Et nyt og spændende skib er sat søen og jeg løfter sløret lige her

Her ser du mig. En glad og tilfreds Gitte. Lykkelig. Taknemmelig. Har alt i verden og mere til.

Kunne ikke ønske mig mere, det skulle da lige være?……

Hvis du følger trofast med på bloggen, ved du at jeg værner om bloggen som var den mit lille barn. Når den crasher, får jeg ondt i maven. Når noget teknisk driller, kæmper jeg som en løvemor, for at fjerne alt det dumme.

Jeg har skrevet opskrifter og artikler om mit liv med mad, brød og kager til dig på bloggen i 6 år og for hvert år jeg skriver, får jeg bare lyst til at skrive endnu mere. For hver ting jeg udvikler, får jeg lyst til at udvikle endnu mere. Jo større og flottere bloggen bliver, jo større og flottere har jeg lyst til den skal blive.Jo flere opskrifter jeg får skrevet, jo flere finder jeg på. Ideer til nye opskrifter og nye refleksions-indlæg pibler.

Ideer til nye samarbejdspartnere popper op og jeg bliver kontaktet af flere. Jeg får flere kommentarer og ønsker mig bare endnu flere. Alt er godt.

Livet med bloggen har været som en rejse med en supertanker eller et damplokomotiv. Når først toget er i fart, er det svært at stoppe. Ustoppeligt vel nærmest.

Bloggen er mit damplokomotiv og jeg står i førerhuset og spejder ud mod horisonten. Alt kører. Jeg har fundet gode teknikere, der nu står i ryggen af mig og bloggen og som kan redde stumperne, før de falder fra hinanden. Som kan fikse togskinner, hvis blog-damplokomotivet skulle møde en forhindringer på sin vej. Som du kan læse om her, blev bloggen mit 3. barn og de børn dér, dem ønsker man jo bare alt det bedste i verden. De bedste muligheder. At se sit yndlings-“afkom” vokse, spire, gro og udvikle sig. Åh “mor-hjertet” svulmer.

Man holder i hånd og holder nogen gange vejret, men turen tager man sammen – klar til eventyr.

NÅ men hvad handler dette indlæg så egentlig om? Hvad er det mon jeg prøver at sige?Teaser, teaser, teaser. Havde dette været en avisforside, ville du have kaldt dét clickbait i sin ondeste form. 😉

Indledningen var lang. Trommehvirvlen har hele tiden spillet i baggrunden med stigende intensitet. Nu er det nærmest en fanfare der gjalder højt i baggrunden……

Ta….da! 🙂

KOM SÅ MED DET GITTE!!!

Ok så….

……Der kommer til at ske en stor ting på bloggen indenfor de næste måneder……I samarbejde med et firma, er jeg gået i gang med at udvikle en app til bloggen!

Yes! Jep det passer. 🙂

Kontrakten er netop underskrevet og jeg har ikke villet afsløre noget, før alt var sikkert. Det er det nu, hvor blækket er tørt. Det er ganske vist.

Udviklerne går snart igang med at tegne de første skitser og jeg har det som et lille barn. Jeg kan slet ikke vente!

Men hvorfor nu en app? 

Bloggen er ved at være så stor, at det kan være svært at bevare overblikket, for dig og for mig. Der er snart 2000 indlæg og 200+ opskrifter i de allermest populære kategorier.

Det kan være svært, når du står i supermarkedet en travl eftermiddag kl. 17.00, at finde frem til hvilke ingredienser du skal have købt ind, for at kunne få lavet den opskrift du har besluttet dig for. En app kan være genvej her.

På bloggen kan det være svært at få overblikket over fremgangsmåden, når du står i køkkenet med din tablet/ipad eller smartphone. Her vil en app også kunne hjælpe.Indrømmet.

I mange af mine opskrifter skriver jeg jo ofte en lang stil før eller efter opskriften om hvor fantastisk dagen eller weekenden har været – eller bare livet i almindelighed. Ja sådan er jeg vist bare, men måske det er lidt forstyrrende for dig der bare vil have opskriften på de frikadeller der? 🙂

Jeg bruger selv app’s og er vilde med den hurtige indgang til væsentlig funktionalitet.

En telefon har man med sig på farten og med en app-genvej, er det nemt hurtigt at finde sit mål, uanset hvor man befinder sig. Indrømmet. Det er nemmere end at søge på en hjemmeside og scrolle frem og tilbage.

Hvordan virker app’en?

I app’en vil du kunne søge efter opskrifter eller bliver inspireret ved at søge efter kategori.

Du vil få et hurtigt overblik over ingredienser og “Sådan gør du”.

App’en koster en del penge at udvikle, så den vil ikke være gratis for dig – til gengæld vil den være 100% reklamefri, så er du træt af reklamerne på bloggen, kan app’en være en mulighed for dig.

Den kommer til at koste 49 kr. og det er en engangsinvestering. Du vil også kunne give en app i gave, til en du gerne vil gøre glad?

Bloggen lukker ikke. Fortvivl ej. App’en bliver bare et supplement til bloggen – vi kunne kalde det en genvej til det kæmpe store blogarkiv?

Jeg fortsætter med at udgive indlæg på bloggen og langt de fleste vil komme i app’en – dog ikke lige Gittes typiske “Livet er fantastisk i sommerhus-agtige indlæg”. 🙂

Måske jeg også vil friholde nogle opskrifter, der kun udgives i app’en, for at motivere dig lidt ekstra til at downloade den? 

Bloggen og app’en vil supplere hinanden tænker jeg. Håber jeg. Tror jeg.

  • Appen er praktisk, når det skal gå tjept. Når du bare gerne vil lige til sagen. 
  • Bloggen kan du besøge, når du har lidt bedre tid og gerne vil “bagom” bloggen og fornemme “Gitte-skriveren” bag?
  • Måske du bare gerne læse de lidt længere artikler, med detaljerede opskriftbeskrivelser krydret med sommerhuslykke, restaurantbesøg eller livsbetragtninger måske?

Du vil kunne give en app’ i gave og den funktion glæder jeg mig særligt til. Tænk at kunne trykke på knappen og give mine store børn en app i gave? En tidlig julegave forhåbentlig? Ih altså – gid jeg kunne trykke på knappen lige nu.

Tal viser, at det ofte får besøgstal til at stige, når der udvikles en app til en hjemmeside. Jeg er ikke nervøs. Medierne understøtter hinanden, ja faktisk vil det ofte være en bonus for en hjemmeside, at få en app. App’en vil ikke underminere bloggen. Bare rolig.

Jeg glæder mig selv til at få en genvej til opskrifterne og det håber jeg sådan også at du gør 🙂

Del gerne dine umiddelbare kommentarer her nedenfor.

Jeg er spændt på hvordan du modtager nyheden, selvom nyheden jo uden tvivl vil være større for mig end for dig. Del gerne dine umiddelbare tanker alligevel. Dem vil jeg så gerne høre om. 🙂

Hvad siger du?

Glæder du dig – ligesom jeg – til at vi får en app til bloggen? Ville du have lyst til at downloade den? Det gad jeg da bare så godt høre! 🙂

Jeg vil med glæde sende dine kommentarer videre til app-udviklerne. Lad os håbe at de vil kunne blive en god drivkraft for dem i det arbejde der venter forude? 🙂 Hvornår kommer den så – app’en?

Det er ikke helt enkelt at lave en app’ – især ikke, når bloggen er så kæmpe stor som den er. Det kan tage et par måneder, har jeg fået fortalt. Første skridt er at jeg får et udkast til design at se og er du vimmer, hvor jeg glæder mig til det. Jeg er helt ustyrligt spændt.

Så snart jeg ved mere og nyt – så tipper jeg dig 🙂

Tak fordi du havde lyst til at dele nyheden med mig og havde lyst til at læse med til sidste ord 🙂

44
Skriv en kommentar

22 Kommentar tråde
22 Tråd svar
0 Følgere
 
Mest reagerede kommentar
Hotteste kommentar tråd
23 Kommentar forfattere
  Tilmeld mig notifikationer  
Nyeste Ældste Flest stemmer
Underret mig om
Charlotte

Mega fed ide !!! Det bliver så officielt den første app jeg kommer til at købe ! Hvor mange gange du har inspireret både middage og snacks og kagedag i skolen kan slet ikke tælles! Venter spændt ! Mvh charlotte

Birgit Hansen

Sikke da en nyhed, den app glæder jeg mig. Jeg bruger dine opskrifter rigtig meget, de er gode, de er nemme og så er de overskuelige, synes jeg. Det er også meget inspirerede at surfe rundt i din blog. Men app’en vil blive downloaded her og min søster skal helt sikkert have én i gave ☺️
Men bloggen vil jeg bestemt heller ikke undvære, så godt den og de hyggelige betragtninger om dette og hint bliver.
Mange tak for for dig og din blog (og mange gode tip om bøger)
Kærlig hilsen Birgit fra O’ense ☺️

Tina Hartvig

Hej Gitte
Det lyder rigtig godt med den nye app?Den må jeg helt sikkert have.
Jeg følger dig dagligt og du har tit reddet aftensmaden herhjemme?
Tusind tak
Held og lykke med app’en

Lene

Hej Gitte
Jeg vil glæde mig til app’en kommer… Den skal jeg helt sikkert have på min mobil ? jeg har brugt at tage screenshots af opskrifter, når der er en jeg vil gemme… men med app’en, bliver det da meget nemmere ?
Hilsen Lene

Vibeke

Wow – det vil jeg glæde mig til, tillykke ???

Iben

Det lyder rigtig spændende, Gitte! Måske du allerede har det i tankerne, men jeg vil alligevel foreslå at inkorporere de to ting, som jeg savner her på bloggen: beregning af energifordeling og mulighed for skalering af opskrifterne. Held og lykke med projektet!

Ann Nørbygaard

Glæder mig til app’en?

Gitte V.

Hej Gitte..
Tillykke med den kommende App.. ??
Jeg vil helt sikker overveje App’en, men jeg vil bestemt også holde fast i bloggen, for den er så personlig og jordnær, at det ofte føles som om, at det kun er mig du skriver til..?❤️
Så selvom App’en helt sikkert blir en stor success (dine opskrifter er jo gode og nemme), er jeg glad for at du fortsætter med dine livsglade indlæg på bloggen.. ?
De bedste hilsner fra en anden Gitte..

Ulla Sørensen

Held og lykke med det. Jeg kommer ikke til at downloade appen , da jeg aldrig bruger at købe noget på telefonen. Jeg er nok gammeldags, da jeg ikke vil have mine konto oplysninger på tlf. Jeg er glad for stadig at kunne bruge bloggen. Tak for gode opskrifter og hyggelige små historier og betragtninger.
Venlig hilsen Ulla.

Tina

Stort tillykke med udviklingen:-) Det er så dejligt at høre og godt for du og dit virke:-) Held og lykke videre frem!

Børge

Hej ven – det var da noget, tak ! Og jeg som troede du havde besluttet dig for at være Rugemor og nu ville ‘fabrikere’ nye små Bagenørder 🙂 Nå, nuvel, app’s skal man jo også i en eller anden forstand være Rugemor til, så held og lykke med udviklingsarbejdet. Det er utvivlsomt det som ‘verden’ ønsker sig og mange siger det er nemt. Jeg kender ikke min livshorisont fordi jeg er kronikersyg og som 68-årig har jeg levet det meste af mit liv. Lyseslukker er jeg ikke, men min krop er, og så ikke mere om det. I det… Læs mere »

Sofia

Jeg var lige ved at tænke du ville stoppe. Så puha næ nej heldigvis. Du ville bare udvikle det er jo kun spændende. Ønsker dig alt muligt Held og lykke fremover.

Marie Årup Jørgensen

Fantastisk – den glæder jeg mig til ? Slut med screenshots af ingredienser til når der handles (for sådan har jeg løst den del) ?
Tillykke med beslutningen og ikke mindst investeringen ?

Karin

Det er virkelig en dejlig nyhed. Jeg kan godt lide st læse dine indlæg, men det er rigtigt at står man en dag og bare lige skal bruge en opskrift så er det lidt besværligt! Men det bedste af det hele er at vi slippe for reklame ved at betale for app’en, det vil jeg i særdeleshed glæde mig til?

Hanne

Elsker din blog, så glæder mig rigtig meget til appen , skal helt sikkert have den ??

Ellen Stentoft

Dejlig nyhed, den app vil jeg glæde mig til! Man kan da sagtens drukne i apps – men hvis man udvælger med omhu, kan de til gengæld også være fantastiske redskaber
🙂

Laila

Det kunne da vær fedt med en app. Du laver så mange skønne opskrifter, og rigtigt, det kan være lidt af en eftersøgning lige at finde den der…..?
så, just go girl??????

Jane Jensen

Jamen, det er da dejligt, du glæder dig, søde Gitte – og det bliver sikkert rigtig fint med sådan en app … – jeg gider dem bare ikke! Jeg får små røde knopper af at blive plaget af fx Coop (og sådan ca. 1 mio. andre), der jo også bedyrer, hvor smart det hele er og bliver, hvis man liiiige downloader lige netop deres app … Jeg gider ikke have min telefon fyldt med alt det stads, og ja, jeg er nok bare gammeldags og håbløs umoderne, men jeg har ikke noget imod at google lidt for at finde lige… Læs mere »

Birthe

Tillykke, det lyder vildt spændende, glæder mig til at følge dig.

Helle

Tillykke – det bliver spændende ?

Lillian

Tillykke Gitte ??. Det bliver virkelig fedt, og en stor hjælp for en superbruger som mig ???

Lærke

En RIGTIG GOD IDÉ Gitte – Fedt!!!!!

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse af websitet.  Se vores cookies- og privatlivspolitik. Jeg accepterer