I går var en vild dag!

Jeg var i fuld gang med at bage 120 kokosmakroner til foredraget om aftenen på biblioteket

Jeg pustede ud i solen på terrassen med Kalle på skødet og så ringede telefonen og så eksploderede min dag ellers.

“Hej, du taler med Jesper fra Danmarks Radio. Har du lyst til at komme i P4 Østjylland i liveradioen i eftermiddag og fortælle om din blog og dit foredrag? Vi vil rigtigt gerne se dig”.

Først tænkte jeg. Gys. Gisp. Men så tænkte jeg på Pippis ord: “Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert”

…og sådan gik det til at Bagenørdens kokosmakroner kom med i DR. 😀Gitte - nyudsprungen radiostar og en glad foredragsholderGitte - nyudsprungen radiostar og en glad foredragsholderDet var en rigtig sjov oplevelse at prøve at være med i live-radio. Se lige de søde journalister i studiet. De tog så godt i mod mig og fik mig til at slappe helt af.Gitte - nyudsprungen radiostar og en glad foredragsholderJeg fik lov til at at tage en selfie med dem imellem musiknumrene og interviews’ene.Gitte - nyudsprungen radiostar og en glad foredragsholderJeg susede tilbage på biblioteket og nåede at dække op til foredrags-deltagerne, godt hjulpet af flere gode kolleger. Se lige hvor hyggelig en cafebords-stemning – der var lys og kokosmakronerGitte - nyudsprungen radiostar og en glad foredragsholderGitte - nyudsprungen radiostar og en glad foredragsholderog jeg havde udstillet flere af mine yndlingskogeboger og fortalte også lidt om dem undervejs.Gitte - nyudsprungen radiostar og en glad foredragsholderStorskærmen blev tændt – og aftenens oplæg tonede frem.
Gitte - nyudsprungen radiostar og en glad foredragsholderGæsterne myldrede ind og jeg stod glad og tog imod dem i døråbningen. Jeg havde glædesbobler i kroppen og det var en stor fornøjelse at hilse på dem der kom – flere fra nær og fjern. Min søster kom, min kusine, min onkel, bekendte fra byen og trofaste fans fra Langbortistan også.

En enkelt fan deltog også selvom hun også var med til sidste foredrag. Så er man da vist fan med stort F 🙂Gitte - nyudsprungen radiostar og en glad foredragsholderStemningen var hyggelig og afslappet. Venlig, imødekommende og ja næsten som en stor familiefest? Jeg følte mig glad og helt rolig – som var jeg i totalt trygge hænder 🙂

Oplægget gik over stok og sten og jeg snakkede mig helt hæs 🙂 Efter oplægget kom en ung deltager op og viste mig dette screen shot fra telefonen.

Lad mig sige så meget som at min tunge ikke visnede i går 😀Gitte - nyudsprungen radiostar og en glad foredragsholderDer kom gæster helt fra Aars og se lige hvor søde de var. De havde en lækker lakridsgave med til mig og godbidder med til Kalle. Jeg blev da helt rørt og glad og Kallehunden logrede også forventningsfuldt, da jeg kom hjem med den fine gave 🙂

Det var en virkelig dejlig aften og jeg er glad og fuld af taknemmelighed over at så mange havde lyst til at møde op en mørk efterårsaften for at lytte til mig. Spørgelysten var stor og der var grin, snak og en virkelig god stemning.

En virkelig dejlig oplevelse og jeg fik SÅ mange gode tilbagemeldinger efter oplægget. Herligt 🙂
Gitte - nyudsprungen radiostar og en glad foredragsholderDa jeg kom hjem, efter den vilde dag, lå ugens avis “Randers Onsdag” på køkkenbordet – slået op på dagens artikel med Bagenørden. Sikke et Bagenørden-fokus på alle platforme – en ganske almindelig onsdag 🙂

Gitte - nyudsprungen radiostar og en glad foredragsholderDet var en vild og mindeværdig onsdag. Ja det kan jo næsten være svært at lande på en helt almindelig torsdag? Hvorfor ringede de mon ikke fra TV i dag? (just kidding 😉

Mange hilsner en glad og taknemmelig Gitte – nu med en ægte P4-kop. Hvad siger du så? Kan du stikke den? 🙂Gitte - nyudsprungen radiostar og en glad foredragsholderP.S.: Kalle har ingen stjernenykker. Den tager situationen med komplet ophøjet ro 🙂Gitte - nyudsprungen radiostar og en glad foredragsholder