Madbloggeren er flyvende efter et forrygende Rotaryoplæg

  • Gitte Noget i ovnen hos Bagenørden

Et energi-boost af de helt store. Jeg er totalt flyvende og er knap landet endnu.

I aften har jeg for første gang holdt oplæg om min bloggervirksomhed og hvor var det bare en god oplevelse. Den vil jeg rigtigt gerne dele med dig. Håber du har lyst til at læse med? 🙂

Rotary – Randers jeg er så meget fan af jer! 🙂

Jeg har været så heldig at blive inviteret til at holde oplæg i den lokale Rotary-klub, og i dag oprandt dagen hvor jeg skulle være dagens “gæsteoptræder” til klubbens ugentlige mandagsmøde.

Deltagerne kendte jeg ikke på forhånd, og jeg var faktisk nysgerrig efter at vide, hvad de mon ville være interesserede i at høre om? Kendte de mon overhovedet min blog? Måske de tænkte: “En blog – hvad er det nu for noget?”

Det var første gang jeg skulle prøve at optræde på slap line, i hobbyregi. Første gang jeg skulle møde bloglæsere i en større flok.

Ville jeg mon kunne videreformidle min glød og mit engagement? Ville jeg mon kunne formidle det væsentligste og hvad med den røde tråd? Ville tilhørerne finde det gabende kedsommeligt og ville mine jokes falde til jorden?

Det er altid lidt flere sommerfugle i maven, når man ikke kender målgruppen og målgruppens forventninger men jeg gik glad og taknemmelig ind i lokalet – fyldt med ord i hovedet og visitkort i lommen.

Fra første minut følte jeg min velkommen og taget godt imod. Sikke dog en imødekommenhed, venlighed og interesse. 5 sekunder i lokalet og jeg følte det som jeg var blandt gode venner jeg havde kendt længe. Vi jokede, sludrede og spurgte interesseret ind til hinanden,

Alle de rare mennesker fik mig til at føle mig så godt tilpas at jeg var komplet rolig, da jeg skulle holde oplæg.

Der var smil, nok, opmuntring og stor spørgelyst. Grin og småpludren og interesse. Vi kom vidt omkring og programmet for mit oplæg kan du se her.

Sikke da en fornøjelse, at holde oplæg for den skare, den allerførste gang jeg skulle holde oplæg som madblogger. Jeg er så glad for at jeg fik invitationen, både fordi jeg fik mødt en masse spændende mennesker, alle med en stor kontaktflade lokalt, men også fordi jeg fik lejlighed til at reflektere over min lille “virksomhed” og se tingene oppefra i et helikopterperspektiv.

Det var rigtigt sundt og jeg blev bare bekræftet i, at jeg ELSKER min lille madblogger-virksomhed og med glæde ser frem til alt det der venter forude – den daglige drift, kontakten med dig, udfordringerne og udviklingspotentialerne.

Jeg fik så enormt mange roser med på vejen, at jeg rødmer endnu.

Garvede Rotary-medlemmer sagde ord som: “Det er dit væsen der gør at din blog er en succes. Tak for et medrivende oplæg – sikke en entusiame og energi”

“Fortsæt med at have hjertet med i det du gør, så vil du komme rigtigt langt”

“Stol altid på din dømmekraft og giv ikke køb på dine værdier”.

“Bevar din optimisme og din positive tilgang. Tro på dig selv. Vær dig selv, helt som du er. Det er dét der gør din blog så populær”

Jeg er stum af benovelse og helt mundlam, men der var også skraldgrin, som da en herre sagde:

“Min kone hørte forkert, da jeg fortalte om hvad der var på aftenens Rotary-program. Hun udbrød: “SKAL DU HØRE EN BLOTTER FORTÆLLE???”” 🙂

Nogle hustruer til Rotary-medlemmer havde sneget sig med, i dagens anledning og kom kun for at høre mig. Wow! og så søde de var! Mit hjerte smelter jo næsten <3

Et Rotary-medlem var blevet opfordret til at bruge bloggen af sin datter og en anden herre sagde på vej ud af døren: “Jeg var i tvivl om jeg skulle komme til aftenens arrangement, for en blogger hvad er det? Jeg er SÅ glad for at jeg kom, for nu er jeg jo sprængfyldt med glad og positiv energi. Det var SÅ godt Gitte. Tak for et virkeligt godt og inspirerende oplæg”.

Det var virkelig en kæmpe stor fornøjelse og en herlig aften. En aften jeg kan leve længe på.

Tænk at få lov til at fortælle om sit hjertebarn og at der ovenikøbet er tilhørere der gider lytte på det og være så overstrømmende interesserede og spørgelystne.

Ej jamen det er jeg altså helt på halen over.

Da jeg havde været i lokalet 5 minutter var jeg allerede blevet hvervet som Rotary-medlem og typisk mig, så udbrød jeg “Ej du tager gas på mig!”

Næh det var et 100% ægte tilbud og typisk mig så udbrød jeg “tusind tak, jamen det vil jeg da vældig gerne, men hvad går jeg mon ind til? Burde jeg læse det med småt først?” 😉

Til aftenens arrangement havde jeg fået trykt visitkort og de blev næsten snuppet allesammen. Fedt! -og mig der ellers forinden havde tænkt at det lidt var en pinlig “stor-i-slaget-gestus” at tage sådan nogle kort med 🙂Madbloggeren Noget i ovnen hos BagenørdenFlere sagde til arrangmenget at de havde fortrudt at de ikke havde taget deres koner og døtre med, men jeg lovede at tippe dem, når jeg holder et lignende arrangement på Randers Bibliotek her senere på året. Der vil du også kunne deltage, hvis du skulle have lyst?

Jeg vil her krydre oplægget med også at fortælle om mine yndlingskogebøger og mine yndlingskrimier og jeg har allerede tusinde nye ideer og ting på hjerte jeg vil glæde mig til at fortælle om.

Jeg er vild med at holde oplæg om det jeg brænder for i mit civile job og nu har jeg fundet ud af, at jeg også elsker at fortælle om bloggen – mit hjertebarn, i min fritid. Elsker det. Elsker det! 🙂

På vej ud af døren sagde flere af de rare, venlige, vittige mænd:

“Nu må vi jo hjem og læse og du skriver lidt godt om os på bloggen?”

I kan være helt sikre. Lutter lovord. Jeg er så glad for den hjertelige modtagelse og den overstrømmende feedback jeg fik. Fornøjelsen var helt klart på størst på min side tror jeg.

Jeg var flyvende hjemad på cykelturen, ja opdagede faktisk næsten ikke at regnen begyndte at sile. Hovedet var fyldt med glade ord og ideer til ting der skal i oplægget til næste gang.

Overstrømmende hilsner fra en glad og taknemmelig Gitte

P.S.: Når jeg inviterer til et arrangment på Randers Bibliotek skal jeg nok tippe dig her 🙂

Tak fordi du orkede at læse med til sidste ord 🙂

12
Skriv en kommentar

6 Kommentar tråde
6 Tråd svar
0 Følgere
 
Mest reagerede kommentar
Hotteste kommentar tråd
7 Kommentar forfattere
  Tilmeld mig notifikationer  
Nyeste Ældste Flest stemmer
Underret mig om
Doris

Kære Gitte
Jeg forstår godt de gode medlemmers ros, for det er jo sådan du er, en ildsjæl, der brænder for det du har gang i plus dit vindende væsen og (næsten) altid gode humør og store smil. helt berettiget at de faldt pladask for dig.
Kærlig hilsen mig

Lene

Godt gået Gitte… Du var jo lidt spændt på det, så ekstra dejligt at det gik SÅ godt ??

Børge

Kære Gitte, hvor er jeg glad på dine vegne over din Rotary-oplevelse. Du fortjener hver en positiv udstråling du blev mødt med – hvad ellers.

Udover dit oplæg, så er jeg lidt nysgerrig efter at høre lidt om hvor mange deltagere der var, samt hvordan aldersfordelingen var.

… og så har du højoktan brændstof til mange måneder på bloggen endnu. 🙂

Cyberknus Børge

Christian

Hvor er det skønt at læse, så er det altså noget ved at stille sig frem – når man bliver modtaget på den måde. 🙂

SOlvejg

Tillykke med dit første vellykkede foredrag om din Blogger virksomhed.
Dejligt du blev godt modtaget – kan godt forstå du er “flyvende”

Dorte Nielsen

Hej Gitte. Hvad sagde jeg. Vær dig selv. Du vil blive opfordret som medlem.Rotary har været en del af vores liv. Min far, svigerfar og min mand har alle været rotarianere. Der kan være nogen platforme og netværk som kan være nyttige. Overvej det, men aller mest held og lykke med din blog. Kh Dorte ☺

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse af websitet.  Se vores cookies- og privatlivspolitik. Jeg accepterer