•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Jeg havde jo ellers lovet mig selv, at jeg ikke ville pippe før vi var helt klar…….men altså, jeg er jo dirrende af spænding og kan jo bare næsten slet ikke være indeni min egen krop.

Jeg er NØDT til at løfte sløret, bare lidt? Er du med på at lure lidt? 🙂

Lige om snart er vi klar til at gå i luften med et sprit-nyt-design på bloggen – det bliver vovet, det bliver vildt, det bliver anderledes, det bliver nyt og det bliver da bare SÅ spændende! 🙂

Vi er stadigvæk et stykke fra mål, men vi nærmer os. Vigtige detaljer er på plads og lige her kan du få et sneak-peak af forsiden.

Min gode tekniker knokler i kulissen for at rette til og han er en magiker der kan trylle, der hvor mine evner slipper op. Fedt med tekniker-nørdet-forstærkning i ryggen. Åh har jeg savnet og manglet sådan en fyr! 🙂

Bloggens bagarkiv er kæmpestort og alle bloggens billeder fik en server til at crashe. Billederne driller. Kategorier er der for mange af. Indlæg er der over 1000 af.

Igen er det gået op for mig, at bloggen er giga-kæmpestor. Den er en supertanker jeg amatørbagenørd har styret afsted, smilende, lalleglad, smånaivt kunne man sige, som om jeg havde helt styr på det.

Learning-by-doing og med stædighed kommer man langt, men blogsupertankeren har jeg konstrueret, imens jeg har opholdt mig i styrhuset, rørt i kødgryderne og hilst på alle jeg har krydset min vej. Ruten har jeg fundet undervejs, uden at kigge på søkortet. Jeg har styret igennem hajfyldt farvand helt uden duelighedsbevis. Vildt nok at jeg endnu ikke er stødt på grund sådan for alvor? 🙂

Blogsupertankeren har ført mig ud i nye afkroge og rundt i alle verdenshjørner. Jeg har mødt DIG derude – og hvor har det da bare været fedt. Jeg har stadigvæk fuld af krudt og der er brændstof nok på supertankeren til endnu flere jordomsejlinger. Bare hæng på 🙂

Man kunne sige, at jeg på bloggen har haft speederen i bund, mere optaget af fremdrift end vedligehold. Jeg har sjældent kigget mig tilbage og måske det er derfor min gode tekniker sveder lidt ekstra i maskinrummet lige nu. Nogle billederhar jeg uploadet i forskellig størrelse, nogle indlæg er jeg kommet lidt for hurtigt henover. Ups! Klamphugger-kaptajn 😉

Jeg selv knokler nu derfor alt det jeg kan på at rette alle indlæg til. Jeg arbejder på at lave fine opskriftvisninger i dem alle, med mulighed for at printe. Visningen har været synlig i opskrifter fra sommeren 2015 og frem, så det er “kun” opskrifter lavet fra 2012-2015 jeg skal igennem. Hm, hm.

Jeg mangler vel kun lige at løbe en 700 opskrifter igennem, piece of cake! Jeg kan nå 5 i timen og med fuldtidsjob, trækker det jo lige lidt ud. Jeg har store forventninger til vinterferien i uge 7. Mon ikke jeg kan nå 100 opskrifter om dagen så?? 🙂

Det er sådan den fine opskriftvisning kommer til at se ud. Wow  🙂

Det bliver bare SÅ fedt når vi snart kan gå i luften, men jeg har det jo nok ligesom en vordende mor på fødegangen. Jeg kan slet ikke vente på at få “barnet” at se, men alligevel frygter jeg “fødslen” mere end noget andet. Hvad nu hvis der bliver brug for “akut kejsersnit” – hvad nu hvis der sker noget? Uoprettelige skader? Hvad nu hvis og hvad nu hvis?

Kan slet ikke vente, men tør heller ikke. Husker tydeligt panik-flugt-tankerne på fødegangen. Åh kan jeg ikke bare få lov at slippe, stikke af? Og så alligevel ikke. Glæden, forventningen, alt det  nye, spændende, udfordrende der venter. Selvfølgelig skal det barn da fødes og det kan da ikke gå hurtigt nok! 🙂

Jeg glæder mig helt vildt til vi kan gå i luften og jeg er bare SÅ spændt på at høre om du vil synes om det nye design.

Der er blevet tænkt i farver, kategori-indgange med billeder, som har manglet på bloggen lige fra dag 1. Se her hvordan det kommer til at se ud. Hvor kan han trylle, min gode tekniker-mand.

Her har jeg klikket på kategorien “Billigt hverdagsmad”. Tror du ikke bare det bliver rigtigt godt? Åh det håber jeg!

Hvis der i disse dage ikke bliver produceret vildt mange nye indlæg, så ved du hvorfor. Jeg “nørder” med bagarkivet, så vi forhåbentligt snart er klar til at slå dørene op for en helt ny hjemmeside.

Jeg skal nok råbe højt ud til hele verden, når den er klar. Jeg får også brug for gode testere, der kan melde tilbage – hvad er godt og hvad er skidt. Hvad skal der hurtigt skal rettes op på. Hvad du elsker og hvad du hader – jeg kan tage det, tror jeg da!

Håber bare ikke jeg reagerer som en mor på fødegangen. Regel nr. 1 for barselsbesøgende: “Sig ALDRIG at barnet ikke er kønt, heller ikke selvom det er din første indskydelse” 😉

Tak fordi du er med hele vejen, her på bloggen. Håber du hænger på og er lidt tålmodig med bloggen de nærmeste uger, til alt er på plads. Jeg vil for alt i verden ikke miste dig.

Er noget dumt, så sig det til kaptajnen – nu er jeg jo så heldig at have fået en tekniker med ombord på skuden. Fedt! Ham kan vi vel kaste en redningskrans til eller to? Jeg er sikker på der vil være redningsbåde med ombord 🙂

Nervepirrende og hold spændingen lidt endnu. Bare rolig, jeg skal nok sige det til DIG som den første, når bloggen er klar til at gå i luften.

Stay tuned 🙂

Mange hilsner

Supertanker-amatør-kaptajnen Gitte


  •  
  •  
  •  
  •  
  •