Reklame – annonce – samarbejde med kreum køkken. 

Wow en forvandling! Sommerhuset har fået et nyt lyseblåt køkken og vi elsker det allerede! Læs med, se billeder og kom med på videorundtur i filmen her i toppen af indlægget.

I dette indlæg kommer du med i hele processen fra montering til det nye færdige sommerhuskøkken står klar.

Nyt lyseblåt køkken i sommerhuset – se en forvandling

Ih hvor har jeg glædet mig til at vise dig det færdige resultat! Her kan du se vores nye lyseblå sommerhus køkken. Det er bare blevet så FLOT og jeg kan slet ikke styre min begejstring.

Nyt køkken i sommerhuset - se en forvandling

Siden jeg “breakede” nyheden om, at der var et nyt sommerhuskøkken på vej, har I jo næsten været lige så spændte som jeg.

Tak for al jeres feedback til farve og for hep til processen. Jep, det blev et lyseblåt køkken vi valgte. Verdens bedste beslutning!

Vi elsker allerede vores nye flotte hyggelige lyseblå køkken. Det er bare så stemningfuldt at opholde sig i. Man bliver helt glad, og ih hvor er det bare pænt!

Vi har knoklet de sidste uger og været i arbejdslejr. Et køkkenprojekt fører jo altid en del ekstra arbejde med sig.

Nyt køkken i sommerhuset - se en forvandling

Pludselig fik jeg trang til både at male gang og give spisekammeret en makeover også. Jeg fik også lyst til at male kommoderne lyseblå.

Faktisk så genbrugte jeg malingen fra nogle af de mange lyseblå farveprøver. De “nye” genbrugsmøbler passer nu perfekt til sommerhusets nye lyseblå farve-tema. Genbrugsguld – jeg elsker disse “makeover” løsninger til 0 kroner.

Vi fik også udført både VVS- og elarbejde – tiltrængt i det gamle retrosommerhus fra 1966.

Det er blevet til MANGE arbejdstimer, men nu hvor køkkenet står så flot og færdigt, så er timerne jo næsten glemt. Den ømme maler-skulder, skal dog lige have en pause. 🙂

Nyt køkken i sommerhuset - se en forvandling

Kreum Køkken har stået bag projektet og har udført professionel rådgivning og udvist stor ekspertise undervejs.Nyt køkken i sommerhuset - se en forvandling

Dygtige folk, gode materialer og et godt dansk velrenommeret firma med mange år på bagen. Samarbejdet har fungeret rigtigt godt og vi er meget tilfredse.

Prøv lige at se nogle flotte tegninger som kreums dygtige køkkenkonsulent Jesper har tegnet. Med disse flotte tegninger kunne vi nemt visualisere os til det færdige resultat på forhånd.

Nyt lyseblåt køkken i sommerhuset - se en forvandling

Tegningerne var imponerende og vi troede jo næsten ikke på at sommerhuskøkkenet ville komme til at se så flot ud!

Jesper har været meget omhyggelig og fået alle detaljer med. En meget fin visuel præsentation af vores drømmekøkken. Flotte tegninger og tænk, virkeligheden endte jo alligevel næsten med at overgå Jespers flotte illustrationer. Nyt lyseblåt køkken i sommerhuset - se en forvandling

Sommerhusets køkken er blevet produceret på kreums fabrik v. Bjerringbro. Den tanke kan jeg godt lide. Vi bor i Randers. Tænk at vores nye køkken blev produceret i vores nabolag!

Alle køkkener bliver produceret på bestilling, så der er ikke tale om standardkøkkener og lagervarer.

Unika-køkkener er det jo faktisk. Vores nye lyseblå sommerhuskøkken er helt unikt! Både for os, og resten af verden. Vi kunne ikke ønske os et flottere køkken.Nyt køkken i sommerhuset - se en forvandling

Nøgleordene for kreum er kvalitet, godt gammelt gedigent håndværk og gode kreative løsninger.

Kreum formår at tænke skræddersyede løsninger ud. Lige fra køkkenkonsulent til indretningskonsulent og køkkemontør.

Vi oplevede stor fleksibilitet og vi fik alle ønsker opfyldt. Både til bordplade/tykkelse, belysning, ekstra skabsplads, farvenuance, geniale sokkelskuffer – alle detaljer, små som store.

Når der viste sig udfordringer, så blev de løst, ofte med stor kreativitet i nu’et.

Køkkenmontør Martin var super dygtig og effektiv og oveni også en super sød og hyggelig fyr at være sammen med. Det var en var en fornøjelse at se ham arbejde – en topprofessionel måde at udøve tømrerhåndværket på.

Sommerhusets skæve gulv gav ham udfordring i forhold til sokkelarbejdet, men det blev løst til fulde. Det må være det umuliges kunst, at få en køkken-kabale til at gå op, i et så gammelt skævt sommerhus, men det lykkedes for Martin! Imponerende!Nyt køkken i sommerhuset - se en forvandling

Faktisk så fik jeg også ønsker opfyldt, som jeg slet ikke vidste jeg havde.

Vores køkkenkonsulent Jan fra kreum så straks muligheder for at indsætte ekstra skabe på “bagsiden” af køkkenet, så vi nu har fået 3 ekstra skabe til rådighed. Ekstra skabsplads kan man altid bruge, især i et lille sommerhus.

Jan foreslog også luft oven over overskabene, så man ikke så nemt kunne se skævheden i sommerhusloftet. Genial løsning!

Vores skabe blev også bredere end de gamle. Det er helt utroligt hvad 10 ekstra cm. kan betyde i bredden!  Både i “gryde-skabet” og i krydderiskabet. Vi fik ekstra plads og luft og det er meget nemmere at finde ting i skabene. Skønt!

Flere hylder er nu også med udtræk. Skønt at vi nu også nemt kan finde og bruge det service, der er bagerst i skabene.

Her kan du se at vores krydderier nu er forvist til “skammekrogen” i grydeskabet. De skal da ikke fylde på den fine bordplade. Vi må se, hvor lang tid de får lov til at opholde sig skjult i skabet. 🙂Nyt køkken i sommerhuset - se en forvandling

I sommerhusets oprindelige køkken var der før en lille rund vask. Uh, hvor har jeg længe ønsket mig en stor vask, hvor man kan vaske bageplader op! Det er jo håbløst at vaske større ting op i en rund vask, men det går som en leg i vores nye  vask.

Skønt med en stor vask, især når man, som vi, skal vaske op uden maskine i sommerhuset.

Vi er allerede meget begejstrede for vores nye sorte silgranit vask. Tak til køkkenkonsulenten Jan for den gode anbefaling hér også.

Vandhanen er nøje udvalgt, for den kan man nemlig nemt åbne selv med dejsmudsige hænder. Smart, især for os der er vilde med at bage og tit er godt “grattet ind” på fingre og hænder. 🙂

Nyt køkken i sommerhuset - se en forvandling

I vores nye sokkelskuffer er der nu plads til alle mine skærebrætter, så de nu ikke længere skal stå og “rode” på køkkenbordet.

Smart løsning og en genial måde at få ekstra skabsplads i et lille sommerhuskøkken på. Igen kunne kreum indfri mit ønske.Nyt køkken i sommerhuset - se en forvandling

Vores gamle “skrummel” af en emhætte er nu også blevet erstattet af en lofthængt emhætte, der ikke optager plads og udsigt. Vi har nu i stedet den fineste udkig til havet og himlen i stedet for, når vi står og rører i kødgryderne.

Her kan du se et et “før”-billede, så du kan se hvad jeg mener.  Her kan du også se hvor kompakt det gamle køkken var.Nyt køkken på vej i sommerhuset

Jan kunne straks se potenialet her og sikke meget lys, luft og plads den nye emhætte giver. Mon ikke du også nemt kan se forskellen på “efter”-billedet her. Nyt køkken i sommerhuset - se en forvandling

I det gamle sommerhuskøkken var der en halvmur, som Jan også straks så muligheden for at fjerne. Det har betydet en meget dybere bordplade, med plads til ekstra skabe på den anden side. Skønt, for vi manglede nemlig også både bordplads og skabsplads.

Den flotte nye laminat bordplade ligner jo helt træ, men den er meget mere robust og meget nemmere at holde.

Vi valgte en ekstra tyk bordplade, som gør at bordpladen næsten fremstår som et møbel i stuen. SÅ pænt altså!

At vi også fik ekstra lys i køkkenet, da halvmuren blev fjernet, var jo bare en ekstra bonus.Nyt køkken på vej i sommerhuset

Vores nye køkken er bare blevet så PÆNT!

Den store dybe bordplade gør, at jeg nu også har fået plads til at få noget af mit yndlingskeramik frem i lyset. Skønt!

Det giver glæde mange gange om dagen, når vi kan beundre de fine smukke ting, der passer så godt ind i den lyseblå farve.

Jeg nyder det virkelig og det giver ro for både øje og sind, at køkkenet har overskuelige flader med pæne yndlingsting stillet frem. Min keramik er brugskunst, der godt må bruges også, så tingene er ikke bare til pynt. Skønt at få de flotte ting i brug.

Alle køkken-apparaterne har vi nu fået plads til i spisekammeret, ved at sætte en hylde op over vaskemaskinen.

Faktisk var det også køkken-Jans ide, og da ideen først havde modnet sig, er det jo intet mindre end genialt!

Vi har fået ekstra bordplads i det nye køkken og udnytter også samtidigt spisekammeret bedre.

Nyt køkken i sommerhuset - se en forvandling

Der er 3 skridt ud i spisekammeret, så her kan airfryeren fint stå og brumme. Perfekt at det store “skrummel” ikke fylder på bordpladen. Faktisk så er det også dejligt at slippe for “larm og bipperi” fra maskinerne i stuen/alrummet.

Nyt køkken i sommerhuset - se en forvandling

Som du kan læse i dette indlæg, så har vi haft et køkkenprojekt undervejs et stykke tid.

Jeg inviede jer i mine svære overvejelser om valg af farve, og juhuu! Jeg valgte den lyseblå farve, og det har vi ikke fortrudt ét sekund!

Kæmpe stor beslutning, at vælge farve, ikke mindst når man er en ubeslutsom sjæl som jeg. Det er jo mange år frem vi har fornøjelsen af det lyseblå køkken, så heldigt at farven var en succes. Drømmene blev indfriet. <3

Nyt køkken i sommerhuset - se en forvandling

Hvorfor vælge et lyseblåt køkken?

Jeg elsker blå i alle nuancer. Fra sommerhusets vinduer, kan man se hav og himmel i alle blå nuancer, ofte lyseblå.

Den lyseblå farve passer bare så godt til sommerhuset og omgivelserne omkring. En hyggelig farve, der giver ro til sjæl og sind.

Farven har “sjæl” og giver stemning og atmosfære.

Farven bliver hos Flügger beskrevet som: “En drømmende blanding af himmelens blå og solopgangens blide rosatoner, der vækker en følelse af ro og harmoni i ethvert rum”. 

Meget rammende beskrivelse! Farvekoden kan du se her S0520-R90B

Hvid havde jo været den sikre vej, men lyseblå var yndlingsfarven i mit hjerte. Nogle gange skal man bare gå efter sine drømme. Godt jeg gjorde det!

Farven er ramt “spot on”. Alle drømmene blev indfriet og faktisk er farven meget flottere end jeg havde forestillet mig.

Lyset ændrer sig i sommerhuset i løbet af dagen, og hermed også den lyseblå farve.

Så flot at følge den lyseblå nuances farveforvandling på alle tider af døgnet. Vi elsker bare farven og den passer så godt til naturen og udsigten i sommerhuset.

Går du med lyst til at få farve på dine køkkenskabe, så kan jeg kun sige “go for it”.

Her kan du læse med og se billeder af processen, i de hektiske dage hvor køkkenet blev monteret.

Nyt køkken i sommerhuset - se en forvandling

Her ser du et glimt af vores interimistiske “køkken-station”, hvor vi bryggede kaffe og lavede mad i et par uger. Grillen var også i brug. Airfryeren reddede os og mikroovnen også.

Min søn sagde “Mor, det ligner jo næsten et airbnb-køkken!” og jeps man kan komme langt med sådan en lille køkkenstation, men hvor var det fedt at få et rigtigt køkken igen.

Vi levede et par uger i “kaos”, imens vi brød det gamle køkken ned. Endelig kom dagen hvor Mogens, kreums fragtmand ankom med det nye køkken i lastbilen.Nyt lyseblåt køkken i sommerhuset - se en forvandling

Jeg kunne næsten ikke være i min krop af bare spænding. Kunne næsten ikke vente med at se den lyseblå farve.

Det kunne Mogens tydeligt mærke på mig, så han sagde: “Skal vi ikke prøve at åbne én af kasserne?” og wow se lige! Jeg kunne næsten ikke styre min begejstring, da jeg så den lyseblå farve. Den var jo bare helt perfekt!

Nyt køkken i sommerhuset - se en forvandling

Jeg sagde til Mogens, at jeg blev så glad, at jeg næsten fik lyst til at danse en lille dans. Fiik næsten lyst til at flyve ham om halsen, men prøvede at styre mig. Ville jo nødigt forskrække den rare mand. 😀

Han smilede dog stort og jeg kunne mærke, at glade kunder også betyder meget for ham. Mon ikke også han fik en god start på dagen, ligesom jeg. 🙂

Mogens slæbte sig en pukkel til og pludselig var stuen fyldt med køkken og bordplade, klar til montering næste dag.

Montør Martin var tidligt på færde, og gik straks igang med sokkeludfordringen. Der måttet klodses op, og regnes ud, så det skæve sommerhusgulv kunne rumme en sokkel i vater.

Nyt køkken i sommerhuset - se en forvandling

Da først soklen først var klar, så gik der ikke mange minutter før Martin havde de første elementer på plads.

Da først bordpladen var på plads, kunne man rigtigt begynde at fornemme det nye køkken i rummet. Wow!

Det var en vild dag, med mange følelser involveret. Fra sidelinjen fulgte jeg arbejdet skride frem med stor spænding.
Nyt køkken i sommerhuset - se en forvandling

Her kan du se køkkenet begynde at tage form.

Nyt køkken i sommerhuset - se en forvandling

Overskabene drillede også lidt, for væggen her buede også og gav udfordringer, men igen løste Martin opgaven til u.g.

Nyt køkken i sommerhuset - se en forvandling

En-to-vupti, så var der et lyseblåt køkken i sommerhuset. Martin arbejdede hurtigt, effektivt og professionelt. Flot arbejde og wow sikke et pænt køkken!

Uh, det kriblede i fingrene efter at begynde at pakke køkkenting ud, så straks gik jeg i gang. Skønt med ekstra skabsplads og bordplads også.Nyt køkken i sommerhuset - se en forvandling

Her kan du se sommerhuskøkkenet om aftenen med lys i spots og emfang. Faktisk er der også “stjernehimmel” i emfanget. Det ser bare så hyggeligt ud om aftenen.

Nyt køkken i sommerhuset - se en forvandling

Hvad gjorde vi med det gamle køkken?

Faktisk så blev det nye køkken i sommerhuset en “win win situation”. De gamle køkkenelementer genbrugte vi nemlig i sommerhusets anneks. Nu har anneksbygningen fået det fineste bryggers, hvor vi nu har fået plads til f.eks. syltetøjsglas, malergrej, værktøj, julepynt o.a.

Bare lige en idé til dig, hvis du også skal have nyt køkken. Måske dit gamle køkken også kan genbruges?

Nyt køkken i sommerhuset - se en forvandling

Skønt når møbler kan få en ny funktion. Genbrug er godt. Jeg har det så godt med at næsten alt blev genbrugt fra det gamle køkken og se et fint bryggersrum vi har fået.

Mikkel og en af vores søde naboer hjalp med nedbrydning og montering – godt teamwork. Dejligt med flere hænder.

Nyt køkken i sommerhuset - se en forvandling

Ih hvor vi glæder os til at tage det nye køkken i brug! Vi elsker det allerede højt, kan du tro. Tænk alle de år fremover vi fornøjelse af det smukke lyseblå sommerhuskøkken. <3

Om nogle uger deler jeg et indlæg med dig, med den første tid med det nye køkkenet. Hvad er vi særligt glade for og hvad fungerer godt? Mine tips vil jeg elske at dele med dig.

Tak fordi du havde lyst til at læse med og se billeder af processen.

Vi kan kun anbefale kreum som køkkenleverandør, så tjek deres side ud eller besøg deres udstilling i Århus. Få mere info på kreums hjemmeside her.

Reklame – samarbejde med kreum køkken


author avatar
Gitte Hansen
Elsker at lave nem mad, bage lækre kager, udvikle nye opskrifter og formidle til bloggens næsten 80.000 følgere på sociale medier. Arbejder nu fuld tid med nogetiovnen.dk efter 30 år som bibliotekar. Med over 1 mio. månedlige visninger og over 3000 nemme opskrifter, er Nogetiovnen.dk én af Danmarks største madblogs.