Skønne september-weekendplaner

Det er weekend. Ahh – en skøn weekend venter os forude. Er det ikke bare en rar tanke?

Ugen er gået i fuld galop på arbejdet. Jeg ELSKER bare mit job – hvor jeg bliver udfordret med nye spændende opgaver konstant og hvor der er så højt til loftet, og så mange bolde at gribe, at hver dag er en fest for mig.

Jeg arbejder på den skønneste arbejdsplads, med en masse gode, dygtige, engagerede folk. Heldige mig!Tænk at det kan være så stor en fryd at gå på arbejde og så ovenikøbet hver eneste dag at være i selskab med skønne kolleger fra tidligt til sent. Jeg er SÅ taknemmelig 🙂

Arbejdsdagene er skønne, men det er weekenderne nu også.

Denne weekend starter blødt. Vi havde besøg af søde gæster i går og havde i dag køleskabet fyldt med gode madrester og dessert. Perfekt med en nem menu til en rolig og lidt træt fredag aften.

Aftenen nyder vi med en god film, lune uldtæpper og stearinlys. Ja efteråret sniger sig så småt ind på os og lige i dag gør det faktisk ingen ting. Faktisk kan det jo også være ret så hyggeligt. 🙂I morgen skal vi en tur til Hjørring, for at besøge Mikkel og hjælpe ham med at sætte de sidste lamper op og samle de sidste reoler. Amanda samler vi op i Aalborg på vejen og jeg glæder mig bare til en rigtig familiedag, med nærvær og mine kære omkring mig. Jeg er SÅ taknemmelig. Jeg er glad for mit job, men min familie stikker ALT <3

Om eftermiddagen har vi bestilt bord på den gode Keramikcafé Møllehuset i Lønstrup hvor man kan beundre smukt keramik og spise de lækreste kager. Skal du en tur mod nordvest, så stik endelig forbi. Stedet er virkelig et besøg værd. Du kan læse en anmeldelse af den gode Café lige her  

Jeg glæder mig også til at gå en god tur ved Vesterhavet. Mikkel har ret. Der ER bare noget andet over Vesterhavet, når vinden rusker og bølgerne bruser. Vi har sommerhus på Djursland og her forholder havet sig noget mere roligt  🙂

Kalle skal selvfølgelig med på tur. Kalle har et tæt bånd til både Amanda og Mikkel og gensynsglæden er altid stor, for både de to- og firbenede 🙂Vi slutter lørdagen i Hjørring med at hente pizzaer fra den gode pizzamand i Hjørring. Pizzaerne spiser vi i Mikkels lejlighed, der er så stor, at der er spiseplads med plads til hele familien. Fornem studiebolig 🙂

Der er kun to kogeplader og en lille miniovn, så pizzaer er bare nemmest. Det er sjældent vi køber fastfood, men når det sker, sætter vi stor pris på det alle mand. Så føles det jo næsten helt eksotisk 🙂 Søndag tager vi måske i sommerhus for at se hvordan det går med vores nysåede græs. Vi gav græsset gødning sidste weekend og vores søde sommerhus-naboer har sendt os billeder.

Det ser ud som om gødningen har fået græsset til at eksplodere. Den nye have er godt på vej og snart kan hækken plantes. SÅ skønt at vi har fået en nem have i sommerhuset. Hvis du er nysgerrig efter at læse mere om vores sommerhus-haveprojekt så kig med her 🙂

Det bliver også dejligt at se sommerhus-naboerne igen. De rare mennesker  <3 Vi er virkelig faldet godt til i vores sommerhus-område 🙂Hvis vi er heldige, kan det være, at der er lunt nok til terrassetid med en god  bog. Det håber jeg.

Jeg er lige begyndt på en ny krimi: De ustraffede af Øbro og Tornbjerg – krimiserien med Katrine Wraa. Gode bøger, som jeg fint kan anbefale, hvis du er på jagt efter en ny krimiserie.

Måske jeg snupper lidt æbler med i sommerhuset og bager en lille æblekage. Måske bliver vi i sommerhuset og spiser aftensmad, hvis himlen er smuk og vi har lyst?Skønt at kunne gøre hvad vi har lyst til og at sommerhuset kun ligger ½ time væk fra vores bopæl. Det nyder vi virkelig og jeg kan anbefale dig at vælge efter den afstand, hvis du går i sommerhus-tanker. Så får man virkelig brugt sit sommerhus – i weekenderne og ofte i hverdagene også.

Når man sådan ser weekend-planerne listet op, lyder det jo som om vi har en masse, travle planer. Det har vi slet ikke. Tempoet er langsomt i weekenden og vi bestemmer selv farten og mærker efter hvad vi har lyst til. Pauser er der mange af og måske der bliver ændret/omarrangeret på planerne undervejs.

Der skal være plads til åndehuller i weekenden.

Jeg glæder mig til at lade op med ro og nærvær med min familie – med læsning, lækkert mad og et vækkeur sat på pause i et par dage.

Rigtig god weekend til dig. Jeg håber du får en skøn en af slagsen 🙂

Skriv en kommentar

  Tilmeld mig notifikationer  
Underret mig om
Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse af websitet.  Se vores cookies- og privatlivspolitik. Jeg accepterer