•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Årtiets timeglas blev tømt og det sidste sandkorn slap op. Et nyt årti begynder og vi starter på en frisk med et helt nyt år og nye ubrugte sandkorn i 10-års-timeglasset.

Et årsskifte og et ti-årsskifte især, får mig altid til at stoppe op og reflektere. Der kan ske meget på 1 år og på 10 år især. Fremtiden kan vi ikke skue ind i, men vi kan kigge tilbage og her går det op for én at livet sker i en rasende fart, selvom vi synes tiden står stille i øjeblikkets nu.

Nu’et og dagen i dag er vi altid optaget af, knap så meget før og efter, jo lige bortset fra tiden omkring årsskiftet – der er der plads til de store tanker.

Når jeg kigger 10 år tilbage, er der sket store livsforandrende ting i mit liv

Mine børn er gået fra at være teenagere til at være flyttet hjemmefra og i gang med uddannelser, jeg har skiftet job, jeg startede bloggen op og så har vi købt sommerhus. Jeg er gået fra at være i starten af 40’erne til at være i starten af 50’erne. Næste år har min søde mand og jeg sølvbryllup.

Livet i 50’erne:

Jeg er på vej i overgangsalderen og er mere end midvejs i livet. Håret bliver tyndere og kroppen forandrer sig. Hjernen bliver mere træg og kroppen mere energiforladt. Til gengæld har der indfundet sig en ro indeni i mig. 50’erne er klart en bedre alder at være i end 20’erne og 30’erne synes jeg. Man kommer til at slutte fred med mange ting og det er rart.

Jeg er ikke længere mor til hjemmeboende børn og jeg har fået meget mere tid til bare at være mig og vælge hvad jeg har lyst til. Koncerter og gode oplevelser ude af huset med min mand. Arbejdsliv. Bloggerliv. Nu er det pludselig mig der er i 1. række igen og det er faktisk ret fedt, hvis jeg nu skal sige det helt bramfrit 🙂

Jeg kan nu dyrke områder op jeg brænder for og samtidig nyde den bonus det er stadig at se meget til mine store børn og få en masse gode oplevelser med dem, så tit de har lyst.

I 2019 valgte jeg at gå ned i tid på mit arbejde, så jeg nu kun arbejder 31 timer.

Jeg har nu fri om mandagen for at hellige mig bloggen og det er jeg super glad for . Jeg knokler på med at rette og optimere opskrifter og det har allerede betydet kraftigt stigende besøgstal til bloggen – hvor er det bare skønt at se bloggen spire og gro. 

Mit iværksættergen får friløb og jeg synes bare det er super fedt at mærke at der er efterspørgsel efter det jeg udvikler på og til bloggen. Det giver så meget mening og det har virkelig givet mig blod på tanden. Det har været en ekstra drivkraft for mig at se besøgstallene eksplodere.

I december var der næsten ½ mio. besøg på bloggen og det er en kæmpe rekord. I alt var der over 3 mio besøg på bloggen i 2019 og over 4,2 millioner sidevisninger. Wow! Det er vildt imponerende! Tak til dig der læser og kigger med 🙂

En plante vokser, når du vander den og det samme gør sig gældende for en blog. Den vokser, når du giver den opmærksomhed og det gør jeg så, så meget jeg kan nå i dagtimerne og på mine mandags-frie bloggerdage jeg tilbringer i sommerhuset.  Jeg nyder det og trives rigtigt godt med det 🙂Vind gratis download af Nogetiovnen app'en

Ny Noget i ovnen app

I 2019 lancerede jeg også en ny app til bloggen, i samarbejde med firmaet Makeable, og det har været et spændende projekt at følge. Jer der har downloadet app’en, har taget rigtigt godt i mod den. Noget i ovnen app er blevet super flot synes jeg og du kan læse mere om den her.

En pragtfuld ferie i Toscana

I 2019 var vi i familien også på den skønneste ferie til Toscana og det kom der flere rejseberetninger ud af. Det var en pragtfuld ferie – den allerbedste og flere af jer fulgte med på rejsen og læste med på mine indlæg.  Du kan læse alle mine Toscana-rejserapporter her. Wow – en skøn ferie. Jeg fik straks lyst til at emigrere og slå mig ned som forfatter 🙂

Mange flere lækre gode ferier i det nye år og det nye årti – ja tak 🙂

Nyt om mit bibliotekar-arbejdsliv

Da 2019 nærmede sig sin afslutning, blev jeg på mit arbejde spurgt om jeg kunne have lyst til at blive koordinator for det hold jeg arbejder på, på Randers Bibliotek. Det betyder at jeg pr. 1.1. nu er blevet koordinator for Information og Digital Betjening – et hold med gæve kolleger der arbejder med digital formidling, databaser og bibliotekariske forespørgsler – lige det jeg brænder for.

Jeg glæder mig til at løfte opgaven i flok med skønne kolleger 🙂

Det bliver et spændende år, hvor jeg med garanti får kam til mit hår og hvor jeg bliver udfordret på den balancegang det er at brænde for mange ting, men stadigvæk kun have et døgn på 24 timer at brænde i. Jeg vil øve mig 🙂

Bloggen vil jeg stadigvæk bruge det meste af min fritid på, for det giver mig bare så meget at have det frirum. Jeg elsker at udvikle opskrifter og skrive om dem til dig og så elsker jeg også skriveriet, hvor jeg nyder at lege med ord.

Meget mere af det, ja tak. Jeg glæder mig til at udvikle og kreere meget mere nyt på bloggen i 2020 🙂

Plads til åndehuller – og gode bøger

Et af mine nytårsforsætter er at give mig selv de åndehuller jeg trænger til, ved at gøre mere af det der giver den gode energi, og prøve at begrænse dét der dræner. Jeg vil helt sikkert give mig selv flere læsetimer, fordi jeg kan mærke, at det gør mig glad og afslappet, at sidde i læsekrogen i min egen lille boble og udvikle min fantasi via det skrevne ord. Det giver mig glæde at læse, så flere gode romaner i det nye år og nye årti – ja tak. 🙂

Flere af jer har også givet udtryk for, at I elsker at få mine bog-anbefalinger på bloggens side på Facebook, så glæd jer, dem har du mange flere i vente af.:-)

Gode familieoplevelser

Vores børn og vores svigersøn nyder samværet med os og det er meget gengældt. Vi er så meget sammen, som det er muligt, og er rigtig gode til at få skønne oplevelser sammen med os i nær og fjern. Disse oplevelser ser jeg frem til at få mange flere af i 2020. Alt det gode vi har i vente. Jeg glæder mig og er meget taknemmelig.

Mere sommerhus i 2020 – ja tak 

Jeg storelsker sommerhuslivet og jeg glæder mig til til at følge og nyde det spirende forår og en skøn sommersæson på den skønne plet, tæt på skov og strand. Verdens bedste sted!

Når det bliver sommer, vil jeg bo i sommerhuset og køre til og fra arbejde hver dag og jeg glæder mig allerede 🙂

Jeg har fundet nogle sommerbilleder frem, som jeg har dekoreret dette indlæg med.

Lige nu længes jeg nemlig VILDT efter sommeren. Jeg er vanvittig efter at høre den første fugl synge sin trille. Jeg er SYG efter at dufte blomsterduft og høre biernes summen. Jeg vil – næsten – give min højre arm for en stille sommeraften på sommerhus-terrassen, hvor jeg kan se i t-shirt og spise is, imens jeg ser solen gå ned i havet. ÅH ! Meget mere skøn sommer i 2020 – ja tak! 🙂

Et godt helbred betyder alt!

I min familie har 2019 budt på svær sygdom. Kræftsygdommen har desværre vist sit grimme ansigt og flere familiemedlemmer har kæmpet hårde kampe, men er heldigvis raske nu, efter mange lange seje måneder.    Et godt helbred er det allervigtigste i verden, det bliver man mindet om, når filmen knækker og sygdom tærer <3

Livet byder på ups and downs og jeg håber at det næste år rent sygdomsmæssigt vil blive skånsomt mod os alle, også for dig <3

Jeg ønsker dig et rigtigt godt nytår og sender dig mange lykke- og helsebringende ønsker om et godt nyt år og et fantastisk nyt årti. Må det allerbedste være dig i vente <3

Tak fordi du læser med her på bloggen og havde lyst til at læse med til sidste ord i dette indlæg. Det allerbedste er bare at have dig med på sidelinjen 🙂

Mange nytårshilsner fra mig til dig / Gitte


  •  
  •  
  •  
  •  
  •