•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Åh altså! Kan vi ikke lige sætte tiden på pause? En stop-knap, der får tiden – og årstiden – til at gå i stå

Det er jo lige nu, at alting er så smukt, så velduftende, så fantastisk farverigt. Jeg har lyst til at stoppe konstant, på min cykle- eller gåtur. Åh jeg må nyde øjeblikket! Jeg må tage et billede, for det har jo ALDRIG nogensinde været så smukt som nu? Jeg vil fastfryse hvert sekund!Forårsfarver - forårsforelskelse -forårsfrydHimlen, farverne, horisonten. De knaldgulde rapsmarker, de nyudsprungne æbletræer. Syrenbuskene. Det er så himmelsk, så eventyrligt derude. Ja, jeg er forårsforelsket og hvilken forårsfryd <3

Vender man ryggen til og blinker med øjnene i et kort nu, er en ny busk eller et nyt træ sprunget ud, når øjnene åbnes igen. Æbletræet sprang ud over natten og kigger man op i himlen blå, kan man møde og drukne sig i dette syn.Forårsfarver - forårsforelskelse -forårsfrydBierne sværmer og stæren hænger på himlen, altid usynlig for det blotte øje, men man véd bare at den er der. Pålidelig. Insisterende. Trofast. En forårsbebuder af format og karat. “Åh den lille stær, den er åh så fornøjet….”Forårsfarver - forårsforelskelse -forårsfrydJeg havde god tid i formiddags, før min aftenvagt, så Kalle og jeg  gik en god lang tur langs markerne.

Kalle ELSKER bare at gå en snusetur og for en gangs skyld, var det også mig, der fik en snusetur. Rapsmarkerne bølger nemlig duftende omkring os, lige her hvor vi bor. Saliggørende!

Se lige, hvor smukt her er. Kalle stornyder al den udetid, vi har og får lige nu. Måske den kan mærke, at dens mennesker bliver særligt glade og får mere overskud, på denne årstid?

Kallehunden bliver glad og zen-agtig, når sommersolen skinner. Se selv her, hvilken ro. Kalle i komplet hunde-meditativ-tilstand 🙂Jeg er ikke det store havemenneske. Du ved vist efterhånden, at jeg mest er have-livs-nyderen, der helst nyder min have fra min terrasse eller mit sommerhus. Forårsfarver - forårsforelskelse -forårsfrydHvis du læser med på Facebbook, vil du vide, at jeg forleden knoklede i timevis med dette bed i haven.Forårsfarver - forårsforelskelse -forårsfrydDer var monsterlangt ukrudt. Det var temmeligt synligt, at jeg/vi har brugt de fleste forårsweekender i sommerhuset, uden tanke på primær-matriklens grønne gevækster derhjemme. Det var vist på høje tid, at jeg fik smøget de ærmer op.

Jeg kom igennem ukrudsbedet, og hvilken tilfredsstillelse. Børnene lavede mad imens og jeg knoklede stædigt bare på. Nu er der intet ukrudt længere. Oh hvilken fryd. 🙂Tro mig, jeg er ikke havemenneske og jeg kan fint slappe af, også selvom haven ligner et vildnis.

Jeg er dog ikke mere stæreblind, end at jeg sagtens kan se – og sætte pris på – når ukrudtet fjernes og blomsterne kommer til sin ret igen. Pludselig kan man se farveflor igen og hvor er det dog bare fantastisk! 🙂

I vores have har vi ikke mange blomster eller farver og derfor nyder vi dem måske endnu mere, når der endelig er en farve at beundre, på et æbletræ eller en syrenbusk. Åh så smukt altså <3Jeg gennemfotograferede haven i dag, i det klareste solskinsvejr. Skønt blomster- og fotovejr! 🙂 Jeg STOR-elsker min nye mobil (Samsung Galaxy S7) som bare kan tage SÅ skarpe billeder, at du tror det er lyv. Helt perfekt, når man gerne vil have alle de eventyrlige blomsterdetaljer med.
Forårsfarver - forårsforelskelse -forårsfrydHåber du har lyst til at nyde blomsterbillederne sammen med mig?Forårsfarver - forårsforelskelse -forårsfryd Normalt er jeg ikke til pastelfarver, men jeg må indrømme, at det lige nu er lyslilla, lyserød, beige og cremefarver, der dominerer derude i haverne lige nu og som jeg STOR-elsker i blomstersammenhæng.

Selv de vilde lilla blomster, der vokser vildt og frodigt i græsplænen, for lov at overleve. Ramt af forforelskelse og forårslalleglæde, tænker og handler man jo ikke helt rationelt?

Jep – blomsterne fik og får lov til at leve i græsplænen og kender du mon disse blomster? Måske det i virkeligheden er ukrudt vi går og værner om?? 😀 Forårsfarver - forårsforelskelse -forårsfrydI dag svulmer jeg over af blomsterforårsfryd og havde bare lyst til at dele min glæde og mine smukke blomsterfotos med dig. Hvis du ikke allerede ER forårsforelsket, håber jeg, at min forårslalleglæde kan smitte af på dig, bare lidt?

I dag fandt jeg mig selv syngende, nynnende og fløjtende ude i haven….”En yyyyndig og fryyyydefuld sommertid” gjaldede højt ud til nabohaverne. Det er så sjældent – alt for sjældent – at sange bruser over indefra og at melodierne og tonerne bare kommer ustoppeligt af sig selv. Åh lad poesien og melodierne flyde frit. Forår – du gør mig så hjertens glad <3 Forårsfarver - forårsforelskelse -forårsfrydSangen pressede sig på og passede bare så godt, til sommerdagen, til årstiden og til mit humør. Øv at der ikke er lyd på artiklerne her, ellers kunne jeg da godt lige skråle dig et nummer? Måske du tænker “Pyh – heldigt, jeg lige slap der?” 🙂

Jeg ønsker dig det allerbedste og det allersmukkeste forår, med plads til gode indsnusninger, smukhed, poesi, sang og bare ærmer i t-shirten.

Forårsglade hilsner fra mig til dig. <3Forårsfarver - forårsforelskelse -forårsfryd


  •  
  •  
  •  
  •  
  •