Fastfood i fineste kaliber : Madanmeldelse SIS Kulgrill Restaurant i Randers

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2015-01-07 19.47.21

Fastfood af høj karat. Vi lod os overtale. En onsdag og en madmor på sofaen med en øm skulder. En madmor der surfer fra sofaen og opdager en reklame for den restaurant hun så ofte gerne har villet besøge. En restaurant der er blevet rost til skyerne af Facebook-venner. En restaurant hvor rygterne går at man får de lækreste pizzaer og det lækreste kød stegt på kulgrill. Den optøede medisterpølse i køleskabet blegnede pludselig. Jeg råbte højt til familien “Hvad siger I  skal vi ikke bestille fastfood?”

Der kom hurtigt svar. “JOOOOOO!”

Det blev fastfood. Vi gør det sjældent. Det krævede ikke stor overtalelse. Maden blev bestilt fra SIS Kulgrill Restaurant og vi ventede spændt. Vi ventede længe og madmor nåede da lige at tænke at vi snildt kunne have købt og stegt en hel oksefilet i ventetiden og faktisk også kunne have betalt den for fastfood-pengene.

2015-01-07 19.46.40

2015-01-07 19.47.10

Min familie synes det var en kedelig kommentar. “Sæt dig ned og slap af imens du venter” sagde de og ja indrømmet, jeg bliver jo nok lidt rastløs i tidsrummet imellem 18 og 19. Sært at køkkenet står øde og forladt og underligt at huset ikke dufter af maddufte?

Jeg nåede lige at tænke “aldrig mere fastfood” – gad ikke, hamrende sulten, vente utålmodigt på mad. MAD NU!!

Maden kom og sikke en glædelig overraskelse!

2015-01-07 19.48.04

Fra menukortet havde vi bestilt 4 forskellige retter.

 • En pizza med marineret kalvefilet, løg, peberfrugt, champignon og peberfrugt.
 • En grillret med lammekoteletter og grillet tomat & peberfrugt. Ris, humus & tzatziki.
 • En grillret med tyrkisk kebab  af krydret oksekød, samt grillet tomat & peberfrugt. Ris, humus & tzatziki.
 • Et kyllingespyd til datteren der foretrak at lave sin egen hvidkålsret til som tilbehør.
 • Et fantastisk lækkert hvidløgsbrød med ost til deling.

2015-01-07 19.56.26

2015-01-07 19.48.12

Wow! Denne anretning du ser her er kebab’en med krydret oksekød. Vi tror dog restauranten havde misforstået vores bestilling, for det var faktisk lammekød vi fik, men lækker krydret og meget velsmagende. Heldigvis synes min mand rigtigt godt om lam, så han blev ikke skuffet. Tværtimod. Der var mange roser. Let og lækkert mad, ikke tungt og fedt som almindeligt fastfood.  Det var tydeligt at det var friske og gode råvarer der var blevet brugt. Sikke en fin salat! En lækker grillet peberfrugt og grillet tomat også.

Jeg bestilte pizzaen med marineret kalvefilet og den var også spækket med friske råvarer. Rigeligt med peberfrugt, tomater, friske champignon og en tilpas mængde løg. Man havde flottet sig med osten, men det var god velsmagende pizzaost. Wow. Sprød pizzabund, der ikke var papirtynd,  men alligevel lækker og sprød. Kalvefiletten var lækker, mør og velsmagende.

2015-01-07 19.47.24

En meget positiv overraskelse var hvidløgsbrødet, som kun kostede beskedne 29 kroner. Et lækkert tyrkisk fladbrød med en midte fyldt med rigelige mængder ost og hvidløg. Det smagte fantastisk! Prøv det, hvis du engang bestiller mad fra SIS Restaurant.
2015-01-07 19.47.40

Lammekoteletterne blev sønnike vældigt benovet over. Det er faktisk første gang drengen smager lam. Ja jeg ved det godt. Hvad er det nu for noget? Jamen jeg er ikke vild med lam og derfor står lam aldrig øverst på på min mad-to-do-liste. Dælme godt vi kan bestille noget fastfood, så sønnen kan blive ordentligt madopdraget? *glimt-i-øjet* 😉

Til lamme-anretningen fulgte ikke mindre en 3-4 lammekoteletter og sønnike var imponeret! Han er jo en kødspiser af rang og var i den syvende himmel. Tzatzikien og humus’en var han også vild med.

En totalt vellykket bestilling til sønnike – og ja – fastfood af en helt særlig kaliber.
2015-01-07 19.47.54

Vi smagte lidt ved hinanden og jeg prøvesmagte da også lammekebab’en. Den smagte fint, ikke en overdøvende slem lamme-uld-smag. Humus’en og tzatziki’en smagte også lækkert. Uhm.2015-01-07 19.48.30 Pizzaen var rigtig god og der er en halv pizza tilbage i køleskabet. Vi blev så mætte! Tror der bliver en fornem frokostservering i madpakken i morgen?2015-01-07 19.49.50En meget positiv oplevelse at bestille fastfood en tung træt onsdag. Det var en lille bitte smule dyrere end den almindelige pizzamand, men alle pengene værd. En virkelig god spiseoplevelse og SIS Kulgrill Restaurant fortjener 5 stjerner og en fin anmeldelse.

Bor du i Randers, eller tæt på, kan du også bestille. Hvis ikke, så kan restauranten også besøges hvis du en dag kommer på disse kanter.

Jeg var i dag sat på en ufrivillig køkkenpause. 1. dag uden armslynge har gjort mig meget smerteplaget. Alle muskler i armen skal vænne sig til at blive strakt ud igen – av! Jeg håber det bilver bedre dag for dag i takt med jeg bliver bedre til at bruge armen.

Måske vi også kan bestille fastfood i morgen? “Av jeg har så ondt i min arm” 😉

Fastfood kan være en redning når man er i madknibe. Jeg er mest vild med fastfood i særklasse. 😉

 


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2
Skriv en kommentar

1 Kommentar tråde
1 Tråd svar
0 Følgere
 
Mest reagerede kommentar
Hotteste kommentar tråd
2 Kommentar forfattere
  Tilmeld mig notifikationer  
Nyeste Ældste Flest stemmer
Underret mig om
Solvejg Bøger

Rart at høre fastfood også kan være en god oplevelse.
Pak så lige de der negative undertoner mht lam langt væk.
Du skriver jo det smagte godt.
Und dig selv og familie, at lave noget lækkert lammekød. Lammecoulotte f.eks. kan ofte fåes i Rema, og er nem at gå til.
Et lille venligt puf – håber du kan “læse” humoren i teksten.
Håber armen har det bedre i morgen og kan klare endnu en dag uden slyngen.

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse af websitet.  Se vores cookies- og privatlivspolitik. Jeg accepterer