•  
 •  
 •  
 •  
 •  

Jaaah – det er min fødselsdag i dag og det har været en helt forrygende dag fra start til slut. Hele dagen er jeg blevet begavet og beriget med positiv opmærksomhed, krammere, smil, glæde, gaver. Det er strømmet ind med hilsner på Facebook, på Twitter på Sms og på bloggen. Hvor er jeg glad og ja jeg indrømmer det, jeg er faktisk helt vild med at have fødselsdag. 🙂

Dagen har været en almindelig hverdagsdag jo, med morgentravlhed og meget arbejde, javist, men den har været rigtig fin og jeg nåede at pakke alle mine gaver op.

Jeg havde ønsket mig fine nye hjemmesko med prikker på. Stor var min forundring og mit let stivnede smil. Min familie havde købt hjemmesko med guldprikker!

Hjemmesko med guldprikker

Hjemmesko med guldprikker

“Wow – interessant – guldprikker!” udbrød jeg, og skulle lige bruge et par sekunder på at finde en grimasse der kunne passe. Det tog ikke lang tid. Jeg har allerede tabt mit hjerte til mine guldprikkede sko.  Der er ikke mange på min alder der kan prale af at have gyldne sko! 🙂 (at de er lavet af uld og LÆKRE varme, gør bare, at jeg elsker dem ENDNU højere!)

Jeg fortsatte gaveorgiet og pakkede en en stak Karoline-opskriftbøger op. Det var jo lige dem jeg havde ønsket mig allermest! Supergode kogebøger, dem kan jeg godt anbefale. Nemme og lækre opskrifter.

Jeg fik også en hulske, en lyseslukker (ja ikke symbolsk, men sådan en fidus som gør at lysene ikke ryger en halv time efter man har pustet dem ud), nye små sprøjtetyller (hedder det mon det i flertal?), engangs-sprøjteposer, nye bageforme bl.a. én der forestiller en bus? Tænk at jeg nu kan lave en bus-peberkage, det har jeg aldrig prøvet før? Det var sønnike der valgte den. Spændende valg 🙂

Matas' granatæbleserie

Matas’ granatæbleserie

Jeg fik også en Matas gaveæske med min yndlings-ansigtscreme. Granatæble – den kan jeg godt anbefale, hvis du ikke kender den.

Min datter var lidt i protest over dette ønske fordi der stod “til 40+” på pakken. “Jeg tror ikke på det fis!” sagde hun, men jeg kunne berolige hende med, at jeg altså også havde ønsket mig serien selvom jeg kun var blevet 25. 🙂

Jamen ønskelisten var lang og jeg tror bare at min familie var gået til den som var det en huskeseddel. De købte alt på listen! Heldige mig, jeg blev SÅ begavet og det giver kun ÈN lillebitte frustration….Hvad skal jeg nu ønske mig til jul, når jeg nu har fået alle mine gaveønsker opfyldt? Det er vist dét man kalder et luksusproblem 🙂

Jeg fik både fransk nougat, brændte mandler, frysetærrede bær, muffinsforme og meget mere. Helt vildt, for en ikke engang hel- eller halvrund fødselar.

På arbejdet blev jeg også fejret med søde kollegasmil og krammere hele dagen. Dejlig positiv stemning. Jeg har så skønne kolleger. Heldige mig.  Vi er 3 fødselarer på min arbejdsplads d. 4 december – det giver en helt særlig fødselsdagsstemning – og det skulle da fejres…med pebernødder.

Mine fødselsdagspebernødder rakte til et par timer og de fik “godkendt” stemplet af mange, så prøv endelig gerne opskriften af. Det er Den Gamle By’s originalopskrift anno 1884 jeg afprøvede i går, og du kan læse om dem her

Det var en lang og sen arbejdsdag og vi var alle meget sent hjemme. Pyt med det. Jeg elsker jo heldigvis mit arbejde og jeg arbejdede dagen lang med spændende arbejdsopgaver. Cykelturen hjemad i frost gav dejligt røde kinder.

Fødselsdagsmenuen slap jeg for at lave selv. Her i huset har vi den gode tradition, at dén, der fylder år, må bestemme aftenens fødselsdagsrestaurant.

Jeg valgte en burger på Elvis’museet af flere grunde:

 • Vi bor meget tæt på
 • Der serveres lækre burgere
 • Der serveres lækre pommes frites
 • Der serveres garlic mayo til.
 • Betjeningen er venlig, professionel og sød.

Se lige hvor fint pyntet Elvis-huset er udenfor. Her en juleudsmykket kopi af Elvis’ fødehjem

2014-12-04 19.13.30 Jeg valgte en kyllingeburger mit alles. Min familie valgte en Original burger. Vi købte mayo og Budweiser til. Vi gik all-in på amerikaner-Elvis-stilen 🙂2014-12-04 19.39.59Der var Elvis-julemusik i restauranten og der var så fint pyntet. Hyggeligt

Der var ikke mange i restauranten, fordi vi kom så sent, men pyt med det. Det passede os fint, efter en lang, sen og travl dag, at kunne få stedet næsten for os selv.
2014-12-04 20.06.53Heldige mig, jeg har haft en forrygende dag fra start til slut. Fødselsdagskagen venter jeg med til weekenden, hvor vi skal fejre min fars 70-års fødselsdag på kro. Med krokaffe og kagebord. Og frokost. Om aftenen skal jeg til julefrokost med arbejdet.

Oh la la festivitas’en og festlighederne fortsætter jo. Heldige mig 😉


 •  
 •  
 •  
 •  
 •