•  
  •  
  •  
  •  
  •  

2019 rinder ud og jeg gør status på bloggen.

Besøgstallene er helt vilde og 2019 slår alle rekorder med over 3 millioner besøg og over 4.2 millioner sidevisninger på bloggen. Det er jo komplet vildt og tallene går bare op og op.

I 2019 blev Noget i ovnen app’en lanceret og download-tallene stiger også her. Det ser ud til at begge platforme fint kan fungere sammen og jer der har downloadet app’en er ret begejstrede for den. Dejligt – tusind tak skal I have. 🙂Vind gratis download af Nogetiovnen-app'en

Jeg er fuld af benovelse og er også bare stolt og glad for at så mange har lyst til at bruge løs af de opskrifter jeg har skrevet og at også så mange læser med på mine indlæg om stort og småt f.eks. i kategorierne Bag Facaden, Bagenørden i sommerhus eller Bagenørden på ferie.

Med bloggen kan jeg få afløb for min skrive-kløe og ja bloggen er blevet mit frirum og måske den også er blevet den bog jeg aldrig har fået skrevet – endnu? 🙂

Herligt! Jeg klør på og glæder mig til at dele en masse nye opskrifter og indlæg med dig i 2020 🙂

Nedenfor får du Top 10 de mest sete opskrifter i 2019 – kig forbi. Måske der er nogle på listen du endnu ikke har afprøvet?

10. Grillet culotte på gasgrill – krydret mør og lækker:Grillet culotte på gasgrill - krydret, mør og lækker

Jep – det blev en lækker grillet culottesteg der indtog 10.pladsen som den mest viste opskrift i 2019.

Uhm en mør og lækker culottesteg, der er nem at lave. Find opskriften lige her:

Grillet culotte på gasgrill - krydret, mør og lækker
En skøn og lækker grillet culottesteg
Se opskriften her
Grillet culotte på gasgrill - krydret, mør og lækker

 

9. Grovboller med havregrynGrovboller med havregryn, bløde og lækre

På en 10.plads finder du opskriften på disse lækre bløde grovboller – de mætter godt og så er de rigtig nemme at lave. De er et kæmpe hit på bloggen og mon ikke også at du vil blive populær, hvis du tryller en portion hjemme hos dig? 🙂

Grovboller med havregryn - nem opskrift
Grovboller med havregryn - nemme, bløde og lækre
Se opskriften her
Grovboller med havregryn, bløde og lækre

 

8. Kanelsnegle i fad – uden tørre kanter

Kanelsnegle i fad - bløde, lækre og uden tørre kanterDisse kanelsnegle er bagt i fad, så kanterne er bløde og hvis der løbet noget af det gode kanelsnegle-snask ud, så løber det bare over til sidemanden 🙂

Kanelsneglene er bløde og lækre og de smager skønt. På bloggen er de et kæmpe hit, måske du også skulle prøve en portion? 🙂

Kanelsnegle i fad - opskrift på kanelsneglekage
Kanelsnegle i fad - bløde, lækre og uden tørre kanter
Se opskriften her
De mest populære opskrifter på bloggen i 2019

 

7. Nakkesteg stegt som vildt med tyttebær, bacon og flødesauceNakkesteg stegt som vildt med bacon og flødesauceMormormad-retterne er populære på bloggen. Skønne simreretter med mørt kød og lækker flødesauce. En af disse opskrifter finder du her – den populære nakkesteg stegt som vildt med bacon og flødesauce smagt til med tyttebær. Uhm – et hit.

Find opskriften lige her:

Nakkesteg stegt som vildt - med bacon og flødesauce
Nakkesteg stegt som vildt - med bacon og flødesauce
Se opskriften her

 

6. Bradepandekage med æbler og kanelBradepandekage med æbler og kanel - nem og lækkerBradepandekagerne er et hit på bloggen og denne æblekage er skøn og nem at lave. Kig forbi opskriften på en af bloggens mest populære bradepandekager, perfekt hvis du skal bage kage til mange 🙂

Æblekage i bradepande god opskrift med kanel
Bradepandekage med æbler og kanel - nem og lækker
Se opskriften her

 

5.  Rabarbercrumble med mandler og marcipanRabarbercrumble med mandler og marcipanBloggens mest populære crumble til dato. Rabarcrumble med mandler og marcipan – uhm den er et hit og den kan sagtens laves med frosne rabarber eller anden frugt. Find opskriften lige her:

Rabarbercrumble med mandler, marcipan og flødeskum
Prøv bloggens mest populære rabarbercrumble med mandler og, marcipan
Se opskriften her

 

4.Verdens bedste flødekarameller af kondenseret mælkVerdens bedste flødekarameller af kondenseret mælkDet er nemt at lave hjemmelavede karameller, hvis du bruger kondenseret mælk. Du kan tro, de smager godt! Den populære opskrift finder du lige her:

Karameller nem opskrift med kondenseret mælk
Verdens bedste flødekarameller med kondenseret mælk
Se opskriften her

 

3.Svampet og syrlig citronkage – den bedste!Svampet og syrlig citronkage - værtens bedsteEr du også vild med citronmåne? Det er faktisk nemt at lave citronmåne selv og den smager SÅ meget bedre end den færdigkøbte.

Find opskriften på den populære citronkage lige her:

Citronkage uden æg - svampet citronmåne
Citronkage med citronglasur - lækker svampet citronmåne
Se opskriften her

 

2. Bradepandekager og kollegakagerLækker kage med marengs og syltetøj- norsk KvæfjordskakeJeg har samlet et indlæg med bloggens mest populære bradepandekager og det viste sig at være en kæmpe succes.

Indlægget med alle de gode kager kan du finde lige her og det er det 3. mest viste indlæg på bloggen i 2019. Du finder en masse lækre kager, så bare spring på, hvis og når du skal bage kage til mange. 

 

1. Chokoladekage verdens bedste opskrift – nem, svampet og lækkerChokoladekage verdens bedste opskriftChokoladekage er altid et hit og denne opskrift på chokoladekage er bloggens mest populære chokoladekage-opskrift. Faktisk indtager den også første-pladsen som den mest viste opskrift i 2019.

Hvis du ikke har prøvet kagen, kunne det være at du skulle give den et forsøg?

Kagen er helt perfekt – nem, svampet og lækker og der bliver kage nok til mange lækkersultne munde 🙂

Find opskriften lige her:

Chokoladekage opskrift verdens bedste kage
Verdens bedste chokoladekage - nem, svampet og lækker
Se opskriften her

 

Hermed de mest populære opskrifter på bloggen i året der gik 2019.

Tak til alle jer der kiggede med så trofast på bloggen og i app’en i 2019.

Jeg glæder mig til 2020 på bloggen – jeg håber du har lyst til fortsat at kigge med 🙂


  •  
  •  
  •  
  •  
  •