•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sikke dog en fantastisk weekend! Totalt sommerferieagtigt. Vi sugede solvitaminer til os i lange baner efter en alt for lang vinter med solunderskud.

Vi har stornød weekenden i sommerhuset og jeg skal love for at forårssolen fik os ned i gear. Komplet dase-driveri af allerbedste slags. Vi havde vores store børn med i sommerhuset og vi nåede både familiehygge, grin, gode snakke, lækkert mad, kage, grill og ikke mindst god tid.

Ahh hvor var det skønt! Sommerfornemmelser bruser i blodet. 🙂

Lørdag blev det til lækre hindbærsnitter med blåbærsyltetøj – dem kommer ud til at høre mere til, men du kan starte med et sneakpeak her. Ingen weekend uden kage, nej vel? 😉 Jeg droppede alle burde-intentionerne og slappede af i solen med min krimi. Vinduerne skulle pudses og træværket børstes, men pyt! Jeg var bare komplet ligeglad. Det er så sjældent at der er gyldne solskinslæsetimer i det fri, så alle planer blev droppet.

Lige nu er jeg i gang med at læse den nyeste krimi af makkerparret Hammer – fine bøger om kommissæren Konrad Simonsen. Har du ikke læst nogle af dem, så spring du bare på her.

Jeg håber også du har nydt gyldne læsetimer i det fri? De er GULD værd, de terrasselæsetimer. Jeg tror mine batterier lader op på den måde? Gør dine mon også? 🙂På sommerhusgrunden er det nemt at finde lækre solpletter. Skønt!

Vores søde sommerhusnaboer bød også på kølige drikke, og en times hyggesludder i solen – åh hvor var det bare godt at have god tid til at dyrke det gode nabofællesskab også 🙂

Weekenden bød også på en musikoplevelse af den helt særlige slags.

Vi var på Fuglsøcentret på Mols for at høre Poul Halberg & Friends og hvor var det en udsøgt fornøjelse! Omgivelserne og rammerne er fantastiske, maden var skøn og musikken ikke mindst. Fuglsøcentret er kendt for at arrangere musikoplevelser med “pakketilbud” hvor man kan nyde lækkert mad og overnatning.Vi valgte kun musik og mad og alt var tip-top. En fornem lakseforret, lækker buffet og skønne desserter. God tid til at spise og koncert med yndlingsmusik lige bagefterDet var første gang vi hørte musik på Fuglsøcentret, men det er bestemt ikke sidste gang. Vi vidste ikke helt hvad vi skulle forvente, men når man går ind til en oplevelse med åbent sind, så bliver man sjældent skuffet.

Vi var klar på en oplevelse og det fik vi og mere til.

Til middagen fik vi selskab af to norske jenter ved vores bord. Totalt søde og imødekommende. Fascinerende personligheder begge to og i løbet af middagen og aftenen, faldt vi i snak på en sådan måde, at jeg bare ved, at det bliver et møde jeg aldrig glemmer. Der var kemi ved første gnist og jeg har sjældent hygget mig så meget.

Vi grinte, fniste og udvekslede livshistorier, glimt og gode fortællinger med hinanden. De to var taget hertil fra Norge for at få en oplevelse og de var SÅ klar til at møde verden, helt lige som os.

Ih  hvor vi altså nød deres selskab.

Vi sluttede aftenen af med at udveksle kontaktoplysninger og hvem ved om vi får norsk besøg i sommerhuset en dag? Det håber jeg 🙂Musikken var jo også fantastisk. Poul Halberg er en af Danmarks bedste guitarister og sangskrivere, og han har jo forfattet SÅ mange numre, at det er helt vildt. Poul Halbergs sange har været vores fælles lydtæppe igennem de sidste 30 år og det var helt vildt som dansegulvet kogte.

Poul Halberg er som person selv ret tilbageholdende og genert, og man kunne ligefrem se hvor rørt han blev, når publikum sang med på hans numre. Han blev stolt og glad og hvor han altså bare fortjener det! Får du chancen for at tage til en af hans koncerter, så spring på.  En tur til på Fuglsøcentret håber jeg også du får mulighed for at opleve?

Ved du ikke lige hvad du skal ønske dig til jul eller fødselsdagsgave, så ønsk dig en musikoplevelse her. Jeg kan kun anbefale det og musikrepertoiret spænder vidt.

Der venter os en Lis Sørensen koncert i november – åh jeg kan jo slet ikke vente! 🙂Ih altså, sådan en skøn weekend kan jeg altså leve længe på.

Skønt vejr, sommerhus, skønt inspirerende selskab, musik af høj kaliber, dans, god tid til daserier, lækkert mad, ro, nærvær, lav puls, krimi og kageeksperimenter. Så ønsker jeg mig ikke meget mere i denne verden <3

Sommerfornemmelser, musik og gode lykkestunder. Alt hvad jeg kan ønske mig af livet <3

Vi går de lysere tider i møde og jeg er SÅ klar og det er du sikkert også? 🙂

Jeg håber også du har stornydt din weekend? Skønt at vi nu har mange flere af disse skønne weekender i vente.

Tak fordi du havde lyst til at dele mine weekend-lykkeglimt med mig 🙂


  •  
  •  
  •  
  •  
  •