•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bagenørden – vil du vide mere? Bagenørden - vil du vide mere?Ja det var da godt nok et stort og åbent spørgsmål, hva’?

“Hvorfor spørger hun mon om det?

Tjo ser du, lige nu er jeg ret så opaget af dette spørgsmål. Om få dage, skal jeg holde oplæg for byens Rotary-klub, hvor jeg er blevet inviteret til at komme og fortælle om min blogger-virksomhed. Bagenørden - vil du vide mere?Rotary er virksomheds- og erhvervsledere og der kommer vistnok 40-50 stykker.

Rammen er åben og fri og jeg funderer lige nu: “Hvad vil de mon høre om”?

Mon ikke de vil høre noget om bloggens udvikling siden opstarten?

Mon ikke også de vil høre noget om gevinsterne ved at have en madblog og lidt om de dage hvor alt er lidt op af bakke?

Jeg har forberedt et Prezi-oplæg og så håber jeg bare at jeg ikke bliver for “undervisningsagtig”.

Det har jeg nemlig en tendens til, når man står overfor en kæmpe flok, efter mine mange år som “undervisende” bibliotekar.

Jeg skal prøve at styre mig, slippe tøjlerne og bare være mig, det tror jeg vil virke bedst. 🙂Bagenørden - vil du vide mere?Oplægget får en “fri” form og en lidt afslappet stil. Forhåbentlig vil tilhørerne fornemme en rød tråd igennem oplægget. Håber jeg selv kan finde en undervejs? 😉

“Noget i ovnen – fra idé til virksomhed”

og får sommerfugle i maven bare ved tanken. Ej hvor bliver det altså spændende! 🙂

Jeg vil fortælle noget om baggrunden for min blog, udviklingen, tal og fakta, udfordringer i teknikrummet, udviklingspotentialet og fremtiden.Bagenørden - vil du vide mere?Jeg vil også fortælle noget om “det hele menneske” bag bloggen.

Jeg har jo observeret at langt de fleste af jer bloglæsere godt kan lide at komme med om bag facaden og læse om hvad der rør sig i mit øvrige liv.

Da jeg skrev dette indlæg om mine hemmeligheder, blev jeg vildt overrasket over hvor mange tilbagemeldinger jeg fik på det. Det er jo lige sådan nogle indlæg I har lyst til at læse.

I kan godt lide at komme med helt tæt på.

Da Pellehunden døde, modtog jeg vildt mange hilsner til dette indlæg. Jeg, der har haft et kæledyr I holdt af, kunne virkelig identificere jer med mig og evnede at vise stor medfølelse. TAK.

Nu har Kallehunden indtaget scenen. Den soler sig i opmærksomhed og langt de fleste af jer elsker også at få indslag fra og om den. Der er ikke noget som nuttede hunde. De er svær at konkurrere med 😉

De artikler hvor I kommer bagom min person og læser om mine hemmeligheder, er rigtigt populære.Bagenørden - vil du vide mere?Jeg følger selv mange blogs og er også vild med at komme med om bag facaden.

Sådan er vi mennesker vist bare? Facader holder bare ikke i længden.

Til oplægget vil jeg fortælle om balancegangen ved at bevæge sig imellem det private, det personlige og det professionelle. Det ER en balancegang og det skal det fortsat være.

Den grænse er jeg meget opmærksom på ikke at overskride. Bagenørden - vil du vide mere?Jeg vil også fortælle om hvor meget det betyder for mig at have en loyal læserskare som jer i ryggen.

Jeg værdsætter virkelig jeres søde hilsner og kommentarer. I er mit brændstof og kontakten med jer er helt uvurderlig for mig.

Hilsner. Kommentarer. Feedback. Søde ord og taknemmelighed.

Ord fra jer, får mine ord til at flyde meget lettere og I gør det sjovt at blogge hver eneste dag, år efter år.

Bagenørden - vil du vide mere?Jeg funderer meget over mit vigtigste budskab til oplægget. Jeg kunne godt tænke mig at spørge DIG om hvad du godt kunne tænke dig at høre noget om, hvis jeg skulle holde et oplæg for dig?

Er der noget du brænder for at vide mere om? Sæt gerne mig – Bagenørden- i den varme stol. Måske jeg drister mig til at svare? 🙂Bagenørden - vil du vide mere?

Bagenørden. Vil du vide mere? Er du også nysgerrig?

Det kan være helt lavpraktiske spørgsmål som:”Hvem tager dine billeder?”,

“Hvordan kan du blive ved med at finde på opskrifter”, “Hvordan får du tid til bloggen, når du arbejder fuldtid ved siden af?”

Det kan også være emner som: “Hvordan holder du dampen oppe år efter år?”.

“Hvorfor laver du ikke flere glutenfrie kager?” “Giver det dig livsglæde at blogge?”

“Er reklamerne kommet for at blive?”

Min plan er at holde et oplæg for offentligheden senere på året, og du skal nok også blive inviteret med.

Her vil jeg også inddrage de spørgsmål der måtte komme ind fra jer.

Jeg holder lige en generalprøve for Rotary-medlemmerne først. De må være prøvekaniner. 😉

Jeg er spændt på hvordan det går og om jeg får spørgsmål fra tilhørerne?

Jeg håber snakken vil gå livligt, ellers må jeg jo selv finde på lidt ekstra ord. Mon ikke også det går – ellers må du smide mig en redningskrans 😉Bagenørden - vil du vide mere?Har du spørgsmål eller gode ideer til hvad jeg kan fortælle om, til mine oplæg, så tip mig gerne herunder.

Jeg vil jo gerne ramme så meget plet som muligt.

P.S.: Jeg skal nok tippe dig om hvordan oplægget går. Du hører nærmere 🙂

Jeg håber du har haft en god dag ellers?

Vi har fejret foråret med at indkøbe og plante krydderurter og forårsplanter i krukker og feje vinterbladene væk fra terrasserne. Skønt!

Nu tør vi tro på at Kong Vinter er besejret, så de smukke forårsblomster kan folde sig ud i blomsterflor,

uden at blive slået på stregen.Bagenørden - vil du vide mere?Jeg sendte jer billeder fra mine blomsterindkøb på Facebook  og flere af jer havde heldigvis lyst til at vise mig jeres forårsglimt. Dejligt når I har lyst til at “lege” med.

Skøn årstid vi har i vente. Jeg håber du stornyder den? Det gør jeg 🙂 Bagenørden - vil du vide mere?


  •  
  •  
  •  
  •  
  •