Et forsigtigt pip fra mig – og et sommerhus-sneakpeak

20160420_193524Der har været tyst på min kanal en uges tid. Jeg hænger i bremsen. Er syg, sløj og sølle. I min krop hærger en ubestemmelig virus, som giver mig småfeber, gør mig elendig, giver mig ondt i maven og skæve blodprøver.

Det er jo derfor jeg har været så stille, og vil blive ved med at være det  i noget tid endnu. Jeg har ingen energi. Sover meget og har lyst til bare at være… stille.

Det er ikke længe siden du sidst skrev søde sygdomshilsner til mig – og i guder hvor jeg forbander mit elendige helbred. Der er alt muligt fat efter mig. Fysiske ting og en krop der kæmper for at følge med til det hele – både de helbredsmæssige udfordringer jeg har og at jeg, når alt går godt, har speederen lidt for meget i bund.

Jeg prøver at navigere i det hele, men lige nu er min krop slået hjem i ludo. Læger/sygehus prøver at finde svar.

Mig? Jeg prøver at holde modet oppe, men det er svært! Normalt er jeg utålmodig af natur, men nu er jeg bare mat og resigneret. Et sygdomstegn, at der næsten ikke er noget kampånd at spore. Har heller ikke lyst til kaffe, kage, bagning, madlavning, solskin og grin og latter. Noget er galt.

20160423_171116

Ny Hortensia og brændeskur. Frosten har allerede dræbt den smukke blomst. Øv. Møgforår!

Jeg håber snart at være på toppen igen og indtil da håber jeg at du er tålmodig med mig og bloggen. Jeg vil skrive når jeg har energi og lyst til det igen.

Det skulle jo have været en glædens tid lige nu. Forårssol og nøglen til vores nye sommerhus, som vi fik i sidste uge. Jeg har glædet mig så længe. Det ved du alt om, dig der læser trofast med på bloggen. Et euforisk sommerhusindlæg skrev jeg for ganske nylig og pludselig orkede jeg ingenting.

Glad er jeg nu alligevel, inderst inde. Jeg suger til mig af al den lykke og gode stemning min familie smitter mig med. De er SÅ glade for sommerhuset og hvor er det godt <3

Jeg fulgte slattent med, på vores første ture til sommerhuset. Jeg lod de andre knokle. Min mand og de – gudskelov – store teenagere flyttede al vores habengut ind (og kørte en masse retur på genbrugspladsen). Amanda har vist sig at være en knag til at samle møbler og Mikkel er bare helt genial til at slæbe og bære ting.

Kalle elsker at kunne snuse og drøne rundt på en kæmpe stor sommerhusgrund med en masse nye og spændende dufte. Den dejser udmattet omkuld efter sine løbeture. Glad lille hund, der bringer os liv og lys.

20160424_165326

Vores nye spisebord som Amanda har samlet helt selv. Stolene er blå og smukke og passer så fint ind

Hvor er det godt at have en god familie, når man er mat og stille, syg og slap. Life goes on og det minder familien én om – både de to- og firbenede <3

Vi har prøvet at tage det hele i et roligt tempo på de første sommerhusdage, for mig er det kommet helt af sig selv. Komplet energiforladt har jeg været og en dag på sygehus tilbragte jeg også, efter et ildebefindende. Det var slet ikke sjovt. En slem forskrækkelse.

Sommerhuset er skønt. Det er allerede vores. Vi har allerede ejerfornemmelser over det og Amanda tog bussen ud til sommerhuset igår, for at hygge sig og lave en aflevering. Vi kørte forbi med aftensmaden og hentede hende hjem igen. Det åbner for helt nye perspektiver for familien med det sommerhus. Som at få bragt lys og sommer ind i hverdagen.

20160424_165533

Amanda er også en knag til at samle borde og lamper!

Jeg glæder mig til at blive rask så jeg kan nyde det og for alvor sætte pris på det. Det kan jeg ikke som situationen er nu. Lige nu tænker jeg, at åh nej et sommerhus betyder jo flere økonomiske forpligtelser og hvis man nu ikke er rask, og hvad nu hvis?

Du får et lille sneak-peak fra sommerhuset hér og flere indlæg vil jo følge, når vejret bliver lunere og jeg forhåbentlig er blevet frisk igen.

Det skal nok blive godt for os med det sommerhus <3

20160424_165340

Smuk blå vase indkøbt hos den gamle keramiker i Lønstrup

Et forsigtigt pip fra mig. Send mig gerne en kærlig tanke – i dine tanker. Det vil fint række for mig. Det er nemlig ikke sikkert jeg har energi til at svare dig. Jeg vil nøjes med at sende en taknemmelig tanke retur til dig – i tankerne.

Jeg vil blive glad hvis blot du er trofast og hænger på, når der igen er pip fra mig her på kanalen og ellers, at du, hvis du nu skulle blive sulten i mellemtiden, vil gå ombord i bloggens store spisekammer.

Jeg bliver helt overvældet når min vej falder forbi bloggen. Tænk at jeg har orket at producere alt det? Mig? Har det virkelig været mig? Så slatten en grøntsag?

20160420_190912

Solgård, lækrog og udsigt til skov og anneks. En skøn plet!

NÅ men prøver at holde fanen højt og tro på at jeg nok skal komme på benene igen. Genstridig virus eller ej. Tro på mig – det prøver jeg af fuld kraft selv at gøre.

Alt skal nok blive godt igen <3

Mere inspiration

32 Kommentarer

 1. Jenny 5. maj 2016 af 17:53 - Svar

  God bedring søde Gitte, jeg vil savne dine indlæg, men sørg for at blive helt rask.

  • Gitte Hansen 14. maj 2016 af 11:13 - Svar

   Tusind tak Jenny. Det var sødt af dig. Sommerdagene i sommerhuset har været rigtigt godt for mig – åh hvor jeg nyder det. Håber snart også at kunne få skrevet lidt indlæg derudefra, når netforbindelsen bliver stabil 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 2. Mette Hansen 2. maj 2016 af 18:16 - Svar

  Rigtig god bedring, Gitte.
  Sikke noget møg!

  Godt at du har fået det fine sommerhus – at komme væk fra den daglige trummerum er også helsebringende, og nu hvor du rent faktisk kan sidde udenfor med et tæppe om kroppe og bare SUGE sol i dig — så skulle virus da nok blive sust væk!

  Allervarmeste hilsner her fra Århus ?☀️?⛅️????

  • Gitte Hansen 3. maj 2016 af 16:43 - Svar

   Hej Mette
   Ja sikke noget møg, nu alt skulle være så godt med sommerhus, solskin og lykke! Håber snart det vender. Jeg er fortrøstningsfuld. Glæder mig i hvertfald til Kr. Himmelfart i sommerhuset. Det bliver da skønt 🙂
   Tusind tak for din søde hilsen, den bliver jeg rigtig glad for. Dejligt du skrev til mig <3
   Håber alt vel hos dig i Århus 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 3. Poul-Erik Jacobsen 30. april 2016 af 20:01 - Svar

  Rigtig god bedring…. flotte billeder fra sommerhuset… pas nu godt på dig selv.

  • Gitte Hansen 30. april 2016 af 22:21 - Svar

   Hej Poul-Erik
   Tusind tak for din venlige hilsen og dine søde ord. Jeg lover, at passe godt på mig selv og glæder mig til at poste til jer fra sommerhuset, når jeg er frisk nok til det 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 4. Jannie Dam 30. april 2016 af 11:01 - Svar

  Du behøver IKKE svare, Gitte…, sender dig blot en “skriftlig” kærlig tanke og en masse god karma, med håbet om hurtig bedring…!
  Op med humøret, energien og den sædvanlige gejst, og husk nu at passe på dig selv – bloggen render ingen steder uden dig… 😉
  Knus og tanker
  Jannie/Aalborg

  • Gitte Hansen 30. april 2016 af 22:19 - Svar

   Tusind tak Jannie – sikke søde ord fra dig <3 Dejligt du hænger så trofast ved og ja, jeg kommer da stærkt tilbage 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 5. Vera 29. april 2016 af 23:04 - Svar

  Hej Gitte

  Jeg ønsker dig rigtig god bedring. Jeg vil vente med glæde til du er frisk igen.
  Mange venlige tanker

  Vera

  • Gitte Hansen 30. april 2016 af 22:17 - Svar

   Hej Vera
   Tusind tak for dine søde ord. Det var rigtigt pænt af dig at skrive. Tak <3
   Mange hilsner
   Gitte

 6. K-V 29. april 2016 af 05:40 - Svar

  Rigtig, rigtig god bedring?

 7. Inge Rørbæk Madsen 28. april 2016 af 17:01 - Svar

  Søde pige

  Du forkæler os alt for meget med nye opskrifter hver dag. Det behøver du ikke. Vi kan jo bare se i dit kartotek ??
  Du kan ikke være alle steder, det er svært at lære men en nødvendighed. Din krop er ved at stå af af alt det du så gerne vil , men desværre er vi mennesker sådan indrettet at når det går godt reser vi afsted og så bum så siger kroppen og psyken fra. Men nogle skal helt ned og ramme bunden før det hele står i et klart lys. ❤️Og man lærer at prioritere. Varme og kærlige tanker fra Inge❤️

  • Gitte Hansen 29. april 2016 af 11:30 - Svar

   Tusind tak for de søde gode tanker og de velmente ord Inge 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 8. Dorte Nielsen 28. april 2016 af 16:23 - Svar

  Rigtig god bedring. ☺.

 9. Tove Pedersen 28. april 2016 af 08:02 - Svar

  Kære Gitte
  Tak for dit lille forsigtige pip, godt at høre lidt fra dig. Det er helt forståeligt at du holder pause og tænker på dig selv først og fremmest, det er det vigtigste – vi andre skal nok vente til du er frisk igen.
  Hvor er det dejligt at familien får styr på sommerhuset – der får i helt sikkert mange dejlige timer allesammen.
  Held og lykke med det.
  Og Gitte husk at passe på dig selv – rigtig god bedring til dig, og det er helt ok hvis du ikke orker at skrive et svar.
  Kærlig hilsen Tove P

  • Gitte Hansen 29. april 2016 af 11:33 - Svar

   Tusind tak for din søde hilsen Tove og dine kærlige velmente ord. Det er alt for tit du har ønsket mig god bedring – håber snart jeg er på toppen igen og at mit helbred snart arter sig.
   Mange taknemmelige hilsner retur til dig
   Kærlig hilsen Gitte

 10. Lene 28. april 2016 af 07:14 - Svar

  Rigtig god bedring og god fornøjelse med sommerhuset ?

  • Gitte Hansen 29. april 2016 af 11:34 - Svar

   Tusind tak søde Lene – mange kærlige og velmente tanker retur til dig <3
   Kærlig hilsen
   Gitte

 11. Pia Christiansen 28. april 2016 af 05:36 - Svar

  Kære Gitte, dejligt lige og hører lidt fra dig og jeg sender dig mange gode tanker og ved lige præcis hvor frustrende det er ikke og vide hvad man fejler, er selv syg på 5. år med mave spiserør problemer, uden nogen kan finde en kur som kan hjælpe mig.. Ja så det er hårdt arbejde at finde energi til dag og vejen, men ønsker dig det bedste 🙂

  • Gitte Hansen 29. april 2016 af 11:35 - Svar

   Øv også Pia – så frustrerende. Jeg vil også ønske dig god kamp med helbreddet. Det gælder om at finde lyspunkter og de kan indimellem være svære at få øje på, men de er der 🙂
   Tak for dine søde velmente ord
   Kærlig hilsen
   Gitte

 12. Mai-Britt 27. april 2016 af 21:49 - Svar

  Rigtig god bedring Gitte ? Kram og karma i rigt mål til dig ❤️

  • Gitte Hansen 29. april 2016 af 11:35 - Svar

   Tusind tak skal du have. Det var sødt af dig <3
   Mange hilsner
   Gitte

 13. John Senius-Jørgensen 27. april 2016 af 21:26 - Svar

  Rigtig god bedring.
  Det gik godt sidst du var syg, det kommer det også til denne gang!
  Måske skulle du læse nogle af dine egne indlæg?
  Du vil blive glad og varm inden i – Det gør vi andre ?

  • Gitte Hansen 29. april 2016 af 11:36 - Svar

   Hej John
   Tusind tak for opmuntringen – den gjorde mig glad. Tak for dine søde ord. Ja alt skal nok blive godt igen 🙂
   Mange kærlige hilsner
   Gitte

 14. Elin Støttrup 27. april 2016 af 21:19 - Svar

  Rigtig god bedring til dig. Jeg håber, at du snart kommer på højkant igen, så du kan nyde sommerhuset. Det ser da helt fantastisk ud, og jeg glæder mig til at høre meget mere om sommerhuset senere – Jeg er da slet ikke misundelig 🙂
  Selvfølgelig venter vi på dig og sender dig kærlige tanker – pas godt på dit helbred, det kommer før os, dine trofaste følgerne.

  • Gitte Hansen 29. april 2016 af 11:38 - Svar

   Tusind tak for din søde hilsen Elin – det var pænt af dig at skrive til mig.
   Du skal nok komme til at høre mere til sommerhuset – vi glæder os og håber snart jeg bliver frisk nok til at nyde det 🙂
   Tak for dine gode tanker <3
   Kærlig hilsen
   Gitte

 15. Susanne Vedel Schmidt 27. april 2016 af 21:12 - Svar

  Følger spændt udviklingen og håber meget, du snart er ovenpå igen. Flot, at du kunne overkomme dette indlæg på bloggen.
  Husk at passe på dig selv, Gitte!
  Du skal ikke være bange for at miste dine trofaste læsere. Du vender tilbage, når du kan.
  Rigtig god bedring og kærlige hilsner, Susanne ❤️

 16. ( Kyllinge) karen 27. april 2016 af 21:05 - Svar

  Rigtig god bedring – og tillykke med sommerhuset! Det ser dejligt ud 🙂

  • Gitte Hansen 27. april 2016 af 21:17 - Svar

   Tusind tak Karen – ja det er et rigtigt skønt sted <3
   Kærlig hilsen
   Gitte

Læg en kommentar