Marcipanremonce. Uhm her får du opskriften på en rigtig nem og lækker remonce med marcipan.
Her får du lige opskriften på en rigtig lækker marcipanremonce du kan bruge i kringle eller i fastelavnsboller.
En lækker remonce – cremet fyld med en lækker marcipansmag.
Jeg har brugt meget marcipan til denne remonce.Du kan sagtens nedjustere marcipan mængden for at spare lidt på den dyre masse.
Det er rigtigt nemt at lave marcipanremonce, og fyldet tager kun få minutter at røre sammen.
Jeg har brugt remoncen til lækre kringler og til gode fastelavnsboller. Den vil også være fin i bloggens gode kærnemælkshorn.
Du kan sagtens bruge marcipanremoncen i andre lækkerier – linser eller snegle med marcipanremonce i stedet for kanelremoncemåske?
Få inspiration til kager og desserter du kan bruge remoncen i nederst i dette indlæg
.
Opskriften er nem og du får den lige her:
Marcipanremonce – få en god nem opskrift på remonce med marcipan til kringle hér
Ingredienser
- 100 gram sukker
- 100 gram smør blødt
- 1-200 gram marcipan revet. Du kan nøjes med 100 gram marcipan
Sådan gør du
- Riv marcipanen groft
- Rør sukker og smør i marcipanen, så massen kommer til at hænge godt sammen
- Så er remoncen klar til brug
Noter
En nem og lækker remonce med marcipan, god i mange slags kager
Prøv at lægge lidt marcipanremonce i en fastelavnsbolle – det er super lækkert fyldHar du lidt nougat at putte i, så gør det bare remoncen ekstra lækker.
Se lige nogle lækre fastelavnsboller – med den lækreste kerne af marcipanremonce og nougat.
Remoncen er også perfekt i kringle.
Her ser du bloggens nemme galopkringle med marcipanremonce.
Kringlerne er bagt uden gær, så de skal slet ikke hæve. Måske du også skulle prøve dem engang?
God fornøjelse med din marcipanremonce. Måske du skal den til kringle, fastelavnsboller eller andre lækkerier?
Få inspiration til gode opskrifter på kager du kan marcipanremonce i:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.