•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sol, fuglefløjt, det idylliske haveskur og 5 liter malingDet er sommerligt og jeg byder dig velkommen til vores sommerhus. Kom med indenfor, hvis du har lyst?

I dag har det været den skønneste sommerdag og hvis du læser med på bloggens Facebook-side, vil du vide, at jeg har malet på livet løs i sommerhuset i dag. Sol, fuglefløjt, det idylliske haveskur og 5 liter malingPlankeværk, stakitter og det idylliske haveskur, som jeg er ret så forelsket i og vist nok derfor er kommet til at poste på lige lovligt mange af sommerhusbillederne.

Maling var tiltrængt, kan du vist godt se her.
Sol, fuglefløjt, det idylliske haveskur og 5 liter malingDer var 5 liter maling tilbage i den store Pinotexbøtte. Sæt i gang Gitte! 🙂Sol, fuglefløjt, det idylliske haveskur og 5 liter malingJeg malede, malede, malede og malede. Min højre arm er nu lam og min skulder radbrækket, men …hvilen er jo sødest på fulendt gerning. 🙂

Se lige hvor flot! Jeg glemmer næsten helt, at jeg har fået ondt i kadaveret? 🙂

Jeg ved det godt. Jeg kunne jo bare tage nogle pauser og male lidt hver dag, i stedet for at være en stædig kamel og male sig igennem 5 liter maling på én dag?

Måske jeg er lidt arveligt belastet? Min far er også en slider, der ihærdigt knokler på i timevis, ja han er nærmest ustoppelig! Han er 72 år og arbejder som murer endnu. Fornylig havde han 40-års jubilæum, det er der ikke mange der når, i hans branche. Læs mine bevægede ord om min fars store dag lige her.

Hans krop er slidt op, men han er stædig! Sådan har jeg det også engang imellem. Knokler f.eks. på med malerpenslen, selvom min arm er lam. Hvor har jeg det mon fra? Min far. Ikke de værste gener at have, med rigeligt drive og energi, men jo, lidt omtanke engang imellem, havde måske alligevel været rart?

Skønt med et nymalet haveskur, selvom armen er lam. Den skal nok vågne igen og det var alle anstrengelserne værd. De små glæder i hverdagen. En af dem er et nymalet haveskur 🙂

Det har været SÅ skønt at male i det fri i dag. Blæst, sol, skyer, fuglefløjt og pludselig ekstra insisterende småpipperi? Hvor kom det mon fra? Jeg lyttede mig igennem på grunden og endte ved dette lille fuglehus. Ja det er ganske vist. Der er små fugleunger i huset. Jeg listede væk igen. Det er vist bedst at lade naturen råde her <3

Hvilken skøn forårsbebuder at høre de skingre pip. Jeg fik næsten helt lyst til at flyve ind med en regnorm eller to til de stakkels små?Sol, fuglefløjt, det idylliske haveskur og 5 liter malingJeg er totalt vild med haveskuret og nu kommer jeg jo nok til at “flashe” det endnu oftere, når det er så smukt og nymalet? Håber du kan bære over med mig? Der er en helt særlig stemning omkring det skur og det indkranser grunden så fint, og skaber gårdmiljø. Det er et GAMMELT skur, med patina, ælde og gode historier. Jeg elsker det! Sol, fuglefløjt, det idylliske haveskur og 5 liter maling

Dagen sluttede med en tom malerspand og maling op af arme og fingre. Min søn, der er en lun fyr, med glimt i øjet sagde: “Du har da vist lavet sort arbejde, mor?”

Tø,hø. Ja lad os bare sige det 🙂Sol, fuglefløjt, det idylliske haveskur og 5 liter maling

P.S.: Fordelen ved flid og ihærdighed er, at jeg nu har totalt fri på fridagen i morgen. Vi vil drage ud i sommerlandet, på tur i nærområdet. Vi skal også omkring bageren i Fjellerup, for jeg/vi har nemlig vundet en stor jordbærkage. Mon ikke du kommer til at høre mere til den? Det tænker jeg 🙂


  •  
  •  
  •  
  •  
  •