•  
  • 382
  •  
  •  
  •  

Kokosmakroner - nemme og lækre - lavet af kun 3 ingredienserDa jeg forleden holdt Bagenørden-foredrag for mange mennesker OG var i Danmarks Radio, serverede jeg kokosmakroner til både journalister og foredrags-deltagere.

Hvor var det altså bare sjovt at tage en småkagedåse med i DR-bygningen og byde løs hos journalisterne der. Hvor var det altså bare en god dag 🙂Om aftenen dækkede vi hyggeligt op med kokosmakroner til foredraget på biblioteket. Det skaber altså bare god stemning med caféborde, kaffe og en småkage.

Deltagerne hyggede sig og jeg er sikker på at kokosmakronerne hjalp godt til 🙂Kokosmakronerne vakte jubel og det er taknemmelige kager, for man kan faktisk bage en hulens masse kager på ingen tid. Opskriften er mega-nem og ingredienslisten kort. Faktisk kan du lave kokosmakroner af kun 3 ingredienser. Vidste du mon det?

Æg, sukker og kokosmel. Voila.

Faktisk kunne jeg bage 100 kokosmakroner på under 1 time – geniale kager, hvis du skal bage kager til mange og ikke har meget tid. Kokosmakroner - nemme og lækre - lavet af kun 3 ingredienserDu får den nemme opskrift lige her:

Kokosmakroner – opskrift på nemme kokostoppe

Kokosmakroner - nemme og lækre - lavet af kun 3 ingredienser
Kokosmakroner - nemme og lækre - lavet af kun 3 ingredienser
Print opskrift Del på Pinterest
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 8 minutter
Samlet tid: 18 minutter
Ret: Biscotti, kanelsnegle og cookies, muffins
Kategori: Brød og kager
Keyword: kokosmakroner, kokostoppe
Portioner: 40 stk
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 2 æg
  • 200 gram kokosmel
  • 175 gram sukker
  • Evt: smeltet chokoladeovertræk til bunden

Sådan gør du

  • Pisk æg og sukker hvidt og skummende
  • Vend kokosmel i
  • Beklæd en bageplade med bagepapir
  • Sæt kokosmakroner på bagepladen med to teskeer, der kan være ca. 30 stk. pr. plade
  • Dyp fingrene i vand og form kokosmakronerne lidt spidse
  • Bag kokosmakronerne ca. 8 minutter v. 175 grader varmluft
  • Lad kokosmakronerne køle af, før du putter dem i en tætsluttende kagedåse.
  • Du kan også dyppe bunden i smeltet chokolade, når kagerne er kølet helt af.

Noter

Opbevar kokosmakronerne i en tætsluttende kagedåse. 
Du kan dyppe bunden på kokosmakronerne i chokolade - det smager super lækkert 
Få tips om flere opskrifter fra BagenørdenFølg bloggen på Facebook @Nogetiovnen

Kokosmakroner - nemme og lækre - lavet af kun 3 ingredienserKokosmakroner smager skønt, og man tror næsten ikke at kagerne er så nemme at lave, når de nu smager så godt.

Sådan laver du kokosmakroner – det er nemt. Se billederne her:

Du behøver ikke betrække med chokolade, men selvfølgelig bliver kagerne lidt mere lækre, med chokoladebund, hvis du altså er til chokolade.:-) Kokosmakroner - nemme og lækre - lavet af kun 3 ingredienserHvis du vil prøve kokosmakroner i en luksus-variant, så prøv at tilsætte lidt revet marcipan og hvis du er lidt frisk på et lille eventyr, så kunne du også prøve at tilsætte rabarber eller andre frugter/sommerbær måske?

Prøv en kokosmakron – en rigtig kageklassiker i danskernes køkken. 🙂Kokosmakroner - nemme og lækre - lavet af kun 3 ingredienser


  •  
  • 382
  •  
  •  
  •