•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Året rinder ud. Mon jeg er den eneste der bliver lidt nostalgisk og eftertænksom, på skillevejen til et helt nyt og frisk år?

Hvad vil det nye år mon byde på og blev det brugte år forbrugt efter planen og med succes?

Vi er blevet ét år ældre. Alene det, er det værd at være tænke over og være taknemmelig for. Jo ældre jeg bliver, jo mere taknemmelig er jeg for at have fået lov til at få et år ekstra. Det vil jeg aldrig tage for givet. Aldrig nogensinde.

Livet er en gave.

“Livet er det dét der sker, imens du har travlt med at lægge andre planer”.

Sådan kan jeg godt tænke, når et år er gået sådan….vupti. Pludselig sidder jeg her igen og kigger tilbage på endnu et år der er gået. Alt for hurtigt.

Jo ældre jeg bliver, jo hurtigere går tiden. Det føles som om uret og tiden har fået galop? Ser man livet som et timeglas foran sig, hvor sandet bare løber og løber, kan man godt indimellem få lyst til at sige STOOOOP!

Jeg er dog nået dertil, at hvis jeg bare er glad og tilfreds, og mine kære har det godt, så gør det ikke noget, at tiden flyver….og tilfreds, det er jeg og vi har det godt alle mand. Helt basalt, hvad kan man så ønske sig mere her i livet? Ikke meget tror jeg <3Med årene er jeg blevet bedre til at mærke efter og gøre mere af det jeg har lyst til og det er rart. Jeg vil blive endnu bedre til det i 2019. Mærke efter. Lytte til mit indre. Være god ved mig selv.

Familielivet. Bloggen. Sommerhuset. Arbejdet. Livet. Meget mere af det gode <3

Jeg vil bruge krudtet på det jeg brænder for og mindre krudt på det jeg ikke brænder for. Jeg vil mærke efter, og gøre mere af dét der gør mig glad, både på den store og den lille “scene”.

Jeg vil blive endnu bedre til at finde nye og gode åndehuller, hvor jeg kan lade op. Vores sidste hjemmeboende barn flyttede hjemmefra i 2018 og jeg – og min mand – er på mange måder frie fugle nu, med god tid til at pleje vores interesser og hinanden.

Vi er gode til at give hinanden luft, så vi kan bruge tid på det vi synes allerbedst om – koncerter, foredrag, arbejde, bøger, bloggerliv? Et helt nyt kapitel er startet for os og det er startet godt og vores store børn har det rigtigt godt i deres nye kapitel. Dejligt. Så kan man ikke ønske sig mere.

I 2018 blev både min mand og jeg 50 år og det markerede vi med et brag af en fødselsdagsfest

Midtvejs. Sådan kan 2018 vist bedst karakteriseres for os. Et helt nyt kapitel. Spændende – hvad vil det mon bringe? 🙂Det går forrygende på bloggen og der er over 200.000 månedlige læsere. Det er helt vildt! Jeg elsker det og er så taknemmelig. 🙂

Indimellem bliver jeg spurgt, om jeg aldrig bliver træt af at blogge. Næh – faktisk, så har jeg bare fået mere lyst til at blogge som årene er gået og lige nu funderer jeg kun over hvordan jeg kan få skabt mere frirum til at blogge endnu mere. Jeg drømmer om blog-optimering, drømmer om at få skrevet alle de opskrifter, der ligger som håndskrevne noter lige nu, drømmer om at få ryddet op i blog-arkivet og få tilrettet de 500 opskrifter der mangler at blive kigget på. Jeg drømmer om samarbejde med marketing-bureauer, seo-bureauer, foto-kurser, skrivekurser. Optimering. Læring. Udvikling. ALT. Jeg vil det hele! 🙂

Jeg arbejder fuldtid som bibliotekar ved siden af jobbet og er glad for mit arbejde som bibliotekar, men må indrømme, at tiden kan være knap og at det indimellem kan være svært at få tid til at indfri alle mine drømme, med to fuldtidsjobs. Det føles som to fuldtidsjobs og jeg brænder for dem begge, men tiden du ved…

Jeg tjener rimeligt godt på bloggen efterhånden, så måske der med tiden vil kunne åbne sig nye muligheder? Også på den måde, bliver fremtiden rigtigt spændende. Måske? Hvis jeg tør gribe nogle bolde og lade døre åbne sig? Hvem ved? Jeg gør ikke. Endnu 🙂

Som jeg annoncerede i dette indlæg, er der en app på vej til bloggen – den vil forhåbentlig blive realiseret i foråret 2019. Det glæder jeg mig meget til og flere af jer læsere har heldigvis sagt til mig, at I også glæder jer meget til den. Det bliver da bare SÅ fedt med en ny og nemmere indgang til bloggens mange opskrifter. Helt uden reklamer. Let og ligetil. Jeg kan slet ikke vente. Jeg glæder mig SÅ meget til at annoncere den for dig 🙂 Nytårsforsætter tror jeg ikke så meget på, men nytårs-fortsætter derimod. Ja tak.

Jeg vil fortsætte i samme stil.

Fortsætte med at leve livet med fryd og glæde. Skrive. Blogge. Røre i kødgryder. Bage kager. Læse gode bøger. Kramme. Synge. Danse. Lytte til fuglesang. Indsnuse skovens dufte. Lytte til bølgens brus. Nyde solen. Grine. Snakke. Cykle glad på cykel. Smile til mennesker jeg holder af. Hjælpe, hvor jeg kan. Leve.

Faktisk vil jeg bare leve livet og fortsat sætte pris på  det gode liv og alt det jeg har. Et helt banalt, ydmygt og meget taknemmeligt nytårsfortsæt. Jeg siger ja tak til et år mere 🙂

Tak kære liv, for alt dét du gav i 2018 og forhåbentlig også vil give mig i 2019.

Tusind tak fordi du læser med her på bloggen. Uden dig ved min side hér, var det hele jo ikke nær så sjovt og meningsfyldt.

Rigtigt godt nytår til dig. Jeg håber du får et fortryllende, magisk og helsebringende ét af slagsen <3

 

0 0 vote
Article Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •