad for hver eneste hilsen jeg får og svarer taknemmeligt og trofast tilbage. TAK!kage1

Jeg har meget at være taknemmelig for og får meget forærende.

Jeg er tryg og glad for at have jer bloglæsere med i ryggen og synes jo næsten jeg kender jer nu. Kender Grethe, Tove, Jenny, Karen, Thomas, Mette og alle I andre der kommenterer så flittigt både på bloggen og  på Facebook. Jeg føler mig ikke alene ved roret, med jer ombord. TAK <3

Jeg fortsætter og som en almindelig 4-årig, glæder jeg mig allerede til 5-årsdagen. Jeg er spændt på hvad bloggeriet kan og vil udvikle sig til. Jeg lærer stadigvæk meget og noget nyt hele tiden. Jeg kommunikerer med annoncører og har måttet ansøge om CVR-nummer. Bloggen Noget i ovnen hos Bagenørden er nu registreret som virksomhed med en forventet indtjening på over 50.000 kr årligt.

Planerne og millionærdrømmene er intakte 🙂 

Jeg er blevet inviteret til møde hos SKAT. Ja gid det var en skattet ting. Jeg gad så godt have en bogholder-standin og har – med kniven for struben – måttet sætte mig ind i et nyt faktureringssystem. God dammit!

Har nu en mappe på PC-skrivebordet der hedder “Regnskab”. Spørger du mit sande jeg, så foretrækker jeg stadigvæk at improvisere i køkkenet. Ville til hver en tid hellere trylle en kage, end bøvle med fradrag og moms. Gad da godt, at bestikkelse kunne hjælpe: “Hyr en revisor for kage?” Kender du én der er villig og billigt til salg for kage, så sig til! 🙂2016-03-27 15.16.12

Jeg fortsætter ufortrødent og har du stadigvæk lyst til at læse med, har jeg endnu mere lyst til at fortsætte. Så længe der bliver fundet på i køkkenet, bliver der også formidlet til dig.

Jeg har dog lavet en kontrakt med mig selv. Det skal være sjovt og jeg skal have lyst til at skrive. Har jeg lyst til at springe over en dag, gør jeg det med fred i sindet og god samvittighed. Bloggen skal ikke være et åg og en pligt – men en fryd og en fest der løfter mig.

2016-03-22 10.31.04

Et nyt kapitel starter for os ny – da vi pr. 1.5 er blevet sommerhusejere.

Mange af jer har skrevet, at I glæder jer rigtigt meget til at læse med fra sommerhusidyllen. Dejligt at høre!

Vi glæder os til et liv i roligere tempo og et miljøskift, væk fra hverdagens stress og jag. Jeg er spændt på hvordan bloggeriet vil blive til virkelighed i det nye sommerhusliv – allerførst bliver udfordringen vist en stabil internetopkobling. 🙂 Jeg glæder mig så meget til at skrive til dig om alt det nye. Mon der bliver “noget at skrive hjem om” i et  nyt køkkenliv med simple living og enklere faciliteter? Det tror og håber jeg på 🙂

Der er nu nu 1222 opskrifter og indlæg – i Bagenørdens online-spisekammer.

I elsker at like og dele opskrifterne på de sociale medier og tak for det. Skønt og fascinerende at følge opskrifters virale himmelflugt!

Bloggens mest likede opskrift er ubetinget rabarbercrumblen med hele 27.638 likes. Åh nu kan vi da bare slet ikke vente på de første rabarber, kan vi vel?

Rabarbercrumble med mandler, marcipan og flødeskum

DSC_4692

Top 2 – med flest likes (10720) er denne:

Paprikagryde med mørbrad, bacon, pølser og fløde 

DSC_9033

Top 3 med 3636 likes er denne

Svampet fedtfattig chokoladekage med kaffeglasur

DSC_5814

Jeg kender jer jo efterhånden. Kender jeres laster og ved hvornår I er svage i sjælen:

Til jul er i vilde med julesmåkager og flæskesteg og om sommeren foretrækker I grillmad og desserter. Om efteråret er det simreretter og når det er forår er I vilde med rabarberkage. Hvad hjertet er fuldt af 🙂 Jep – google serverer mig statistik på det hele og hvor er det spændende at se og følge. Som oftest elsker du jo det samme som mig. Helt perfekt 🙂

Årets gang på bloggen, med jer på sidelinien, er en fryd og en fornøjelse og vi nupper da et år til, gør vi ikke?2016-03-26 12.52.22

Udviklingsmuligheder og fødselsdagsgave-ønsker:

I 5-årsfødselsdagsgave ønsker jeg mig et nyt kamera med et større hukommelseskort med plads til en million-milliard smukke madfotos. Et endnu mere idiotsikkert kamera der kan tage knivskarpe og supergodt-belyste fotos, blot med et enkelt klik også efter solnedgang. In my dreams 😉

Jeg ønsker mig også en filmmand, der kan optage videoer af mig, imens jeg er i gang i køkkenet. Bagenørden vil da nemlig OGSÅ have sin egen Youtube-kanal med små, korte film. Det er det helt store hit på madblogs lige nu og jeg er selv trofast fan. Funderer dog, kunne der ikke følge en stylist og en opvasker med i samme omgang? Har jo ikke stor lyst til at udstille mit svedige ansigt og mit overfyldte køkkenbord, fyldt med beskidt service?

2016-03-20 15.25.51

NÅ min blog er hverdagsagtig og det fortsætter den med at være.

I skriver jo til mig, at det I synes allerbedst om, er, at alle kan være med, at opskrifterne er overskuelige, ingredienserne nemme og at stemningen, atmosfæren og tonen er “ligetil”. Du finder ikke meget forstillelse på min blog – og sådan vil det fortsætte. Ved nærmere eftertanke er jeg jo slet ikke fan af den dér youtube-kanal. Vil føle mig så akavet, kunstig og er det sjovt så? Næh – tror det ikke.

Geniale reklamer på bloggen – der ikke irriterer dig, men giver mig godt i kassen, sådan nogle ønsker jeg mig da forresten også at kunne udvikle lidt mere på? Ja det er så min hemmelige skumle plan! 🙂

Der er nok at udvikle og pønse på og jeg fortsætter da. Håber det stadigvæk bliver med dig på sidelinien?

Kærlige fødselsdagshilsner fra den nu 4-årige blogmutter

GitteGitte

0 0 vote
Article Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •