•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kylling med bacon, karry og kokosmælk. <3 Uhm i dag får du opskriften på en nem og lækker opskrift i ovn.Bagt kylling i baconsvøb - med gulerødder, karry og kokosmælkDenne ret er en skøn ret, der kan spises helt uden pasta, ris eller kartofler. Der er nemlig så mange grøntsager i denne ret, at den mætter godt som den er.

En kyllinge ret helt uden kulhydrater og stivelse. Kylling i fad – så nemt og lækkert

Kylling i baconsvøb er altid et hit og det smager ekstra lækkert, hvis du lader herlighederne tilberede sammen med grøntsager i et fad. Det er lige før, at vi kunne kalde den en “One pot ret”?Bagt kylling i baconsvøb - med gulerødder, karry og kokosmælkRetten er rigtigt nem at lave og er en perfekt ide som aftensmad, hvis det skal gå lidt stærkt. Hvis du synes, kan du sagtens spise retten med ris eller pasta til.

Jeg har brugt kyllinge-inderfilet til retten, men du kan også godt bruge kyllingebrystfilet, svinemørbrad eller kalkunkød. Bruger du større kødstykker, så kan det være, at du skal skrue lidt op for tilberedningstiden.

Spring du bare på retten. Den er et hit 🙂Bagt kylling i baconsvøb - med gulerødder, karry og kokosmælkOpskriften på den nemme ret får du lige her:

Kylling i fad med bacon karry & kokosmælk opskrift

Bagt kylling i baconsvøb - med grøntsager, karry og kokosmælk
Kylling i baconsvøb med gulerødder, karry og kokosmælk. 
Print opskrift Del på Pinterest
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Samlet tid: 55 minutter
Ret: Bagt kylling i baconsvøb - med gulerødder, karry og kokosmælk
Kategori: Billigt hverdagsmad
Keyword: ærtesalat med tomater og rødløg, bacon, baconsvøb, gulerødder, kokosmælk, kylling
Portioner: 4 pers.
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • ½ kg kyllingefilet f.eks. kyllingeinderfilet kyllingebryst eller kalkunbryst kan også bruges
  • 2 rødløg i skiver
  • 10 gulerødder i stave
  • dl hønsebouillon
  • 400 ml kokosmælk kan udelades eller erstattes med almindelig fløde
  • 1 ds majs
  • 1 spsk akaciehonning eller almindeligt fløde
  • 1 spsk karry
  • 1 pk bacon i skiver i skiver (ca. 150 gram)
  • salt/peber

Sådan gør du

  • Skræl gulerødder og skær dem i stave. Skær rødløgene i skiver. Fordel grøntsagerne i et ildfast fad sammen med majs.
    Bagt kylling i baconsvøb - med grøntsager, karry og kokosmælk
  • Svøb kyllingen i bacon og og læg kyllingen på toppen af grøntsagsfadet
    Bagt kylling i baconsvøb - med grøntsager, karry og kokosmælk
  • Hæld bouillon og kokosmælk over retten og drys godt med krydderier
    Bagt kylling i baconsvøb - med grøntsager, karry og kokosmælk
  • Bag retten ca. 30 minutter i ovnen v. 175 grader varmluft - til kyllingen og grøntsagerne er gennemstegte og væden kogt ind. Jævn evt. 
    Bagt kylling i baconsvøb - med grøntsager, karry og kokosmælk
  • Servér ris eller flutes til

Noter

Kokosmælk kan erstattes af almindeligt fløde. 
Smager skønt med ris eller pasta til.
Retten er fryseegnet. 
Få tips om flere opskrifter fra BagenørdenFølg bloggen på Facebook @Nogetiovnen

Bagt kylling i baconsvøb - med gulerødder, karry og kokosmælkMør, lækker og velsmagende ret med kyllingebryst eller kyllingefilet. Uhm – en lækker ret.

Kokosmælk og karry er den fineste kombination, der går rigtigt godt i spænd med kylling. Kylling og bacon er også altid et hit. Bagt kylling i baconsvøb - med gulerødder, karry og kokosmælkAlle ingredienser får fin smag af hinanden. Gulerødder og majs er grøntsager, der er milde i smagen og de passer godt til karry/kokosmælk.

Brug gerne andre grøntsager, hvis du synes? Måske du har andre på lager?
Bagt kylling i baconsvøb - med gulerødder, karry og kokosmælkGod fornøjelse med retten – jeg er sikker på at den vil smage dig. Hjemme hos os var den et hit, så mon ikke? 🙂


  •  
  •  
  •  
  •  
  •