Vildt! Jeg spiller en høj trompetfanfare og lader champagnepropperne springe.

Netop i dag meldte følger nr. 55.000 sig på Noget i ovnen hos Bagenørdens facebook side. Det er jo komplet vildt! Velkommen til, til de sidst ankomne. 😀

I dette indlæg vil jeg dele min begejstring og taknemmelighed over at så mange af jer følger med på Facebook. I er det skønneste heppekor!

På Facebook har jeg siden 2012 delt bloggens opskrifter, billeder og små beretninger fra mit liv med mad, brød, kager.

I får f.eks. også anbefalinger af de bøger jeg læser, jeg deler glimt af en smuk solnedgang eller billeder af min søde lille Kallehund.

Nogetiovnen’s Facebookside får du hele paletten og kommer med i mit liv og mit køkken især. I følger med på det hele!

Facebook følgere

I kan godt lide at komme med om “bag facaden” på Facebook og fornemme mennesket bag “Noget i ovnen”, kan jeg mærke. I vil gerne møde mig, Gitte. Den personlige relation er vigtig, også for jer.

Det gør mig glad og jeg er også selv meget afhængig af jeres små kommentarer og den interaktion der er med jer på Facebook.

Hvad er det Facebook kan og hvorfor er Facebook så vigtig for mig og min lille business?

Rent business agtigt, så kan jeg se at ca. 20% af trafik på nogetiovnen.dk, kommer ind fra de opskrifter jeg – og du – deler på Facebook.

Det betyder at der via Facebook (og andre sociale medier) kommer ca. 150.000-200.000 ekstra besøg på nogetiovnen.dk – HVER måned!

Hvis Facebook ikke fandtes, ville jeg derfor miste en stor del trafik – og indtjening. Jeg er derfor ekstra taknemmelig for, at I er så mange der følger med på Facebook og bliver inspireret af mine opslag.

Jeres interaktion gør jo bl.a. at jeg nu kan leve min drøm ud om at arbejde fuldtid med opskriftudvikling på nogetiovnen.dk.

50.000 Facebook følgere

Facebook er jo et socialt medie og noget af det allerbedste ved Facebook er for mig netop vægten på det sociale.

Det er kort imellem mennesker på Facebook – og I kan hurtigt skrive til mig – og jeg kan hurtigt fange jer dér, med et billede eller en opskrift.

For nylig delte jeg et billede af mit rabarberbed.

Jeg spurgte jer “hvor langt er jeres rabarber lige nu?” og det afstedkom en masse skøn interaktion. Alle de billeder jeg fik af rabarber fra jeres haver. I love it! Mange skrev om hvilke rabarber opskrifter I allerede havde afprøvet fra bloggen. Skønt!

Det kunne også være opskriftidé til aftensmaden jeg deler, en boganbefaling eller et glimt af en ny kage, der er på vej på bloggen.

Jeg elsker når I bidrager og kommenterer på Facebook.

Når jeg f.eks. deler et billede af den bog jeg læser lige nu, så opfordrer jeg jer gerne til at dele jeres læsetips.

Det kommer der altid en masse gode læsetips ud af. Mange skriver at disse forslag inspirerer jer til at læse nye bøger og I deler gladeligt tips med hinanden. Herligt! Flere skriver at de er begyndt at læse igen, netop på baggrund af disse læseanbefalinger – ih jamen altså! 🙂

Det glæder mig virkelig at bloggens facebook side kan medvirke til dette og ikke mindst så varmer det mit “gamle” bibliotekar-hjerte.

Da jeg senest også delte billede af mine lys i vinduet 4. maj, delte mange af jer også billeder af lysene hjemme i jeres stue.

Det er bare så rørende, at vi på den måde fremstår som et stærkt “hold”. Vi er bundet sammen på kryds og tværs og afstanden imellem os bliver mindre. Selv jer, der bor udenlands, kan være med. <3

Der opstår sådan rar en fællesskabsfølelse og samhørighed, oplever jeg. Den ville jeg ikke have været foruden. Hvad skulle jeg dog have gjort uden jer!? Uden hinanden – og Facebook siden – ville det være så trist!

Det kan nemlig godt være ret så ensomt at være sådan en blogger som mig, der bare arbejder solo ved computeren hele dagen.

Men med alle jer, der følger med på Facebook, føler jeg mig aldrig alene! I er den bedste backing-group!

I er bare så søde og hjælpsomme, jer der følger med på Facebook. Både overfor mig og overfor hinanden. I er så ivrige efter at hjælpe mig og hinanden og det er så rart at mærke!

Hvis jeg f.eks. spørger til en ingrediens, hvad en blomst hedder, hvordan man får sine rabarber til at vokse hurtigere, ja så er hjælpen nær.

Alle rådene – og jeres hjælpsomhed – kommer mig og alle jer læsere til gavn. I er med til at gøre Facebook til et bedre sted. <3

Facebook er derfor ikke “bare” en PRside for Noget i ovnen, den er meget mere! Vi har fået skabt vores helt eget lille “community” og jeg nyder al den kontakt vi har med hinanden dér.

I er altid friske på at bidrage eller kommentere og tonen er venlig, hjertelig og imødekommende.

I er det allerbedste heppekor og jeg får så meget motivation og god energi af jeres små “hep” og daglige skulderklap.

Vi sender dagligt MANGE glade smileys og hjerter afsted til hinanden. Flere af jer kender jeg på fornavn efterhånden, da mange af jer har været med helt fra starten. TAK. <3

Tak til Bente, Carlo, Susanne, Henny, Louise, Jette, Ulla, Anni, Inge, Hanne, Tina, Ninna, Lillian Johnny og alle jer, der ikke er plads til at nævne her.<3

Vi er faktisk næsten som en lille Facebook familie, oplever jeg, så Facebook er MEGET mere end bare Facebook. Platformen kan virkelig noget. Den har ihvertfald bundet os sammen. <3

Jeg er vild med den skønne hyggelige klub vi har fået skabt os dér og den kolossale opbakning jeg får fra jer.

Hvis jeg hænger lidt i bremsen en dag, og spørger jer på Facebook: “Kunne I tænke jer opskriften på…….”, så svarer I straks JAAAAA!

Det giver virkelig benzin på min motor! Så flyver jeg straks igang ved computeren og finder arbejdsglæden og motivationen med det vuns! 🙂

Jeres opbakning på Facebook er guld værd for mig. Det er dér jeg nemt kan få kontakt med jer og dér jeg får “ansigt” på jer som brugere af mine opskrifter.50.000 Facebook følgere

Det kan nogle gange føles lidt “tomt” bare at skrive opskrifter og ord ind på en computer. Via Facebook får jeg straks feedback fra jer, på det jeg laver og det nyder jeg!

Med Facebook bliver det aldrig ensomt i min lille business.

Jeg får straks en fornemmelse af at “levende rigtige mennesker” som jer, kan bruge det jeg laver og det er så fedt! At kunne mærke nytteværdien. Den følelse er så meningsfuld for mig.

Dejligt at mærke, at jeg ikke “bare” sender ud i intetheden, men at I som modtagere står klar til at blive inspireret.

Få minutter efter en ny opskrift er udgivet, får jeg de første hilsner på Facebook:

“Den ret glæder jeg mig til at prøve” “Den kage vil jeg bage til min fødselsdag” “Tak for ideen – nu ved jeg hvad vi skal lave til aftensmaden i aften”.

I er GULD værd for mig. Jeg bruger mange arbejdstimer på bloggen, hver eneste dag, men det er alle anstrengelser værd, når mine opskrifter bliver brugt.

På nogetiovnen.dk er der nu næsten 3000 opskrifter og jeg udgiver næsten en ny opskrift hver dag.

De nye opskrifter deler jeg altid på Facebook og jeg deler også opskrifter fra det store opskriftarkiv på nogetiovnen.dk.

Alle disse opskrifter er I med til at give nyt liv, ved at bage/kokkerere retterne eller dele opskrifterne med jeres familie og venner.

På den måde er Facebook med til at vi både kigger frem – og tilbage – på alle opskrifterne på nogetiovnen.dk.

I – og Facebook – er derved med til at holde liv i min virksomhed. Mine opskrifter får et liv via Facebook, og der bliver holdt liv i både de nye og gamle “kendinge”.

Den allerstørste motivation for mig er når mine opskrifter får et liv ude i de små hjem og i jeres familier. Så kan jeg ikke ønske mig mere.

Faktisk tror flere, at min blog “kun” findes på Facebook. I bruger Facebook-siden så flittigt og bliver inspireret af mine daglige opslag dér, at I næsten tror at bloggen “kun” findes på Facebook.

Facebook tjekker vi flere gange om dagen, ihvertfald mange af os. For min virksomhed er det den vigtigste sociale platform. Facebook er bindeleddet og stedet hvor jeg kan holde jer orienteret om sidste nye opskrift og f.eks. relevante sæsonopskrifter.

Mange af jer skriver faktisk til mig: “Jeg nyder at åbne min Facebook og se hvad du nu har fundet på af nye eksperimenter, Gitte”.

Noget i ovnens facebook side er en rar og hyggelig “klub” – med en god atmosfære og positiv tone

Positivitet, optimisme, glæde og livslyst, får du i rigelige mængder på Nogetiovnens Facebookside. Jeg bestræber mig på altid at holde den gode tone, med positive opslag.

Jeg vil gerne bidrage til at gøre Facebook – og sociale medier generelt – til et bedre sted at være. Det har vi alle en forpligtelse til, synes jeg.

På Noget i ovnen’s side på Facebook er der god hyggelig stemning, med positive glade opslag og en rar og venlig tone.

I er så søde, når I kommenterer, og taler så venligt til hinanden – og med mig! Det er virkelig noget jeg værdsætter. I er med til at gøre Facebok til et bedre sted – for mig og for alle andre der læser med.

55.000 følgere på Facebook – juhuu! 🙂

TAK til dig, der er én af de 55.000 der følger med på Facebook og som bidrager til den gode stemning i “vores lille Facebook familie” dér.

Ideer til nye opslag og nye opskrifter har jeg masser af endnu – så hæng på, både hér på bloggen og på Facebook. Hvis du ikke allerede følger med, så kan du blive ny følger lige her.

Jo mere du kommenterer og liker, jo mere vil du få mine opslag at se.

Er det længe siden, du har set opslag fra mig på Facebook, så hop ind på siden og smid et like eller en kommentar. Så vil opslag fra mig helt sikkert poppe oftere op på din Facebook.

Tak fordi du læste med. Jeg blev helt rørstrømsk over milepælen og havde lige lyst til at sætte ord på hvor meget – du – og Facebook betyder for mig.

Taknemmelige og glade hilsner

fra mig til dig / Gitte

50.000 Facebook følgere


author avatar
Gitte Hansen
Elsker at lave nem mad, bage lækre kager, udvikle nye opskrifter og formidle til bloggens næsten 80.000 følgere på sociale medier. Arbejder nu fuld tid med nogetiovnen.dk efter 30 år som bibliotekar. Med over 1 mio. månedlige visninger og over 3200 nemme opskrifter, er Nogetiovnen.dk én af Danmarks største madblogs.